iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 84

• 76 837
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Denis,най-ниската цена за доставка ми я дава 7$,до преди седмица същия продукт,а и не само този ми бяха по 4$,има някакво покачване на цените на доставките ли?

# 181
  • София

Дневна промоция
валидна до  24.01 - 20.00 ч. н. вр.
   $3.51
California Gold Nutrition, Royal Jelly, 500 mg, 30 Veggie Caps
/пчелно млечице/

# 182
  • София
Някой приема ли Алфа липоева киселина и ако да, то в комбинация с какво още или самостоятелно. Как си определяте дозата? И някакви изследвания преди това правите ли?

# 183
 Peace
успях да пусна с БД
70долара

# 184
  • София
Аз пък поръчах от БГ, защото се изнервих. Исках да поръчам един протеин с 20% отстъпка. Първо не ми излиза автоматично отстъпката. От сайта казаха, че ръчно ще го намалят като пусна поръчка, но и доставката ми излиза 30 лв. И с нищо не можах да я намаля. И като сметна и ДДС, то се обезмисля тотално.
Тук ги има по-евтини с безплатна доставка.
А-ма-ха  Crossing Arms. Явно за протеина е си заслужава.

# 185
  • София
Peace
успях да пусна с БД
70долара

За всяка поръчка над 60 долара, доставката е безплатна:
"Super Discounted Shipping on all International orders of $60 USD or more! "

# 186
Peace
успях да пусна с БД
70долара

doh
а аз си викам , метнах системата Joy

# 187
  • София
Peace
успях да пусна с БД
70долара

Не е точно така.
Ако има по-тежки продукти, има доставка.
Subtotal:$60.26
Shipping:$13.00
Total Weight: 3.83 lbs (1.74 kg)

Изобщо не мога да хвана никаква зависимост: тегло-цена?!!!

# 188
  • In transit
Peace
успях да пусна с БД
70долара
кой ти е най-скъпия и най-лек продукт в поръчката? Той ти е направил БД.

# 189
Денис, според теб при този лактоферин - http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Lactoferrin-250-mg-60-Capsules/134 дали може да се отваря капсулата и да се разделя на два приема? Ще се усвои ли от организма приема само на прах, без капсулата, или тя е необходима за да предпазва от стомашните сокове (или там, каквато беше целта за да стигне до стомаха) Simple Smile
Търся еквивалент на Биозин Мама.
И понеже толкова хубави работи прочетох за лактоферина, дали може да се дава на дете и в каква дозировка?

# 190
Peace
успях да пусна с БД
70долара
кой ти е най-скъпия и най-лек продукт в поръчката? Той ти е направил БД.

Най скъп - 33.74 $ -, 0.35 lbs
Най лек                     0.24 lbs

# 191
  • София
Денис, според теб при този лактоферин - http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Lactoferrin-250-mg-60-Capsules/134 дали може да се отваря капсулата и да се разделя на два приема? Ще се усвои ли от организма приема само на прах, без капсулата, или тя е необходима за да предпазва от стомашните сокове (или там, каквато беше целта за да стигне до стомаха) Simple Smile
Търся еквивалент на Биозин Мама.
И понеже толкова хубави работи прочетох за лактоферина, дали може да се дава на дете и в каква дозировка?
Да, капс.-та може да се отвори и съдържанието да се раздели и приема с вода / без капс.-та/
Лактоферинът е съставка на коластрата, може да се приема и от деца, но дозата я съгласувай с лекаря.  
Приема се на гладно, поне 40 мин преди хранене.

# 192
аз по-назад бях писала - няма безплатна доставка за БГ независимо от сумата. Това ми отговориха от сайта. Тази промоция важала само за определени държави и ние не сме в списъка  Naughty

# 193
  • In transit
аз по-назад бях писала - няма безплатна доставка за БГ независимо от сумата. Това ми отговориха от сайта. Тази промоция важала само за определени държави и ние не сме в списъка  Naughty
аааа може, може...току що пробвах Wink

# 194
Благодаря ти, Денис!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт