Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 523
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 570
КаРоЛа,
благодаря, оставих си рецептата отворена
Утре вечер съм обещала да готвя, чакат ме с екстремно нетърпение  Laughing

# 571
  • Варна
Корейският е третият език засега . Обича си английския, немският е втори, после е корейския. Много го обича корейския моята и егати късмета- от тази година имат.
Камсахамнида Simple Smile

# 572
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Корейският е третият език засега . Обича си английския, немският е втори, после е корейския. Много го обича корейския моята и егати късмета- от тази година имат.
Камсахамнида Simple Smile
Само че се произнася "кАмсамида"в Корея. Joy`

# 573
  • Телиш/Плевен
КаРоЛа,
благодаря, оставих си рецептата отворена
Утре вечер съм обещала да готвя, чакат ме с екстремно нетърпение  Laughing
Ето и рецептата на Гена. Hug

# 574
  • Варна
Светалчо, чал чинесо?Simple Smile
Учителката е корейка и им казва как е книжовно и как- разговорно. Абе майката си трака- егати различния език.

# 575
Благодаря Лаленце  Simple Smile
днес видях чуден букет лалета

# 576
Благодаря Лаленце  Simple Smile
днес видях чуден букет лалета
А аз- цъфнали кокичета в една саксия при шивачката ми.

# 577
  • Euskal Herria
Моите мушката цъфтят на прозореца  Grinning. И цикламите, дето ги бях отписала. Помислих, че вече съм ги уморила, ама те упорити - пак напълниха сандъчето и цъфтят.

# 578
  • В Космоса
Някой от темата наясно ли е щастливите бамбукови пръчки как се отглеждат, че вече уморих една и искам тази да я запазя. Ще вземе и щастието в къшата нещо да бяга, пу-пу!

# 579
моите мушката са нещастни на площадка между етажите, но имам цъфнала орхидея, цикламите са толкова нежни цветя

Акаша, в офиси съм ги виждала накиснати във вода, пуснали корени, виреят добре

# 580
Някой от темата наясно ли е щастливите бамбукови пръчки как се отглеждат, че вече уморих една и искам тази да я запазя. Ще вземе и щастието в къшата нещо да бяга, пу-пу!
Доколкото знам се подаряват за лунната нова година и трябва да ти ги подари човек с добро сърце, за да ти донесат късмет.

# 581
  • Телиш/Плевен
Аз засега само на картинка ги гледам лалетата, но нямам търпение да им дойде сезонът и да ги видя на село - имаме цяла градина. Heart Eyes И от ММ ще чакам някой букет (или луковици в саксия като миналата година), винаги ми взима 1-2 без повод, после един за рождения ден и един за Цветница (любим празник, а вече и имен ден на дъщеря ни). Heart Eyes

# 582
  • В Космоса
Начи, моята първата си я закупих по-предното лято и тамън опразнихме апартамента и зачезнахме за цяло лято. Оставих я в капсулката, горката. Като се прибрах, беше ОК, но като я преместих на по-широко пожълтя и сдаде багажа. Сеха, още като си закупих пръчката, я накиснах в правоъгълнта ми ваза с дзен камънаци и засега 3-4 месеца е добре, ама знам ли, ако някой е по-компетентен, да помага.

# 583
Щях да пиша за менопаузата.
Не зависи от възрастта , а от яйниковият ни резерв. Това е определено още от зачеването ни.

Аз бях без цикъл 2 години...оказа се благодарение на лекарства, които ми бяха предписали по грешка.

# 584
  • Euskal Herria
Цветята целогодишно са навън - в сандъчета по прозорците. Нали съм ви казвала как гледах странно първата година коледната украса в парка - елхите с лампи, насред цъфналите лехи
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт