The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 733
  • 474
  •   1
Отговори
# 105
Хич не ми се гледа сериала, а май доста съм изпуснала така като ви чета. Стефан е станал човек ли? Shocked По едно време бях почнала да чета книгите ( Laughing) та там Деймън стана човек.

# 106
Момичета и Диаволо, гледахте ли?
Четох, че в този епизод
Скрит текст:
се появява Кай, ако е така свирнете горе-долу кога, за да изплакна оче, още страдам по Ензо. Crossing Arms

# 107
  • София
Скрит текст:
появи се баш последните секунди... иначе даже запалиха Ензо да не би да има някаква надежда за него  Cry

# 108
 smile3515
Скрит текст:
Благодаря, значи е вярно, ще си пусна края тогава.

# 109
  • София
изгледал най-накрая.
Ухааа, Каайй  bowuu
А сега явно и той иска унищожението на Кейд. Дали пък ако му помогнат и се обединят, той от своя страна няма да развали магията с която скрепи живота на Бони със смъртта на Елена. Най-добре би било Елена да се събуди без Бони да умира. И колкото и абсурдно да звучи все едно тая малки надежди за Ензо, макар да знам, че ако го съживят ще олекнат здраво ама нали е последен сезон и феновете ще са щастливи. Wink
И не знам Стефан като човек ми се губи тотално. Никаква логика в това. Замислете се. Като човек няма как да е с Кара, която ще си остане вампир, а и друг лек няма. Ако го бе взел Деймън разбирам, защото Елена е човек и двамата ще са човеци и така. Не ми се вижда много смислено. Сигурно и тук кроят някаква изненадка. Аз лично бих бил останал изненадан ако Стефан си остане човек до края и така да приключи всичко.

# 110
  • Bulgaria
Дяволчето Кай се завърна  Laughing Laughing Жалко за смъртта на Ензо ,дано стане някакво чудо на финала .

# 111
Прекалено силно искат да ни покажат, че с Енцо е свършено. Щом даже тялото му изгориха. Но, тялото на Джеръми също беше изгорено. Това не е гаранция в този сериал. Наистина се надявам накрая да ни зарадват. След всичко, което преживя Бони, заслужава да е щастлива накрая.

# 112
Не мисля, че ще върнат Ензо.... Rolling Eyes

# 113
Не мисля, че ще върнат Ензо.... Rolling Eyes

E все ни разрушаваш мечтите. Все пак, надеждата последна умира.  Praynig Praynig Praynig

# 114
Аз си мисля че ще го върнат. Майката на Бони, докато го изгаряше, каза че трябва да се унищожи всяка частица от него и после камерата се задържа върху медальона с кръвта му.

# 115
  • Bulgaria
Да ви кажа има надежда  Grinning Grinning В сайта на imdb Енцо фигурира  в последните два епизода .Финалния епизод май всички ще оживеят -Джеръми ,Тайлър. Дано Джули да е измислила щастлив финал .

# 116
Ако наистина е така ще гледам, иначе йок, може само сцените с Кай. Crossing Arms

# 117
  • София, България
Абе хора, аз нещо тотално се обърквам  Crazy Елена съм забравила, че я приспаха като човек  newsm78 С Джереми също забравих какво стана? Този Кай къде всъщност беше досега? И Клаус го забутаха някъде, пък ми беше много любопитно с неговото бебе какво стана. Майката на Бони не беше ли вампирка? Енцо 100 процента ще го върнат, иначе нямаше толкова следи да ни пускат. Само ми е любопитно къде ли ще са го пратили дотогава. Много ме нервира като скалъпят някоя глупост. Нали цялата кръв трябваше да се източи, за да подейства лека. Щом една спринцовка стига, значи могат поне 4-5 човека да си боцнат от Елена. Като даваш кръв ти източват 500 грама и нищо ти няма ... И много други недомислици в сезоните имаше. Добре, че е Деймън, че нямаше да изтрая до сега. Пусто и като лош е готин, и като добър е готин ...

# 118
  • София, България
А днес защо нямаше серия?

# 119
Утре ще има епизод.

Общи условия

Активация на акаунт