Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 598
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 390
Да, Акаша,  тебе съм те запомнила с "яките Родопи " или мощните беше. Simple SmileХубаво е това , така трябва.

# 391
  • В Космоса
Сутринта като излизахме с детето за градина, отварям входната врата долу и фиксирам нещо, което се опивало да влезе вътре, което за секунди избяга на страни и хоп в една дълбока следа в снега се намести и гледа. Мишле. Детето за първи път видя. Седя 5 секунди в следата и припна през снега. Горкото, сигурно умряло от студ иска да се шмугне някъде на топло.

# 392
Когато бях малка, че чудех, защо възрастните мразят мишките. Нали те едни малки, мили животинки, като от книжките.
Да, ама не. Дано не се срещам с тях. Толкова поразии ми направиха.

# 393
Получих на ел.поща писмо със заглавие "Принудително изпълнение" от някой си Радомир Стоянов, зип файл е. Тук ли някой беше писал, че е получил такова? Май по-добре да го изтрия newsm78
Нов вирус е, при това кофти. https://centio.bg/bg/novini/nov-kriptovirus-se-instalira-prinudi … dium=post18012017

# 394
  • Бургас
Хайспийд, моята девойка е първа подготвителна в градината и учат точно да разпознават, засега, само първи звук в думата. Яна преди време беше споделила страхотни линкове към Буквенка, Буквеница,
Моята азбука. На дъщеря ти ще й харесат. Сега обаче през телефона нищо не мога да ти копна.

# 395
Когато бях малка, че чудех, защо възрастните мразят мишките. Нали те едни малки, мили животинки, като от книжките.
Да, ама не. Дано не се срещам с тях. Толкова поразии ми направиха.

взимаш котки и така  Sunglasses

# 396
Или като Нино ги ловиш с капан и ги носиш на далече  Hug.

# 397
Хайспийд, моята девойка е първа подготвителна в градината и учат точно да разпознават, засега, само първи звук в думата. Яна преди време беше споделила страхотни линкове към Буквенка, Буквеница,
Моята азбука. На дъщеря ти ще й харесат. Сега обаче през телефона нищо не мога да ти копна.

Янче, моля отново за линковете и за моята щерка Grinning

# 398
  • София
Боже, какви са тия деца Mr. Green Моят чак средата на първия срок във втори клас започна да зацепва що е то училище и има ли почва у нас Laughing

# 399
  • sofia
Белинда, аз докато на живо не срещнах подобно дете, също не предполагах съществуването им. Лошото е, че това се случи, докато големият беше бебе. После си викам "Брей, и мойто ще е така"....ама нъцки  Laughing Трябваше спешно да занижа очакванията към първородния, щото трудно понясах разочарованията.
Чат-пат ме обхващат някакви надежди, но бързо бивам свалена на земята от реалността   Mr. Green

# 400
  • Варна

Аз ще ги намеря на компа. И една позната, която мина през работа днес, ми каза, че нейните деца много са ги харесали.

# 401
При нас е различна системата, на 6 е в първи клас, и след първата половина се очаква да може да чете нормално. Моето след Монтесори детска градина, си чете нормално и в момента сме на вълна книги с отделни глави. А математиката му е на ниво 3 клас.
По принцип на 3 години изискването е да може да си пише името.

# 402
  • Варна
Моята девойка много рано прописа. Печатно. Не помня в детската градина какво са ги учили(имам спомен за 'Моливко").
Никой обаче не обърна внимание как държи химикала. Чак в първи клас учителката. Химикалът минава между средния и безименния пръст. Така и не се отучи и досега така пише. Девети клас е вече.
Та обърнете внимание и на техниката на писане.

# 403
  • София
Никой обаче не обърна внимание как държи химикала. Чак в първи клас учителката. Химикалът минава между средния и безименния пръст. Така и не се отучи и досега така пише. Девети клас е вече.
Та обърнете внимание и на техниката на писане.
а защо, Стейси? пречи ли ѝ?  ми не се държи така, ама какво? Simple Smile
ако човек пише четливо и грамотно, как държи химикала какво значение има? не знам, наистина.
както са мъчили левичарите някога да пишат с дясна ръка. то връзване, то гипс Laughing

# 404
За да се научат да пишат/държат правилно моливът има специални приспособления или форма на моливите - триъгълна форма и децата много лесно се научават.
https://www.amazon.com/Kumonshuppan-Children-Pencil-6b/dp/B000FD … ords=kumon+pencil
Освен това за по-малките, моливите са по-дебели, заради недотам развитата финна моторика

Общи условия

Активация на акаунт