Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 609
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 330
  • До морето
Ние сме на парно ( Янтра, зако не ползвате топлата вода?), вкъщи е стращна жега, ходим по потници и боси (щото тръбите минават по пода), топлата вода безкрайна, абе рай. Сметката беше 119 лв. Ток - миялна, пералня, сушилня, хладилник, телевизори и крушки - 30лв. Онзи ден за всички сметки + моя телефон оставих 200 лв. - много доволно! Как ще се разделям с това парно някой ден не знам! Къде е тоя Тих кът, сега, отивам да търся....

# 331
Добро утро:)
"Мафията на майките" я четох миналата година тук, весела книжка, препоръчах я тогава, ако някой е на кеф за чиклит.
Сега чета "Ледената принцеса" на Камила Лекберг, много увлекателно пише, трилър, наполовината съм и още не знам съм разгадала кой какво, препоръчвам я. Някой ми прати, но не помня кой, благоадря му де:)

Мари, ще ти снимам, като яде пак широките спагети, то не е баш супа, ще го видиш, звучи гадно, но си е много вкусно:)
Захирче, доста от местните ястия само изглеждат добре, на вкус са меко казано странни:) Аз ям около десетина техни неща, които съм си харесала. Проблемът за нашият режим е, че бухат захар където сварят, в супи, в сосове, ужас е! Винаги, като дойда коремът ми се подува, а аз корем нямам по принцип, само задник Mr. Green Сега съм затъжена и ям по заведенията, точно след две седмици ще ми писне, ще си започна яйцата със сланината и суджуците и ще вляза във форма:)
Плодовете им обаче са уникални! Най- сладкия и ароматен ананас, страхотно манго, личи, маракуя, папая, кокоси, вчера бях на пазар и накупих всичко. Изкуших се да хапна в повече и се подух, като балон:( Не я разграждам пустата захар в никъв вид и туй то... Закъсня ми три дни от смяната на климата явно, та още по отекла бях. Днес по тези причини пак ще пропусна плажа, но Жаки отива, много се радва. Ще побърка баща си, горкият отлага тръгването, трето кафе сипва:)))

# 332
  • София
Лелее, Жаки, сериозно ли отлагаш плаж, понеже си се понадула? Ти си луда, та луда жена  Joy Joy

Иначе за Мафия на майките да кажа, авторката освен тази трилогия има и още две книги, доволно за забавни и смешни са и те, аз много я харесвам. В читанка гледах едната от двете, Всяко решение си има проблем - препоръчвам я и нея  Peace Не е за майки Simple Smile, а за една забавна девойка, която решава да се самоубие и пише и праща прощални писма, само че самоубийството не се случва и трябва да се изправи лице в лице с получателите. Много е забавно!

# 333
  • До морето
Ох, миналата година като прочетох Мафията на Майките (трите части), обърнах света да намеря и другите 2 книги на Кирстен Гир. Добри са, но не чак толкова. Другата е за двама братя, дето си разменят жените за малко, пак чиклит. Авторкато има и една трилогия ала Здрач, ама там вече съвсем ме загуби, че хич не си падам по вампиро- върколашки глупости.
Може ли и на мен да пратите Мафията в електронен вариант, искам да си я имам на Киндъла.

# 334
Може ли и на мен?

Пиша на бързо от работата.

# 335
От авторката прочетох и петте книги,като трилогията за майките най-много ми хареса.Допада ми чиклита,разтоварващо ми действа.Но се гледам да го редувам с трилър,че понякога прекалено сладникаво ми става.

# 336
Сина ми носи ей такъв апарат: за коригиране на захапката. Това шини ли са?

Да, същото е.Има някакъв малък проблем със захапката, както и два горни зъба, които не са съвсем на място.Съвсем ме отчаяхте, че няма да има ефект, а освен това и детето се противи да ги носи.Ама сама съм си виновна, трябваше да питам първо тези, които са ползвали.Парите мога да прежаля, те не са много, но ако трябва пак метални да се слагат, само се бавят нещата.

# 337
Бърди, не бе, заради цикъла, не отидох на плаж, първи ден ми е мн кофти, от утре съм пушка:) Тука кой ме знае, мога да си ходя, като балон надута и не ми пука изобщо:) Два месеца пълна почивка, без лак, без грим, без боя за коса, връщам се, като булка на Тарзан:))
Чиклит рядко ми харесва.

# 338
  • някъде ... тук ...
Светкавица, ортодонтът какво препоръча?
Голеният носеше метална шина на горната челюст заради предните два зъба. Тогава силиконовите едва навлизаха, та ортодонтът само ни пита шини или брекети. Обаче пък уточни, че за неговия проблем няма нужда чак от брекети и цената е неоправдана.

# 339
Елит, на мен ми обясниха и трите варианта, като в случая със сина ми брекети не са нужни.Няма такава необходимост, а е и много скъпо.Металните и силиконовите са с почти еднаква цена, предимството на силиконовите е, че се носят само при спсне и 1-2 часа през деня,Проблем ми е, че детето не ги иска, но всъщност от вчера ги носи.Зъболекарката ни ги препоръча, като остави на мен избора, баща и, който пък е мой зъболекар също казва, че са по добър вариант.Не са настоявали за моя избор, аз реших,но съжалявам, че не разпитах повече.

# 340
  • София
Авторкато има и една трилогия ала Здрач, ама там вече съвсем ме загуби, че хич не си падам по вампиро- върколашки глупости.

Хаха, аз и тях ги излапах с кеф  hahaha Само дето няма нито вампири, нито върколаци, обикновени хора са си, само могат да пътуват във времето  Laughing Умирам си за такива глупости аз  Mr. Green

# 341

Захир, ти да не си се набутала в група за напреднали в танците?

# 342
  • До морето
Авторкато има и една трилогия ала Здрач, ама там вече съвсем ме загуби, че хич не си падам по вампиро- върколашки глупости.

Хаха, аз и тях ги излапах с кеф  hahaha Само дето няма нито вампири, нито върколаци, обикновени хора са си, само могат да пътуват във времето  Laughing Умирам си за такива глупости аз  Mr. Green

Тъй ли, че аз що с такъв спомен съм останала  newsm78 Нищо де, аз и фантастики не обичам  hahaha

# 343
Добро утро.
Продължавам темата със зимните сметки за ток/отопление. Късно вечерта ММ се прибра със информацията, че сметката ни за ток е 290 лв.  newsm78 А живеем само в половината етаж.
Книги от доста време не съм чела. А от скоро и новини не съм гледала.

# 344
Добро утро!

Не, vasq, някаква сборна офисна група е. В сградата, където е офиса ни има фитнес и правят класове. Ама Захирата е схватлива..схватлива още, игрива..Юхуу! Хващам ги. Ама не са от най-лесните хорца. Сега като задобрея, само чакам някой да ме покани на сватба, да се изявя!

Жаки, все едно описваш мен. Ям ли въглехидрат, да не говорим за плод, баничка или нещо тестено, на секундата ставам като плондер. Директно в корема. Явно е някакъв проблем със захарите, егати живота. Не е честно в свят, в който съществува чийз кейк и шоколадово суфле аз да не ям сладко!!! Чакаме снимки от Тайланд. Вие в кой град сте? Вчера гледах аз за Банкок. Показваха ужасно апетитни храни, дори на улицата. Толкова освирепях, че имаме един леко сладък, лют тайландски сос, че по нощите ядох малко от него. Аз обожавам комбинации на сладко, солено, люто, те слагат и доста подправки, скариди..само като си представя как се смесват вкусовете..ямиии!

Общи условия

Активация на акаунт