Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 594
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 345
Акаша, в Рибарица има някаква измислена писта за ски, метнете ги в багажа за всеки случай.
На пелети сме, а токът ни е около 100лв ooooh! /пералня, сушилня, съдомиялна/

# 346
Добро утро!

Ая, върна ли се кучето?

Другите две книги на Керстин Гир и тях ги четох и те са забавни. Чиклит прокарвам след нещо по-сериозно, за разтоварване.

Значи, така като ви чета, много ми е токът. Как може да проверя дали вярно ми отчита електромерът?

Фейсбук ми напомни, че преди 8 години по това време пак съм била с пневмония  Crazy Кьопава работа. При нас продължава да вали и не знам утре как ще се занеса до поликлиниката. Не съм си подавала носа от понеделник и не ми се и очертава. Мъжът ми почива и само той излиза. Продавачката в магазина ще ме пусне за общодържавно издирване  Mr. Green

# 347
Алечка, ходих да го прибера нашия любовник, добре, че с изгората му бяха прегладнели и ги примамих с храна. Сега съм взела мерки /овързала съм всички врати със синджири и телове/, а разходките са някакъв ужас, водя го за нашийника през повечето време на 2 крака /а е тежко говедото/, иначе се дърпа и иска да ходи да я търси.

# 348
Ох, любовна му работа  Laughing

# 349
  • София
Абе народните танци са си сериозна работа, не знам как така се "хваща" в движение. Ние ново хоро го разучаваме по половин час, преди да сглобим фигурите и да започнем с музика. Иначе мажеш, тропаш там, ама не е, каквото трябва да бъде. Боже, как ми се танцува ooooh!

Чиклит не чета. Може би само на плажа, докато децата бяха по-малки, защото на всяко второ изречение се налага да прекъснеш, да видиш какво правят децата, пък чиклита не се налага да го следиш особено Laughing Откак пораснаха, за морето пак си вземем несериозни книги, ама не чак чиклит. Примерно Лий Чайлд го четях на кило - 13 книги мушнах на плажа, после не ги помнех коя за какво беше, сливаха ми се Laughing Последният ми чиклит беше Дяволът носи Прада, преди не знам колко години. Миналото лято направих грешката да си взема за морето Устоите на земята, толкова ми хареса, че чак започнаха да ми правят забележка, че все пак съм отишла на море, а не да чета hahaha Та, за почивка не бива чак толкова хубави книги да се взимат - нещо по-лежерно, дето по всяко време можеш да го зарежеш.

# 350
  • Euskal Herria
По-напред бях дала линк, отново пускам - книгите на Керстин Гир (е, не всички):
http://data-bg.net/index.php?page=torrents&search=%D0%9A%D0% … ns=0&active=0

Иска се регистрация.

# 351
  • София
Благодарение на Бърди разбрах за Керстин Гир и прочетох всичко от нея, което намерих, без онези фантасмагории. Много са й забавни романите, с кеф ги чета. Обаче Мафията на майките не съм я чела.
Нареждам се и аз на опашка за файловете.  Blush

# 352
  • на Мелмак
Тихо се сипе белия сняг...
Трупа ли , трупа пак ....

# 353
  • Бургас
Благодаря на Алечка и Яна за файловете/линка! Ще имам нужда от леко четиво, че захващам превод на доклад от психолог на дете, присъствало на сцени на дом.насилие. Темата е кофти,сама по себе си, а отделно разпознах и детето покрай разните данни.

След първото раждане ходех и аз година на народни танци. Голям кеф беше. Не харесвам такава музика само да я слушам, но има ли мегдан за танци, ставам веднага. Първо обаче тряба бякой да ми каже кое е хорото, щото и даго знам, не го разпознавам.

# 354
  • София
И на мен Алечка ми прати файловете.  Hug

Попаднах на един линк с индийска песен, но отдолу субтитри как звучи на български текстът. Ще се напикая от смях. За всички, които се кефят на простотии, ето за това иде реч:
https://www.youtube.com/watch?v=tgmDGlzOzw0&feature=youtu.be

# 355
Преди да забременея с дъщерята ходих на народни танци една година, след което прекъснах и от тази есен отново започнах пак с начинаещите - нищо не помнех от преди. То аз сега от репетиция на репетиция не помня какво остава от преди шест години ooooh!
Иначе много харесвам спортните танци, едно време тренирах и по състезания ходих, но за тях трябва партньор, а моят си е дърво в това отношение, нищо че се запознахме в дискотека  hahaha

# 356
  • До морето
И на мен Алечка ми прати файловете.  Hug

Попаднах на един линк с индийска песен, но отдолу субтитри как звучи на български текстът. Ще се напикая от смях. За всички, които се кефят на простотии, ето за това иде реч:
https://www.youtube.com/watch?v=tgmDGlzOzw0&feature=youtu.be

Неееее  Laughing На :"кайсии" мацката как си подрусва кайсийките  Joy

# 357
Te показват.. аз не съм схванала веднага. На мен бавно, отсртани ми показваше учителката докато вляза в час, някои неща ми бяха много трудни, защото координацията при мен никаква я няма... ooooh! Ама си е интересно, подскачаш, музика..кеф.

# 358
  • София
O, да, няма такъв кеф Heart Eyes Нямам търпение да се роди бебо, да се повъзстановя и веднага тръгвам пак. Моята група вече ще са много напреднали, изпуснала съм ги, ама с някоя от по-долните ще играя. Важното е да се тропка Grinning Аз, от както танцувам, само като чуя народна музика и почва да ми ври кръвта отвътре, преди не бях чак така Simple Smile

# 359
Много ми липсват народните танци. Заиграва ми отвътре като чуя народна музика. Танцувала съм като дете, после тук също една година имаше в българското училище. Хващам и най-сложното хоро в движение, трябва ми само да го погледам малко отстрани, за да му схвана логиката. Обаче всичко съм забравила. Половин час се опитвах да се сетя как се казваше едно от любимите ми хора, а името му дори не е сложно (Петрунино). 

Тонка, честит имен ден със закъснение. И на днешните именяци, ако имаме в темата, честито.

Кайсии – Just ahead  Joy

Общи условия

Активация на акаунт