The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 664
  • 474
  •   2
Отговори
# 465
Наскоро изгледах пак сериала (100 път). И всеки път Ензо ми е най-голямата слабост. С този акцент. Ще се влюбят. При това чисто и искрено, като той и е пълна подкрепа. Деймън ми е слабост, но ми е наравно с Ензо.
В кой сезон се влюбват, защото мисля, че отново няма да гледам сезоните без Нина. Но искам да проследя само историята на Бони и Ензо. Те вече се запознаха, но той не направи хубаво впечатление... отвлече Джеръми и се опита да го задуши с торбичка... даже не му счупи врата от раз, ами искаше да го измъчва Grinning . Кой се влюбва пръв?
И аз мислех така за сезоните без Нина, но 8 сезон ми хареса. 7 ми е мъка. В 7 се влюбваха, ако помня правилно. Заслужава си да се прегледа цялата им история, дори с превъртане на други кадри. Не бих казала, че дават някой да е първи. Някак едновременно. Ензо има огромно развитие като герой.

# 466
Ох просто не виждам логика да гледам Деймън без Елена, или поне ако бяха с Бони в другата вселена изгубени и сами, също много ми хареса и само това помнех. Аз очаквах по едно време, че те двамата ще се влюбят или ще станат ужасно близки след преживяното.
Ще превъртам явно само историята на Бони и Ензо. Керъляйн ми е брутално и ужасно дразнещ персонаж. Както и Тайлър ми е противен, вече и Мат. Какви готини Деймън и Ензо като лоши момчета с кожените си якета бяха в последния епизод, който гледах... Деймън малко откачи и правеше бели 😆, но бяха секси..
Катрин е в тялото на Елена и се държи отвратително с Деймън, не разбирам как може никога ли не го е обичала...

# 467
И аз не разбирам как може да не обичаш Деймън Simple Smile Стефан хич не го харесвам, но Пол е изключително готин и забавен.
Напоследък много ми излиза в тик ток хейт срещу актьорът в ролята на Аларик. Пък толкова му харесвах образа.

# 468
  • София
Защо е този хейт? :о

# 469
Не знам доколко е вярно, но бил правил расистки коментари, държал се неприлично с жените и отправял неуместни закачки, написал някакъв фен арт, в който Аларик и Елена били заедно. Четох, че на един комик кон е седял до Нина и тя се чувствала много неудобно, Пол се намесил нещо. Но не гарантирам за достоверност.

# 470
  • София
Малееее, ужас. Амиии който сам си го направи...
Не знам дали наистина е вярно, защото в днешно време много лесно канселират, особено белите мъже на средна възраст, ама това и на 50% да е истина е скандално.

Веднага си представям Аларик с чашката гледащ отегчено. Grinning
Ех, с Деймън ми бяха 'любимата двойка'

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 15:01 от Diavolo

# 471
О айде стига.. кое точно е скандалното ... неуместни закачки? Да направиш комплимент на жена или да флиртуваш открито вече се смята за неуместно. Виждам го вече и тук в България и огромната разлика, когато съм в Сърбия или Турция и мъжете все още са по-истински и с тестостерон без да са свити в някой ъгъл чакайки знак или действие от жената.... явно ще става по-зле, ех да беше хомосексуален тогава всичко щеше да му е простено.

# 472
  • София
Едвам намерих темата 😀
Майкъл Тревино се е оженил в Барселона и са присъствали доста от каста на Дневниците.
Нина е пуснала много снимки във фейса - https://www.facebook.com/share/v/1JGZuHh6iZ/?mibextid=wwXIfr

# 473
Да, предимно жени. Нина, тези които играеха Вики и Каролайн, и Джули Плек.

# 474
Нови около Нина Добрев

Общи условия

Активация на акаунт