The Vampire Diaries/Дневниците на вампира - Тема 43(вероятно заключителна)

• 48 666
  • 474
  •   1
Отговори
# 450
Оооо цели два сезона без Нина! Много жалко, исках повече моменти с Деймън, след като вече се събраха.
Много са ми странни Бони и Джеръми... странна двойка, която не си ходи въобще. И той ме дразни, и Керълайн, когато говори против Деймън и го нарича зъл, когато е супер добър. Но нормално да говори така, когато Тайлър никога не я постави на първо място, както постъпва Деймън с Елена.
Стефан и Катрин го направиха, което според мен е супер, че ми писна от неговата депресия... Деймън е преживял какво ли не и дори не му е казал, за да не го натоварва, а Стефан вечно е жертва, не знам как този човек минава за добър. Май не харесвам почти никой освен Деймън и Бони, харесвах и Ребека и Илайджа много. Хейли, която се появи за кратко и за жалост забременя от Клаус... е мнооого красива, и ме кефеше как е вълчица. И Елена само, когато е добра и обича Деймън. Всяко момиче мечтае за мъж като него, интересно какъв ли типаж е Иън в живота, но жена му изглежда голяма късметлийка.

# 451
Ребека и Илайджа може да гледаш в Древните, както и Хейли. Дъщерята на Клаус и Хейли пък може да гледаш в Наследство. Ребека (мисля) също се появява в няколко епизода на Наследство.

# 452
  • Варна
Аз и Ензо харесвах,  но не помня в кой сезон се появяваше.

# 453
Аз и Ензо харесвах,  но не помня в кой сезон се появяваше.
Появи се тъкмо в 5 сезон, но май е луд... отначало изглеждаше готин, секси и добър... но твърде много време измъчван и накрая се изключи и откачи. Какво ще стане с него после?
Жалко, че мъж с такива маниери като Илайджа е сам..виждах ги заедно с Хейли.

# 454
  • Варна
Аз и Ензо харесвах,  но не помня в кой сезон се появяваше.
Появи се тъкмо в 5 сезон, но май е луд... отначало изглеждаше готин, секси и добър... но твърде много време измъчван и накрая се изключи и откачи. Какво ще стане с него после?
Разни неща с него и Бони

# 455
Много ме беше яд за него.
След 3 сезон е пълна мъка сериала. Гледах го с превъртане.

# 456
Много са красиви с Бони, интересно ми е как тя ще се влюби в него, при все че той е вампир. Но се радвам, че не е с брата на Елена.. толкова не си подхождат.

Сетила съм се, че искам Фокс лайф да пуснат повторение на Бъфи ... както пускат на Секса и града, Малкълм и дори Женени с деца и Всички обичат Реймънд.

Наистина след 3 сезон има някакъв проблем в сериала, а толкова време чакахме да се съберат Деймън и Елена ... няма достатъчно сцени заедно, а половината от 5 и 6 сезон са разделени. После нея дори я няма в цели е сезона..

# 457
Като стигнеш дотам сама ще се убедиш.
Иде ти да си прережеш вените, толкова е мудно.

# 458
Като стигнеш дотам сама ще се убедиш.
Иде ти да си прережеш вените, толкова е мудно.
😂 тяхното влюбване ли? Не може ли спойлер как е станало, моля 😊

# 459
Не помня вече как се движеше сериала и връзката на Иън и Нина, но сякаш като се разделиха и сериала също загуби своя чар. Да не би да беше около 3-4 сезон?

# 460
Не помня вече как се движеше сериала и връзката на Иън и Нина, но сякаш като се разделиха и сериала също загуби своя чар. Да не би да беше около 3-4 сезон?
Да, точно това се отрази и на сериала. Те бяха заедно от 2 сезон за 3 години, тоест до 3-4 сезон някъде. И пишеше, че после Иън е водил Ники на снимачната площадка, което е безумно и ужасно ... така че нормално Нина да напусне, колкото и да се правеха, че са над нещата. И в сериала трябваше да са заедно 4-6 сезон... което е било невероятно трудно. Аз и заради това спрях да гледам сериала тогава, когато се разделиха. А новото гадже на Нина е толкова противен, а сравнен с Иън е още по-отблъскващ... товарителни зъби и усмивка.

# 461
Наскоро изгледах пак сериала (100 път). И всеки път Ензо ми е най-голямата слабост. С този акцент. Ще се влюбят. При това чисто и искрено, като той и е пълна подкрепа. Деймън ми е слабост, но ми е наравно с Ензо.

# 462
Наскоро изгледах пак сериала (100 път). И всеки път Ензо ми е най-голямата слабост. С този акцент. Ще се влюбят. При това чисто и искрено, като той и е пълна подкрепа. Деймън ми е слабост, но ми е наравно с Ензо.
В кой сезон се влюбват, защото мисля, че отново няма да гледам сезоните без Нина. Но искам да проследя само историята на Бони и Ензо. Те вече се запознаха, но той не направи хубаво впечатление... отвлече Джеръми и се опита да го задуши с торбичка... даже не му счупи врата от раз, ами искаше да го измъчва Grinning . Кой се влюбва пръв?

# 463
  • София
В MAX са качили всички сезони на Дневниците на вампира, Древните и на Наследството (Legacies). Simple Smile
Аз съм изгледал всичко, ама все пак е готино, че всичко го има на едно място, вярвам завинаги.

# 464
Вярвай 😃 Някои се оплакват, че свалят сериали. От МАКС казват, че предстои закупуване на лиценз, за това са свалени. Но да. Тези трите за сега ги има.

Общи условия

Активация на акаунт