iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 84

• 76 798
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз днес си взех поръчката от преди нова година.

Аз имам две поръчки от преди Нова година и още ги няма!
Дали ще ми върнат парите за първата, която е от началото на декември?
От личния си опит и като ви чета, че са завишили цените, вече ще поръчвам само, ако е супер изгодно и то до адрес на превозвач!

# 76
Здравейте!
Денис,има ли някаква схема за прием на див ямс?
1000мг дневно,добра доза ли е?

# 77
tzvt, благорадя за подробното обяснение! Преди да модифай-неш поръчката я финализираш, така ли? Плащаш, после place order  и всичко, и след като е пусната поръчката я модифицираш преди да бъде шипната, ако правилно разбрах Wink

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 09:12 от г-жа Гръмотевица

# 78
Само внимавайте, че те и шипват без да "кажат", та бързичко действайте, ако е по тази схема

# 79
  • Бургас
Да, добър съвет - за 15мин шипват...
Мен ме притеснява да не изпишат цялата сума на кашона - т.е. и с махнатия продукт.

П.П. Денис, имаш ли мнение по въпроса с магнезия  bouquet Hug

# 80

..::V.I.P::.., благодаря  bouquet Имаш ли наблюдение дали има ефект от приема им?  Crazy
Казва, че усеща, че има ефект спрямо други неща, които е пил. От Б-я вземаше детралекс.
Аз бих се радвала да чуя мнението на denis по този въпрос.

# 81
момичета,
а някой пращал ли е запитване до сайта на какво се дължи тази промяна? дали наистина е бъг или окончателно са променили цените за доставка до БГ?

на мен спешно ми трябват едни витамини, но не знам дали да чакам или да ги търся от друго място  Rolling Eyes
че ми дава цена доставка 13 евро, което лудост....

# 82
  • София
Здравейте!
Денис,има ли някаква схема за прием на див ямс?
1000мг дневно,добра доза ли е?
Дивият ямс се приема след О. или последните 14 дни на МЦ - той е растителен аналог на синтетичния прогестерон / най-общо казано, защото и той се добива от див ямс, но в лабор. условия/.
750 до 1000мг/дн. е добра доза, зависи и от продукта - ако е посочено съдържанието на диосгенин, дозата може да е по-ниска.

Имам въпрос за това - http://iherb.com/Natural-Vitality-Natural-Calm-The-Anti-Stress-D … -16-oz-453-g/5121
Много хвалено,  големи рейтинги, награди. Като цяло на толкова добри отзиви за добавка не бях попадала. Сега виждам, че това си е магнезиев цитрат. Пили сме много пъти, и то на прах - на Нау, но не сме очаровани. Ефект не съм видяла. Има ли смисъл да се вземе това?

А отзиви за тази марка - http://iherb.com/Solaray-Magnesium-Glycinate-400-mg-120-Veggie-Caps/21315
 bouquet
За магнезия - органичен е, с висока бионаличност. В дозата е посочено кол-вото на елементарният магнезий.
За марката Solaray - предлагат и добри продукти. Магнезият е хубава форма.

..::V.I.P::..
Не разбрах какъв е въпроса?!

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 11:40 от denis.

# 83
Suny 771, на страница 4 от тази тема Jeni_E е публикувала отговор, който са й дали от сайта. По-скоро не е бъг, а си е промяна на цените на доставката. Много неприятно, защото за моите продукти ми дава прекалено високи цени на доставка и се замислям дали ще поръчвам вече от там.

# 84
  • Бургас
Мерси, Денис! Поръчах малката опаковка на Natural calm. Имат и 10% отстъпка. Ще дам отзиви после.

# 85
Момичета, имате ли проблем с доставката при различен shipping и billing адрес?

# 86
Мерси, Денис! Поръчах малката опаковка на Natural calm. Имат и 10% отстъпка. Ще дам отзиви после.

Здравей,
И аз бих искала да поръчам това. Каква сума на доставка ти даде?
Благодаря Grinning

# 87
  • Бургас
0 лв - добавих http://www.iherb.com/Madre-Labs-Serumdipity-Hyaluronic-Acid-Faci … fl-oz-30-mL/68528
И след това го извадих. Само че още чакам да ми ги приспадат.
Иначе ми иска 8 долара доставка.

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 14:44 от Beauty.

# 88
  • София
Момичета, получава ли се това с промяна на вече пусната заявка? Не се ли сменя и цената на доставка при промяната или се запазва? Какво се случва с вече дръпнатите пари от картата?

# 89
  • София
Момичета, от лятото не съм пазарувала и влизала, и какво да видя - все повече разочаровани.
Доставката ли са увеличили?
С плащането на ДДС и парите за БПощи (поне да бяха направили нормални условия за работа на тези жени, защото е срамота) не зная доколко си заслужава поръчка от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт