Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 425
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Не ме притеснява времето, защото сега съм насред слаб период в работата и ако някой ден не мога да отида на работа не ми е болка за умиране. След като онзи ден си откопах колата, днес даже я подкарах и тръгнах с нея на работа, че мъжът съвсем на такси го бях обърнала, а и ми долипсва шофирането. Да кажа, че съм приятно изненадана от повечето шофьори сутринта, които караха сравнително бавно и предпазливо, защото булевардите са на асфалт ама отгоре е половин пръст лед и е много коварно, непрекъснато трябва да си напомням, че това черното е лед. Е, имаше и някой джигит за цвят ама те такива си намират майстора рано или късно.

Захир, и аз наблюдавам същото за Варна, когато учениците не учат движението е в пъти по-спокойно.

Посмях се на една картинка, която явно циркулира във фейса ама аз нали нямам фейс и я видях из някой от жълтите новинарски сайтове. Едно момиче хванало лопатата и рине сняг за да може приятеля й да си паркира голфа, а въпросния приятел седи отстрани до колата и чака. Коментарите бяха забавни, а сигурно във фейса ще са още по-забавни.

# 16
  • На брега на реката
Добро утро и от мен.  kaffeetrmker_2
Нека навън е зима, сега и е времето. В стаите, които стоим, обичам да ми е топличко 22-24 градуса, но в спалнята - да е студено. Спим на спряно парно и отворен прозорец /затваряме го при Т под -15 градуса/. Не можем да спим на топло, защото се разболяваме и двамата с ММ. Всъщност в спалнята е Т от 12 - 16 градуса, не са минуси Laughing.
Аз на дрЪт заман записах да уча и от днес съм на лекции, а там където са лекциите, няма парно. Не можете да си представите какъв кучешки студ е и то да седиш на едно място, часове наред. Направо ме втриса, като се сетя. Хубаво, че ни пускат на обяд и живея наблизо, че иначе е кошмар.
Ооооооооф, отивам да се навличам и да се образовам Mr. Green.
Хубав ден!

# 17
Добро  утро  Heart Eyes
При нас шосета са вече перфектно сухи, но тротоарите са ад, снегът е заледен и мръсен вече  Confused Като падне и очаквания нов ще стане красота  Crazy

Бях забравила какво е да приготвяш закуски сутрин, горките деца, голям шок ще е днес  Mr. Green

# 18
Добро утро!

Не обичам студа, но предпочитам снега пред сухия мраз и ледените ветрове. Вчера беше приятен ден, времето омекна, но и имаше достатъчно сняг за возене с шейна и правене на снежни човеци.

Искам да кажа, че се обзаведох с още една котка - бяла, ангорска. Глуха е и цяло чудо как е оцеляла над две години навън в скитане. Прокудили са я, че им съсипвала мебелите, но подозирам, че е и заради глухотата й. Намерихме я есента и я оставихме на грижите на баба ми, а сега е при нас.  И ние се влачим още болни, детето и аз кашляме, ама и сериозни мерки за себе си не взимам, то ми писна вече. Алечка, надявам се да си по-добре!
честита рожденичка на Руми, много щастие и прекрасно тинейджърство да има bouquet

# 19
Добро утро и спорна седмица.
Студ на кутийки, мраз на топлийки - това е зимата таз година, а сега слушах прогнозата за месеца, явно ще се размразяваме чак на пролет.

# 20
Добър ден:) От минус нам колко си сега на 30+, красота:) Жега е, краката са ми отекли сякаш имам слонска болест и съм задържала барем 3 кила вода, винаги след дълъг полет съм така. Снощи до 2 часа мих и подреждах, предпочитам да се скапя първия ден, но на сутрина всичко да е готово и да пия кафенце на спокойствие. Мъжът ми каза, че друга луда, като мен не се е раждала, седи 24 часа по летищата още 5-6 часа оправях къщата, но вече съм готова и доволна. Спала съм, като заклана, ни жега ми е пречила и часова разлика, в девет и половина едва откъцах:)
На тръгване от София валеше, имаше закъснение, хванахме на магия полета от Турция, където пък валеше ужасен дъжд и кръжах ме 30 мин над Истанбул, големи нерви бяха.
Още от Бг се почна, на билета ми пише 40 кг за човек багаж, имахме само два куфара за тримата единия 33,4 другия 35, отказаха да ги вземат по новите дерективи трябвало макс 32 кг на парче, на нас никой не ни е казал, ми ваш проблем казва, не мога  да ги чекирам. Откачих, айде купувай супер скапан куфар, малък , за 80 лв от летището, разделяй багажи, опаковай пак всичко с фолио, чакай отново цялата огромна опашка...
Пред нас човек лети за Сирия през Бахтейн, с билет от там, демек това му е връщане. Тази същата нашата, дето не тни чекира му вика има нов закон, не може с еднопосочен билет да ви пуснем. Човека и казва той не е еднопосочен, сега се връщам, ми не, не можело, ще си купата билет за връщане от там, той и обяснява че десет години лети и работи там, не можело- нов закон. 40 мин се разправяха, накаря момата извика някакъв турчин, той поиска някакъв резидънс, човека показа и оня вика няма проблем.
Разочароваха ме Тюркиш за пръв път, много некомпетентната и заядлива служителка са назначили.
Кацнахме криво ляво в Истабул, заради дъжда мн закъснения, няма ръкави, ад. Остават десет ми минути до големия полет, влизаме в летище, оглеждам се за гейта и започват да ни викат по имена, тичаме дете, раници, мечовци....Жаки си изпуска някъде мечето, рев, да се връщаме, аз викам, мъжът ми вика, жена чистачка пита на български закъде летим, казваме, вика 310 врата е на долния етаж, аз ще се върна вика за мечето и ако го намеря ще го донеса. Пак тичаме, стигаме секунди преди да затворят, тъкмо даваме паспортите жената идва с мечо Фреди, Господ здраве да и дава! Излетяхме, бая ни разтресе на няколко пъти, но в общи линии беше добре. Сега ми е смешно, но вчера ич не беше:)))

# 21
  • sofia
Добро утро, студ, жега, адаптирам се и това е!
Вчера беше отвратително разкашкано по улиците...шляп-шляп-шляп....отврат.
Да си го държи под нулата, но да не пада под -10  Simple Smile

Джули, мини през личната да те преслуша. Много е гаден тоз вирус с кашлицата.

Бобулина, как без парно?! То мозъка ти замръзва, какво учене!

# 22
Жаклин, мечето Фреди  Heart Eyes

# 23
Жаки, егати екшъна!!  Hug
Всичко е добре, когато свършва добре! Да ви е чудна, слънчева и усмихната почивката. Аз...да измоля така за снимки, като имаш време...на пейзажи, плажове, чудесии, че нали знаеш, хвърлила съм око на Тайланд, ако не е с мъжчо, може с някоя приятелка да ида..не се знае   Crazy

Julia_21, честито котенце!

# 24
Не ми пречи да е студено, стига като завали сняг да разчистват улиците, а не да е мизерия.
Сега вече е лед навсякъде. Реших и днес да си оставя колата и си хванах автобуса. Малко да се постопли и мисля да ходя и да се прибирам пеш, много ми липсва движение.

Тези които поддържате 22-24С, с какво го правите?
В къщи е парно, което работи вярно на 4...но повече от 21С не става.

# 25
  • В Космоса
Вчера играхме на снега, хубаво е! Дано успеем да идем на планина този уикенд, дано! Praynig

# 26

Газ  Peace

# 27
  • на Мелмак

Климатици, малкият е почти постоянно по гащи Crazy

# 28
  • Варна
Аз с климатик. Откак му изчистихме филтрите се отпуши да топли като за световно. А аз бях решила, че идва малък за стаята и че ще го сменям за другата зима с по-голям.

Между другото и на мен ми липсва движението много. При кола и мотор и след 20 години каране всеки ден, миналото лято преоткрих удоволствието от ходене пеша, след като дъщеря ми настоя да я прибирам пеш от градината. Не е много близо, а и тя го пожела точно в най-големите жеги, но се пристрастихме и двете. Това лято смятам да продължа "традицията" от миналото, даже сега си говорим всеки ден как като стане топло ще се прибираме "с краченцата" и пътьом ще си купуваме сладолед. Това дете ме изненада, може да трамбова километри наред. Ама и майка й се научи покрай нея Simple Smile

# 29
Е, при нас е колкото ТЕЦа подаде. Simple Smile
А и на мен ми е някак противоестествено, зимата да се разхождам по къси панталони и тениска в къщи, когато навън е за дебело яке и -10С.

Общи условия

Активация на акаунт