След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 532
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели  Heart Eyes Hug Hug ама кой е казал да не се коментира, аз само за ПоСера казах, че няма нужда. Инак коментирайте си го Кирчо  Peace
като каза ПоСера се сетих,че писаха че вече няма да е лице на Мави,а Киво отново е подписал с тях  Mr. Green даже имеше предложение от феновете Елка да е лице на Мави ...... а нали Сера беше рекламно лице на Елидор ,след това Елка стана сега очаквам да я смени и в Мави  Laughing
Дай боже  bishop bishop bishop bishop
Тая па за проект, колената да си претърка от молене  и проект да не и дадат, данооооооо

# 46
Ели  Heart Eyes Hug Hug ама кой е казал да не се коментира, аз само за ПоСера казах, че няма нужда. Инак коментирайте си го Кирчо  Peace
като каза ПоСера се сетих,че писаха че вече няма да е лице на Мави,а Киво отново е подписал с тях  Mr. Green даже имеше предложение от феновете Елка да е лице на Мави ...... а нали Сера беше рекламно лице на Елидор ,след това Елка стана сега очаквам да я смени и в Мави  Laughing
е нали Илкер е лице  newsm78 или за догодина

# 47
Дай боже  bishop bishop bishop bishop
Тая па за проект, колената да си претърка от молене  и проект да не и дадат, данооооооо
трябваше с Мурат да играе,то па човека се отказал явно и станал водещ на Стани богат  hahaha

# 48
И между Енгин и Фахрие още от първи епизод се получи хубава химия. Фахрие много хубаво влезе в ролята на адвокатката. Докато не мога да кажа същото за Керем и Лейля. Много харесвам Лейля, подхожда ѝ ролята, но има сцени, в които не успява да се справи, мое лично мнение. Но в тези сцени Керем я издърпва, добър е, компенсира нейните недостатъци.

# 49
Момичета ,превод на филма с ФЕ има в videoklip.bg Peace

# 50
Аз гледам седем сериала в момента, без Ашка, но досега само Този град и До живот предизвикват в мен желание да изразя мнение, да споделя емоция.

Ками  Peace

Машалла къз ,как успяваш Hug Thinking,аз и 309 гледам и се замислям дали да не започна преговор на Ашка от самото начало newsm78.Не ми се разделя с тях така лесно,пък и може сега от позицията на изминалото време да възприема някои неща по-различно ,или пък да съм пропуснала нещо ,знам ли Naughty.За Мишето е ясно,тя милата има денонощни занимания с бебчо,но това са най-хубавите моменти Heart EyesЕеех,да можех и аз да върна  времето назад,когато синовете ми бяха толкова малки Hug Stop
ако има много свободно време  Peace защо да не ги накачули  hahaha аз като имам - ела гледай какво става  hahaha ма това е 2-3 месеца  hahaha hahaha

сега всичко е останало да прашасва за напролет и имам на Енго сериала,който ще гледам кога имам време,Ашка ми свършва и 1 американски  hahaha дето за да го гледам,спя по-малко  hahaha и докато си пия кафето сутрин  hahaha

# 51
Мерси  Hug аз преди малко попитах, искам да го изгледам. Харесвам и двамата, само дано не е толкова тежък, колкото изглежда в трейлърите, че ще ме откаже това, не ми се гледат прекалено тежки драми  ooooh!

Много ми е гадно, че Ашка свършва, имам чувството, че това е някаква шега и на 27 януари пак ще има серия  Cry Cry Cry Cry Cry

# 52
на мен ми останаха Аннето и сега загледах на Керем сериала, чакам превод за на Фе ,но никой от тях не гледам онлайн  Whistling + 2  хамериакански  Mr. Green но и там си е мъка да чакам цяла седмица за епизод от 45 минути  Crossing Arms
може да погледнеш Power  Peace
също е много хубав  Peace
аз главното негро харесвам - Омари Хардуик  Peace и 50 стинки е продуцент на сериала и влиза в края на 1-ви сезон  Peace те са по 8 серии в сезон и са по 60 мин  Mr. Green
newsm78 къде го има този  Power ,дай някакъв линк за него  Peace

за Илкер не знам,дали не е само за 1 година,но имаше статия,че след като 3 години Киво е бил лице на Мави,отново са подписали с него

# 53
Мерси  Hug аз преди малко попитах, искам да го изгледам. Харесвам и двамата, само дано не е толкова тежък, колкото изглежда в трейлърите, че ще ме откаже това, не ми се гледат прекалено тежки драми  ooooh!

Много ми е гадно, че Ашка свършва, имам чувството, че това е някаква шега и на 27 януари пак ще има серия  Cry Cry Cry Cry Cry
Виви, изобщо не е черен сериалът. Аз също се бях приготвила да изчакам да се съберат серии, че да видя колко черен ще е, но не е черен. Изключително добра режисура, по мое мнение. Някак си носи духа на Граф Монте Кристо, хем страдание, хем обаче някаква красота в страданието и то точно заради начина, по който играе Енгин.
А за превод аз не знаех, не съм търсила.

А за Ашка - да поплача с теб -  Cry Cry Cry

# 54
Скрит текст:

Виви, изобщо не е черен сериалът. Аз също се бях приготвила да изчакам да се съберат серии, че да видя колко черен ще е, но не е черен. Изключително добра режисура, по мое мнение. Някак си носи духа на Граф Монте Кристо, хем страдание, хем обаче някаква красота в страданието и то точно заради начина, по който играе Енгин.
А за превод аз не знаех, не съм търсила.

А за Ашка - да поплача с теб -  Cry Cry Cry
Значи да не се плаша, не е толкова кара  Laughing
Само че той превода бил на руски, аз си помислих, че има на бг. Нищо ще си почакам с бг субтитри да го изгледам. Трудно заглеждам сериал, ако не е преведен, после вече мога и без превод да го гледам, ако ми хареса много.
Само Ашка го загледах така  Crazy Cry

# 55
Момичета и аз страшно съжалявам за края на Ашка  Sadи хич не ми се отваря темата отново ,че заслужавахме да ги погледаме до лятото,ама кой ли ни пита нас феновете Twisted EvilЩе се опитам да го заместя,но колко ще ми се отдаде не знам,защото до колкото се познавам ,още дълго ще остана под въздействието ма тази магнетична двойка Heart Eyes.Сега обаче ви пожелавам лека нощ,че утре рано трябва да ставам  Hug

# 56
Лека, Ками  Hug

# 57
  • По света и в нас.
Леле темата отиде докато се дотътря. Mr. Green

# 58
  • near Sofia, Bulgaria
Да се запиша и аз в новата тема!  Hug
Ирка  bouquet bouquet bouquet !

Дани, да ти отговоря на въпроса от предната тема - понеже Мелодията ми беше от първите сериали, пък съм си романтичка по душа,  Blush някак ми дойде в повече след всички перипетии на Ламиа вместо Хепи енд с първата й любов, те го направиха на егоистичен тъпак, който отгоре на всичко се застреля, оставяйки писмо на дъщеря си, пък Джемил от гадняр такъв добър стана, че чак тя се влюби в него, не на мен такива истории  Stop Даже не знаех, че е такава книгата, но тогава се разочаровах, преди да узная какви по-големи драми има сред дизитата...  Laughing

# 59
на мен ми останаха Аннето и сега загледах на Керем сериала, чакам превод за на Фе ,но никой от тях не гледам онлайн  Whistling + 2  хамериакански  Mr. Green но и там си е мъка да чакам цяла седмица за епизод от 45 минути  Crossing Arms
може да погледнеш Power  Peace
също е много хубав  Peace
аз главното негро харесвам - Омари Хардуик  Peace и 50 стинки е продуцент на сериала и влиза в края на 1-ви сезон  Peace те са по 8 серии в сезон и са по 60 мин  Mr. Green
newsm78 къде го има този  Power ,дай някакъв линк за него  Peace

за Илкер не знам,дали не е само за 1 година,но имаше статия,че след като 3 години Киво е бил лице на Мави,отново са подписали с него

заповядай  Hug
http://DMCA-removal-from-Google/banan?id=427995&hit=1&t=tv

мен Боре ми се искаше да е лице  Crossing Arms стоят му добре дънки

Общи условия

Активация на акаунт