След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 534
  • 750
  •   1
Отговори
# 720

Що не можеш  newsm78 Тя някога да е казвала нещо друго  Tired
Вярно, че очаквахме изненада от другото чифте, ама то не е късно, и утре е ден  Mr. Green

# 721
Е тоя резил Елкин няма да и го простя никогаш Mr. Green #2gunfireУтре е Финалната серия,как можа бе момиче,толкова ли ти е мъчно за тоя неугледния,че си  го  взела и него там #2gunfire.Непростима греша,ужасна просто #2gunfire #2gunfireБих и простила само ,ако тия двамата са там за парлама,ама нещо не ми изглежда така #Crazy newsm78.Направо съм бясна Twisted Evil Mr. Green #Cussing out

# 722
Баръш е на черешата  Laughing Party

# 723
# 724
Ново е селфито бе, вижте че са със същите дрехи  Joy

Елбар ЙОК  Mr. Green

# 725
Скрит текст:

Интересна снимка  Thinking Сякаш ѝ дава наставления как да се държи  Mr. Green

Скрит текст:
Много съм и ядосана на Елка, много  ooooh! ooooh! ooooh!
Тя през другото време не е ли с тях, та сега на може да ги остави за малко, и утре ще е с тях, и цял живот, ако иска да е с тях, като е такава глупачка. Тая вечер е за колегите, с които се разделяш, пък обърни им малко винимание  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Разочарована съм от нея  #Cussing out можеше да ни го спести това преди финала на сериала. Пък после, ако иска и да се омъжва за него, каквото иска нека прави  Crossing Arms
Виви,не си само ти...явно да компенсира вчерашния ден ги е взела двата плазмодия ...тая и тя достойно замества Туркуто  #2gunfire
Peace Peace Peace Като знам какво му бяха пуснали феновете в ТТ по повод клипчето- чак днес е разчиствал коментарите Mr. Green[/spoiler]

И това селфи не мисля, че е правено сега, ама сега пуснато
[/quote]
Доре, как да не е от сега снимката, та те са в същото заведение, виждат се стените и са облечени по същия начин  Peace

# 726
Поне сме сигурни, че Елчин не е бременна, защото на една от снимките държи цигара.

# 727
Поне сме сигурни, че Елчин не е бременна, защото на една от снимките държи цигара.
Това идвах да пиша  Joy

# 728
# 729
  • near Sofia, Bulgaria
И това белокосо недоразумение се виждаше на предните снимки, че се е навела над телефона, а то - щото бързала да ни зарадва със селфи на последното останало мутлу чифте  Crossing Arms

# 730
# 731
И това белокосо недоразумение се виждаше на предните снимки, че се е навела над телефона, а то - щото бързала да ни зарадва със селфи на последното останало мутлу чифте  Crossing Arms
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 732
# 733

Тя не е бременна ,ама чавка и е изпила мозъка #2gunfire.Между другото какво казва руското разузнаване,някой чете ли ги  Rolling EyesСигурно ще избухнат и сега с нови теории

# 734
  • Perla

Виви, не помня какво е било  ooooh! Защото много работи видях и не помня кое пуснах.

Но ето една снимка, която ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт