След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -215ღღ

• 21 778
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Тя сигур снима бе  hahaha hahaha hahaha
Ох, голям пантофас тоя Боре, направо извън пътя  ooooh!
Вчера казаха, че са се сбогували на крайбрежната екипа и са плакали, там къде имаше снимки и Елка беше там, стояли под дъжда и не можели да се разделят. Само Боре, бързо, бързо се е разделил  Crossing Arms
Оня Парцал, не може си влезе в кожата, че с тоя сериал човека до нея се изстреля в челните класации.Пък толко тъпо и не може заслепено от завист да види, че й се обръща внимание само заради Боре. Утре никой няма се интересува от особата й, както стана със Зъбларова.
Пък Боре, ще разбере как му вреди на кариерата, като няма реклами и няма да го има ни в една класация, ще видим как ще купува нови коли ....

Ирко  Hug, все по-познато започва да звучи  ooooh! Е, Кирето поне не беше чехльо  Joy  Joy  Joy

# 496
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде  Heart Eyes Hug аз щото ми е познато, че за това се ядосвам  Crossing Arms

Ей го, великия актьор  ooooh!
Хаштага- #неситръгвай

# 497
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 498
Хаха, тоз Волкан прекалява, ето какво е пуснал току-що в ТТ hahaha hahaha

# 499
# 500
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тя сигур снима бе  hahaha hahaha hahaha
Ох, голям пантофас тоя Боре, направо извън пътя  ooooh!
Вчера казаха, че са се сбогували на крайбрежната екипа и са плакали, там къде имаше снимки и Елка беше там, стояли под дъжда и не можели да се разделят. Само Боре, бързо, бързо се е разделил  Crossing Arms
Оня Парцал, не може си влезе в кожата, че с тоя сериал човека до нея се изстреля в челните класации.Пък толко тъпо и не може заслепено от завист да види, че й се обръща внимание само заради Боре. Утре никой няма се интересува от особата й, както стана със Зъбларова.
Пък Боре, ще разбере как му вреди на кариерата, като няма реклами и няма да го има ни в една класация, ще видим как ще купува нови коли ....
Ирче  Hug Heart Eyes абсолютен пантофас  Naughty.
Ма кво шъ снима оная вирусоносителка бе  Crossing Arms освен филм за извънземните  hahaha hahaha естествено отново по нейн сценарий и главна роля  Joy Joy за болни мозъци  ooooh!

# 501
  • У Диспансера ...♥♥♥
Само родата й да гледа филмите й, данооооо  Mr. Green
Димак  Heart Eyes Hug

# 502
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 503
Димак  Heart Eyes Hug
И тя ще даде задна  hahaha hahaha hahaha hahaha
Нали са си френдове със Сечо  Peace как няма му се радва  Flutter
Аз пак искам да ги гледам в общ проект двамата  Blush Crazy

# 504
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug
Е, те вече става в два играят, още един малко ме съмнява да ги съберат  Thinking

# 505
Хаха, тоз Волкан прекалява, ето какво е пуснал току-що в ТТ hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 506
Димак  Heart Eyes Hug
Здравейте! Ами тя сега уцели кьоравото, както се казва, защото постигна този успех на филма си , благодарение на Баръш, ако не беше той, не знам кой щеше да гледа тази простотия. И сега ми е интересно какво ще стане с тях, като постихне интереса към Баръш. Тя свикна да е в центъра на вниманието, сега "милата" как ще живее, не знам. Аз забелязвам, че и в инстаграма й няма същия интерес към нейните глупости, както по-рано, поне откъм харесвания. Преди бяха значително повече от сега. И към нея интереса ще спадне си мисля аз.

# 507
Димак  Heart Eyes Hug
Е, те вече става в два играят, още един малко ме съмнява да ги съберат  Thinking
Е аз не очаквам да е скоро  Peace

# 508
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug
Е аз не очаквам да е скоро  Peace
Инак и аз ги искам, много добре са си напаснали двамата, и Онур искам бе  Crazy Heart Eyes

# 509
Димак  Heart Eyes Hug
Здравейте! Ами тя сега уцели кьоравото, както се казва, защото постигна този успех на филма си , благодарение на Баръш, ако не беше той, не знам кой щеше да гледа тази простотия. И сега ми е интересно какво ще стане с тях, като постихне интереса към Баръш. Тя свикна да е в центъра на вниманието, сега "милата" как ще живее, не знам. Аз забелязвам, че и в инстаграма й няма същия интерес към нейните глупости, както по-рано, поне откъм харесвания. Преди бяха значително повече от сега. И към нея интереса ще спадне си мисля аз.
То и към Боре интереса ще стихне  Peace пък тя направо в десета глуха ще иде  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт