След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 544
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
И това белокосо недоразумение се виждаше на предните снимки, че се е навела над телефона, а то - щото бързала да ни зарадва със селфи на последното останало мутлу чифте  Crossing Arms

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Гале, не се знае дали е последното  Whistling

# 736
Поне сме сигурни, че Елчин не е бременна, защото на една от снимките държи цигара.

Тя не е бременна ,ама чавка и е изпила мозъка #2gunfire.Между другото какво казва руското разузнаване,някой чете ли ги  Rolling EyesСигурно ще избухнат и сега с нови теории
Лично майката на Елка им е казала, че те са се разделили, затова си вярват в техните теории, някои Joy Joy Joy Има и такива с здрав разум  Mr. Green

# 737
# 738
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:

Интересна снимка  Thinking Сякаш ѝ дава наставления как да се държи  Mr. Green

Скрит текст:
Много съм и ядосана на Елка, много  ooooh! ooooh! ooooh!
Тя през другото време не е ли с тях, та сега на може да ги остави за малко, и утре ще е с тях, и цял живот, ако иска да е с тях, като е такава глупачка. Тая вечер е за колегите, с които се разделяш, пък обърни им малко винимание  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Разочарована съм от нея  #Cussing out можеше да ни го спести това преди финала на сериала. Пък после, ако иска и да се омъжва за него, каквото иска нека прави  Crossing Arms
Виви,не си само ти...явно да компенсира вчерашния ден ги е взела двата плазмодия ...тая и тя достойно замества Туркуто  #2gunfire
Peace Peace Peace Като знам какво му бяха пуснали феновете в ТТ по повод клипчето- чак днес е разчиствал коментарите Mr. Green

И това селфи не мисля, че е правено сега, ама сега пуснато
[/spoiler]
Доре, как да не е от сега снимката, та те са в същото заведение, виждат се стените и са облечени по същия начин  Peace
[/quote]

Да, от днес е снимката, но мисля, че е правена по- рано. И за мене си е точно отговор на фенските изцепки от вчера.

# 739
Да, от днес е снимката, но мисля, че е правена по- рано. И за мене си е точно отговор на фенските изцепки от вчера.
Какви фенски изцепки, той ги провокира и защо трябва да ни наказват преди финала
След като са заедно и са си ок, защо трябва да го доказват
Елка много сгреши, много  ooooh! ooooh!

# 740
  • По света и в нас.
Поне сме сигурни, че Елчин не е бременна, защото на една от снимките държи цигара.

Тя не е бременна ,ама чавка и е изпила мозъка #2gunfire.Между другото какво казва руското разузнаване,някой чете ли ги  Rolling EyesСигурно ще избухнат и сега с нови теории
Руското разузнаване,казва че Елка е с Шенол. Mr. Green Joy Joy Joy

# 741
Виви,майката на Елка май трябва Лично да напердаши дъщеря си #Cussing out,а ония с чая са страхотни както винаги,луди за връзване #Crazy.Като гледам тази веселяща се тълпа мис тава драго все пак,-явно е царило разбирателство  на сета,и така викат като на футболен мач Laughing.А Борето утре ще го болят ръцете и пръстчетата ще са му подути от лупане по тоя барабан hahaha

# 742
  • Perla
Какви фенски изцепки, той ги провокира и защо трябва да ни наказват преди финала
След като са заедно и са си ок, защо трябва да го доказват
Елка много сгреши, много  ooooh! ooooh!

Ами тя обикновено така прави- оня си стои в мишата дупка, обаче феновете, като станат агресивни, пуска една снимка, пише, че всичко е ОК и готово. Но не биваше да прави това точно сега. Голяма грешка.

# 743
  • near Sofia, Bulgaria
https://www.instagram.com/p/BPdbNHMAh12/
Тия вече ще срутят кръчмата  hahaha
А ние ще паднем от покрива май  Mr. Green

# 744
айде преди да падна от покрива  Laughing

https://twitter.com/Delena5H/status/822178537507536896

# 745
Киралък АШК Олеее Joy Joy Joy
https://twitter.com/SlnKrt/status/822182002535395328

Ардуч Mr. Green
https://twitter.com/tubikodono1/status/822184078648741888

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 22:52 от *Виви*

# 746

Тя не е бременна ,ама чавка и е изпила мозъка #2gunfire.Между другото какво казва руското разузнаване,някой чете ли ги  Rolling EyesСигурно ще избухнат и сега с нови теории
Руското разузнаване,казва че Елка е с Шенол. Mr. Green Joy Joy Joy

Биби ,йок артък Laughingама само за това не се бяхме сетили hahaha.Аз докато гледам Джесур ги отървах мамашите,и винаги им се чудя как при такива очеВадни доказателства успяват да извъртят нещата. hahaha

# 747
Там вече е полунощ и купона е в разгара си,интересно кой с кого ще си тръгне от там hahahaДа няма утре в турската преса ШОК,ШОК,ШОК Joy+някое видео Joy

# 748
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 749
Айде преди да паднем от покрива да си кажа и аз.
Хич не я упреквайте Елка. Тя през цялото време си държа Кита в сянка, с нищо не провокира феновете и не навреди на сериала. Защо е с него тази вечер - дали защото и е приятно , или за да даде отговор на цялата помия, която се изля върху нея в последно време, предстои да видим. Защото сериала свърши, феновете и журналята ще мирясат, но тя ще продължи да живее и работи с тези хора. Как мислите, колко ще я уважават, ако остане съмнение, че докато има връзка с един, върти на сета любов с друг  Mr. Green
Баръш може да си позволи да показва публично връзката си с Гупа - да празнува във Виена, да я целува на рождения си ден, да я води на семейни събития и в същото време да подминава твърденията, че е влюбен в партньорката си и има връзка с нея  Tired Но Елка е жена, при това актриса, при това в Турция, за нея нещата стоят по различен начин  ooooh!
Харесва ли ни или не, това е ситуацията в момента и изобщо няма място за емоции като "няма да и простя на Елка"  Wink Какво да и прощаваме - че живее живота си така, както иска  Rolling Eyes По-добре да им благодарим - на нея и на Боре - за красивата приказка, с която ни радваха толкова време.
Е, изоках си  Joy  Joy  Joy

Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт