Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 430
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 45
  • София
О, нямам никакви предразсъдъци аз, ами не знаех, че продават ски екипи ВУ. Ще трябва да проуча къде има магазини наоколо и да метна едно очо. Май най-добре да си купя някакви с тиранти - както и да са ми на корема, като ги закарфича с тирантите, няма мърдане.

# 46
  • София
Привет!
С малко закъснение - Руми, честита ви рожденичка. Да е здрава и щастлива!  Hug

Джулка, новата ви котарана е разкошна.  Heart Eyes

Жаки, безаварийна почивка и само хубави емоции да ви донесе. И пиши, пиши!

При нас е достатъчно топло. Кати ходи по къси ръкави, което ще рече, че наистина си е жегичка. Парното е включено навсякъде, идея нямам какви са сметките, а и не искам да знам. Щом мъжът ми не е изревал още, значи всичко е наред.  Mr. Green

Обмислям 5 дни басейнчета, тоест Велинград, но не знам дали за междусрочната ваканция или пролетната. Трябва да реша възможно най-бързо, тъй като ваканционно всички хотели пращят от народ, което е кофти, но няма кога иначе да отидем. Не искам детето да отсъства от училище заради едната ми прищявка.

# 47
  • Sofia
Захир в колко часа започва работният ти ден, че отчиташ трафикът на учениците?  newsm78 Покрай мен никой не започва работа в 8, най-често след 9.
Нашето училище възстанови заниманията днес, надявам се да са го постоплили  Praynig.
Жаклин, голямо приключение е вашето пътуване  Crazy.
Аз снощи купих самолетни билети София-Варна-София, за пролетната ваканция  Peace,супер изгодно.
Сутрешното двуразово заспиване ще трябва да преборя със спорт.
Не обичам зимата, нито снега. Не ми е добре да ходя по къс ръкав дОма, при такива температурни разлики вътре-вън  Naughty. Както и ми е супер неприятно в заведения, МОЛ-ове,магазини като набримчат отоплението си на 25 градуса, служителите по къси гащи-клиентите с якета. За такива случаи си държа в колата по-тънки връхни дрехи  Flutter.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 10:50 от GeNa

# 48
При нас пак заваля, върху леда - красота  ooooh!

# 49
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Зима обичам в планината и в парковете и градинките. По тротоарите и на уличното платно не я обичам. В момента е отвратително - сиво, грозно, мръсно, рошаво, кашаво, а жълтите петна и купчинки от кучета в снега допълват картинката на градската зима.

Има много хубава стара книга с такова име - "Зима в планината". От Джон Уейн, един от "Сърдитите млади хора". Препоръчвам, ако някой се интересува от хубава литература, далеч от понятието "бестселър".

Жаки, много напрегнати моменти, много екстремни преживявания си имала. Малко стрес бил полезен за здравето - активира имунитета. Дано не си прекрачила полезния обем. Joy
Аз изглежда ставам сълзлива - аха да се разплача на историята с Жакиното мече и добрата жена. Трогна ме.
Пожелавам ви приятна почивка без повече емоции на ръба на полезния стрес. Joy
И непременно снимки, и с теб, и с Жаки. Много им се радвам.

Бърдс, сигурно няма да ти се рови в старата тема, затова дай направо тази, която е "твоята". Много съм заинтригувана от тази супа. Аз помня, че с бешамела беше на Янечек (на четене ми се струва "моята"), а с морковчето беше истинската рецепта от ДГ, дадена от Яна. Третата Янтрината ли е newsm78

# 50
в 8 започвам, обикновено леко закъсняваме. Имам идеалното работно време. От 8 до 16.30. Работила съм всякак, от 8.30 до 17, от 9 до 18. Така е есктра. Иначе, от миналата седмица още стана гадно с трафика, като днес вече е както си беше преди...гадост! Ми сори, ама наистина е от учениците!  Crossing Arms Преди като живяхме в Бели брези, до едно частно училище се нагледах на простотия.. ако могат с колите ще влязат в стаята.. то не е само там де, ама ..В Младост пред едното училище запушваха цяла улица. То знак до знака, че е забранено престой и паркиране, ама как така..златното яйце. Имаше нормални хора, които паркираха в уличките, водиха си детето за ръчичка, ама явно не важи за всички.

belinda , душицо, виж тук:
https://remix.bg/womens-clothes/sports-clothing/ski-apparel

Освен по размер, можеш да сортираш и по качество. Аз си избирам нови с етикет. Има доста неща, сега ще си търся грейка за сноуборда.
Моя сноуборд панталон ми го даде приятелка, малък и е, взет е от Декатлон, за към 45 лв го взех. Вероятно не е върха на качеството, ама аз колко ли ще карам, като за начало с него, а ако взема, че стана едно сноуборд про и се пускам из Алпийските неутъпкани пътеки, ще инвестирам в ново панталонче!

# 51
  • София
И на мен учениците много ми пречат на трафика, ама не виждам как иначе бих могли да ги доставят родителите им до училище.

# 52
Руми, да ти е жива и здрава тинейджърката, а на теб здрави нерви Simple Smile.

Жаки, не е ново това с килата, на нас ни погодиха същия номер преди 8 години и наистина никъде не е подчертано. Явно зависи на кого попаднеш, защото само тогава ни се случи. Доста стресиращо ви е било, но сега спокойствие и мазна и люта храна Simple Smile.

Аз не обичам студ и трая на жега по-добре. Обичам обаче зима в планината и ски и камини и .... Тук , макар че на вън през зимата е 12-20 градуса, аз пак топля с газова печка.

Захир, и тук разликата в трафика по време на ваканциите е осезателен, направо не ми се иска да почва училището.

# 53
Ех Тайланд  Heart Eyes ,голяма мечта ми е.Дано близките години успея да я осъществя.Само мъжът ми да не се дърпаше толкова за екскурзии.Ама веднъж живеем значи,трябва да видим колкото се може повече от света  Crossing Arms.
Жаки приятно изкарване,и аз ще чакам с нетърпение снимки и разкази  Blush .

# 54
Той като се дърпа ходи по женски  Peace. Има такива хора, които не си падат по пътуването, ама няма и ти да се лишава заради него.

# 55
  • Mediterraneo

Мечтата ми е била да живея някъде, където няма нужда от отопление, но ще си остане само мечта за съжаление.

И моята беше такава и смятам, че я постигнах! Никога не се знае накъде ще те отвее вятърът!
Тази зима пуснах климатика 2 пъти за по 15 минути в хола и то заради бабата, която ни беше на гости. Прозорецът в нашата спалня цяла зима е широко отворен.

Аз релаксирам, чистейки след двудневен купон за РД на дреболията  Mr. Green

# 56
Ааа и на него му допада,само някой друг да плаща  Mr. Green . Миналата година бях по женски,но на сравнително близо.А за такава далечна дестинация трудно ще убедя някой  Sad .

# 57
Как бе, ей ме..И моя не е навит за никаде в Азия. Аз само си търся компания. Вариант едно ми е Русия, Москва и Петербург и Тайланд или някаде в Азия. Като моя не иска, търся приятелки! И до Даун искам да стигна ама той там вече иска

# 58
  • Euskal Herria
Руми, да ви е здрава госпожицата!

Температурите при нас не могат да се сравняват с тези в България. Макар че, ако питаш тукашните, зимата е сибирски студ, а лятото е сахарска жега  Grinning. За мен не е нито прекалено топло, нито прекалено студено.

# 59
Яна, ти си в Испания,  нали? Оф, снощи сънувах едно бившо гадже (което живее там) толкова неприлично, че чак ме е срам и теб да те видя,, имам чувствотото, че ще му кажеш Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт