Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 590
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 405
Баща ми са му връзвали лявата ръка да не пише с нея. Той отказвал да пише с дясната, но се пречупил към Коледа. После му било още по трудно да наваксва.
Сега само пише с нея, всичко друго с лявата.

# 406
  • София
Веси, знам, че има и такива деца, големият ми беше такъв - като попивателна. От предучилищна четене, писане, звуков анализ - аз мислех, че си е нормално, всички деца в групата бяха сякаш така. И после с втория как се приземих от висока на твърдо  hahaha Този не отлепваше нищо, ама нищо. Честно ви казвам, втори клас първия срок се усети, че ходи на училище. Едва сега започна да чете с разбиране, от писането му все така нищо не разчитам Rolling Eyes

Виж ти, пречи грешния захват, да. И аз дълго време си повтарях, че какво толкова, защото не можех да се преборя, ама като ми казаха, че все е последен с всичко, защото пише супер бавно, да не говорим, че нищо не му се разчита, си дадох сметка, че сме допуснали грешка. Мисля, че пооправихме нещата, но с много зор и много работа вкъщи, което с големия никога не ми се беше случвало.

Но това за левичарите е мега глупост.

# 407
Имам приятелка- левичар. Когато детето и се учеше да пиве, му обяснявах аз. Просто за нея беве супер трудно да му обясни как стават нещата с дясната ръка.

# 408
  • Пловдив
Правих за обяд супата с грис на Янтра. Обаче нещо много гъста ми стана Rolling Eyes Искам да питам - такава ли си е или аз нещо много съм пълнила лъжиците, като съм слагала гриста? Предстои м-р Рататуй да я опита, дано я одобри.
Аз слагам равна мерителна супена, не каква да е супена за ядене Simple Smile

# 409
  • Варна
Всъщност, тя е отработила писането така, че не ѝ пречи изобщо. Събира все още учудени погледи, но все по малко.
Преди се нервирах как не сме забелязали, но тя се е самонаучила така и това е. Желанието за писане по-рано е изпреварило правилната техника.
Тя още от съвсем малка успяваше да подпише по някой документ.  hahaha
Здравната ми книжка(онази синята е почти попълнена-не съм видяла как я е докопала). hahaha Тогава не е знаела буквите, но вълни да искаш.

# 410
  • Пловдив
Моите са различни. Никой не е глупав, но влечението към ученето и способността за лесно усвояване са различни.

# 411
Стейси, аз пък много рано забелязах грешния захват. Моята дъщеря още няма 6, ние не ѝ даваме да пише, твърдим, че ѝ е рано. Но от оцветяването и рисуването, е започнала да държи молива със средния пръст. По цяла вечер я преследвам, купила съм такъв тренажор и съм ѝ казала, че искам да го нанизва на всеки молив. И не мога да се справя. Вече и вилицата започва да държи по този начин. Имам чувството, че няма да се преборим, така ще си кара.

Тя е от тези любознателните, сама се научи да чете и т.н. Но пък брат ѝ е точно на другия полюс. Представям си някой да го научи да си пише името (сега е на 3), да бе да.

# 412
  • София
Аз слагам равна мерителна супена, не каква да е супена за ядене Simple Smile
А? Мерителна супена newsm78 Това пък какво е?!

Децата я одобриха много! Големият твърди, че бил ял такава в детската, но моята била по-хубава bowuu Много помни той, не е в детската от 6 години Laughing

# 413
  • Пловдив
Ами аз имам мерителни лъжици, мерки, на които пише - 1 чаена, 1 супена лъжица, 1 супена е 15 мл.

# 414
Гледам новините и искам да кажа, че тая държава съвсем откачила Crazy
Не знам още колко ще стоиме тука, нещо не ме кефи все повече Wink

# 415
  • Ямбол
Какво дават в новините. На магазина съм и ще ги гледам в осем. Да не е за една журналистка с едни ябълки?

# 416
  • В Космоса
Да, същата нагла, продажна пача.

# 417
Разкажете повече, че и аз не гледам.
Беновска ще е тази продажната с ябълките Mr. Green

# 418
Аз пък да кажа, че от мен вода се лее. Почнах на Руми програмата за начинаещи и ясно осъзнах колко съм се запуснала. Направо...аз съм не начинаещ, ами бебе още. Но..се надявам да съм сериозна!

Много е гадно това ако детето е левичар да се връзва ръчичката, в крайна сметка не виждам с какво му пречи, писането така или иначе се контролира от мозъка, аз не бих тормозила дете да пише с дясна ръчичка.

Искам да питам режимните две неща:
- ако пекна козе сиренце с малко сладко( малко, малко) ок ли е?
- може ли да ям мандарини с режима?

# 419
  • Sofia
Беновска е това  Mr. Green.Не й е за сефте, и на бъдещия президент "подари" ябълка на пресконференцията при избирането му. Само това да й бяха скандалните  прояви на ИлианКа  ooooh!...но,както е казано-хляб и зрелища  Whistling.
Пишем домашно по руски  Heart Eyes.Обичам руски...младежът се пеняви и протестира  Crazy.
Народни танци харесвам.Начинаеща съм.Споменатите хорА не ги знам  newsm78.Харесвам чичовото  Peace...въобще обичам тропливи хора, но не обичам да ме подхващат през ръце  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт