Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 533
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 510
 Марипоса, с глас се хиля.

# 511
Марипоса, с глас се хиля.

С тези сънища ме убивате  Joy. Аз сънувам много, но са по-скоро като фантазии и филми. Понякога и като объркани спомени. Ако почна и вас да сънувам ще се гръмна Simple Smile (освен тези, които съм виждала на снимки де).

# 512
  • Sofia
Смотана е президентшата, не ми харесва.
Скрит текст:
Една такава едра и набурсучена  Thinking,че и властна ми се струва да е. Няма ни чар, ни излъчване, ни усмивка. Ама и вицето бая е нарастнала...като застанат от двете страни на Радко са като канари.Сериозна работа  Whistling!
От сутринта се боря с една  комп. игра на младежа, тъпо и упорито. Ей,много се амбицирам като се закучи нещо  Crossing Arms.
Студено ми е, намръзнах,докато си чистих колата ПАК, за 3-ти път от сутринта и отказвам да ходим на английски  Whistling.Естествено, Englishman-ът не възразява  Laughing.

# 513
Много ненаправена ми се видя новата ни първа дама, не съм и фен, определено  Naughty
Защо все го държи под ръка? Това по етикет ли е  Rolling Eyes

# 514
Mariposaaa  Mr. Green много готино!! С кисело мляко към прогрес! Въпреки, че не знам Мара отварачката доколко би могла да се счете за прогрес, ама айде!  Hug

Аз пък да ви кажа, че на братовчедка ми детенцето има РД утре и ще и пращам подарък по куриер и понеже едно време като деца с братовчедка ми си разменяхме писма, реших да я изненадам и трЕснах едно 2 страници писмо! Ръката ме заболя, но ми стана едно мило. Преди с такава трепет чаках да получа "новини", беше такова вълнение. Сега технологиите убиха трепета.

# 515
Ох, Захир, много си мила и романтична и умееща да създаваш уют.

Аз съм такава джаста-праста, че ме е яд на мене си. Не че не ми идват идеи понякога, но или е рядко, или не е на време Sad.

# 516
  • Пловдив
Аз искам да ви се оплача. Мислех значи днес да зарежа децата и да ходя да карам ски при Мър на Пампорово. От туй време не мога спокойно да тръгна. И пистите там са зле, та не си заслужава ходенето. Много ми е криво.

# 517
Аз от темата съм сънувала няколко човека, но най си помня съня за Лиляна. Обикаляхме с нея да скубем фиданки около къщата ѝ, че един луд ги садеше на поразия. Joy Ама то си е по действителен случай с едни орехи. Laughing И аз правя отскоро упражнения и съм с мускулна треска постоянно. На Румяна програмите искам да пробвам скоро, но засега карам с по-лекички, че си имам разни проблеми и не смея да почвам с интензивни още.

# 518
  • Sofia
Искам да кажа, че ми е гузно  Rolling Eyes...подведох младежа, че няма да го водя на англ.,обаче се завърна баща му и го насмете  ooooh!..по принцип е прав, но в случая можеше да му спестим ходенето. И сега ми е съвестно, че  аз се търкалям пред каминката, пък детето е на курс.  Thinking.
Оплаквам се от продължителен ПМС. Все от по-рано ме подхваща, и по 10 дни ме държи  Tired. Викам,ям...приказка.

# 519
И аз го забелязвам това при мен с ПМС. Ама не ми пука мен колко ме мъчи, особено като виждам аз как мъча мъжът ми благодарение на него Simple Smile Улавям се,че съм голяма гадина, ама пусто, не мога да се спра..

# 520
Захир,
давай напред с упражненията! Много ме радват хора в добра физическа форма като това не значи 40 кила с мокри дрехи  Laughing
Здрав дух в здраво тяло!

Янтра,
днес на Банско приказен ден. При-ка-зен. А утре
вярвам ще е по-добре  Simple Smile

Хора, ма какви са тия сънища  Laughing
Аз искам да спя като.....къпана, не държа да сънувам

ГеНа, на младежа работата му е да учи, ти що чувстваш вина??? 

ох, хубаво си е в планината, така ме радва снега   Sunglasses живи и здрави ще има да се кара много

# 521
Моят мъж е трениран вече. Усеща кога съм в такъв период, връща се от работа с торба пълна с шоколади, чипсове и всякакви боклуци, за които си умирам в тези моменти. Дава ми “дозата“ и се отдръпва на безопасно разстояние, докато ми отмине бяса. Joy

# 522
Осмичка, сетих се как хранят лъвиците в зоологическата градина   Laughing

# 523
  • някъде ... тук ...
alvina_maria, много ти се радвам Hug

от съня и аз се търкалях от смях сутринта, но не остана време да пиша Laughing

Гена, като толкова ти е гузно, върви и ти на курс/танци/фитнес/... или каквото решиш Simple Smile
У дома аз съм цербера - като трябва да се ходи, се ходи, без значение какво е времето. Златото е по-либерален. Днес дреб трябваше да е на тренировка, обаче ще играят в залата и баща му го спрял. Ама пък в момента вместо тренировка, пише домашно по англ. вкъщи Crazy

# 524
Никога не съм имала ПМС Sad.

Сега обаче не спя и се събуждам зла и уморена. Не обичам и чипсове и шоколади Sad. Не знам как ще се преживява от тук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт