Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 466
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро. За степчетата, Ели си направи преди 2г. държа повече от 6 м. Да питам, някой има ли впечатление от хотел Детелина Златни пясъци. За началото на Август ми дава 900 лв за трима All?

# 916
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хм, и момчетата не са застраховани от експерименти. Моят големият беше заспал на плажа и момичетата му изляли на косата кислородна вода, та се върна, греейки в оранжево като морков. Взех боя да възстановя щетите, обаче нали съм много умна, а и никога не се бях боядисвала, не сложих оксиданта, да не му "горя" косата. И нищо не стана. Айде отначало.

Да, и аз се замислих каква мощна химия се консумира и главно от деца...

Аз чакам моите съкровища. Обожавам момента, когато влитат в антрето с разперени за прегръдка ръце, като пиленца. Аз клякам, за да можем да се прегърнем, но баткото вече е силен и аха да ме събори.
Приготвих снощи супа топчета и тас кебап, а сега ще направя бял ориз и палачинките ще изпържа, а кюфтета са готови, ама после ще ги пържа, да са топли. Тия деца умират за бял ориз . Миналата неделя през един час ядоха. Той пита: може ли още ориз, а тя, нали не може още да говори, казва: ашь искам, да. И го ядат със соев сос. Понеже мъжът ми продължава да го нарича "канчжан", както го наричаха в Корея, горките деца ще си изкълчат езика да повтарят след него.
Доста са злояди и ми е много трудно да им измислям меню. Кебап например няма да ядат сигурно, за големите ще е.  

Стейси, чудех се какво щях да те питам и сега се сетих - какво е "чай чаисо"? Не съм го чувала в Корея.

Изпих си с вас кафето и ставам, че да съм подготвена, после да мога да си играя с тях, не да седя до печката. А и трябва да изгладя една покривка за хранене, всичките, които ползвам в кухнята, са в панера - откакто казах тук, че всеки ден гладя, не съм гладила нито веднъж Joy Joy
Довечера ще ви нагледам пак.

Още нещо исках да кажа: Дочетох снощи "Самотата на простите числа", Паоло Джордано. Много ми хареса, за два дни я изгълтах. Има я в Читанка. Но не е книга за разпускане, казвам го за тези, на които им се чете нещо леко.

# 917
  • Sofia
Гледай ти с това степ-че какъв цвят се докарва  Shocked Peace.
И аз със сигурност бих участвала в някаква щуротия, ако детето ми поиска  Peace. Предпочитам да е под родителски надзор, пред самоинициативи.
Белинда,  Tired,много гадно с тоя мъдрец...що не идеш на зъболекар? ЕО Дент имат и мобилен кабинет и денонощна стоматологична помощ. Много,много ти съчувствам...ще го чакаш да избие ли? С предните как беше?
Днес съм кисела и сънена  Crossing Arms.И тая мъгла съвсем ми влияе. Ще мина да се видя с една приятелка,белким малко се давръндисам.
Светалчо, тас кебап- и мама така казва и прави  Heart Eyes.Бял ориз и моето дете обича, хрупкав да е  Peace. Нямам какво друго да кажа,пък ми се пише  hahaha.

# 918
В Пазардждик тас кебап е ориз със зеленчуци и месо.

# 919
Добро утро!
Белнинда, съчувствие за мъдреца  Hug Два имам извадени и за двата се молех да се покажат достатъчно, за да ги махнат....  Confused

Хубав ден имахме вчера. Харесахме половин булчинска рокля, което си е жив напредък имайки в предвид капризната ни булка  Mr. Green Ще видим сега дали могат да и ушият цяла рокля с харесаното бюстие. Аз си харесах уникална рокля, лилава, много елегантна и ще ми отива на косата. Ама булката отсече, че трябва да съм в червено  Laughing Луда работа, добре че и червено ми отива, че ако се беше спряла на зелено щяхме да си дърпаме плитките  Joy
После хапка, пийка и сладки приказки, много обичам така.
Днес ще се отдам на свещен мързел, че от утре пак на работа...

# 920
  • София
Светалчо, как го правиш белия ориз и каква марка/вид/ ориз ползваш? Моят става или твърд или разварен, а малкият много обича.

# 921
Степчетата ми напомнят студентските години - нямаше купон без тях и то винаги разредени с допълнително вода от показаното, за да има повече - "няма нужда да е чак толкоз сладко" казваше съквартирантката ми.

# 922
  • Mediterraneo
Светалчо, как го правиш белия ориз и каква марка/вид/ ориз ползваш? Моят става или твърд или разварен, а малкият много обича.

Ако знаеш реално колко малко хора могат да готвят нормален ориз  Mr. Green

# 923
Аз правя страхотен ориз по поне 5 начина, но не го ям  Tired. не обичам, освен ако не е на славянски гювеч.

# 924
Добро утро. За степчетата, Ели си направи преди 2г. държа повече от 6 м. Да питам, някой има ли впечатление от хотел Детелина Златни пясъци. За началото на Август ми дава 900 лв за трима All?
Този хотел е на спирка Журналист, не е далеч от плажа, но е на баир.

# 925
Добро утро!
И мен ме мъчи мъдрец, за втори път вече. Ще трябва да го вадя, но ужасно много ме е страх! Трябва да се реже и костта и направо ме втриса като си помисля.

Белинда, дано ти мине бързичко!
Чета една невероятна книга, "Крива на Щастието". Препоръчвам я с две ръце!

# 926
За хубавият ориз е важна пропорцията. Балдо на Крина купува жената. Едно към пет, ориз, вода, става уникален. Правим и със зеленчуци, тиквичка, гъби и мисо, за нас. Дребната яде само бяло пилешко месо и посни манджи. Дай и боб, леща, картофена яхния, сега  с тоя брокол ме мори. А мляко с ориз - 1 към 6.

# 927
И аз се присъединявам с мъдрец на дърти години  Twisted Evil Миналата година започна да ми расте, показа се едно връхче и спря, но току се активизира и почва да ме боли. Засега няма да го вадя, не ми създава кой знае какво неудобство, през повечето време мирува.
Как ориз с вода 1:5  Shocked То ще стане оризова каша.
пп: тия тебешири за коса откъде ги купувате? Синът ми иска да си направи цветен кичур, косата му обаче черна и не вярвам да хване със степче.

# 928
Ми на чаша ориз, пет чаши вода, или бульон. Става, нито сух, нито мокър, идеален chef

# 929
пп: тия тебешири за коса откъде ги купувате? Синът ми иска да си направи цветен кичур, косата му обаче черна и не вярвам да хване със степче.

За момче препоръчвам спрей.

Тебеширите изключително много изсушават косата, и стоят грозно - точно като натъркано с тебешир Simple Smile Дори и тези на Лореал, които са над 20 лв за един цвят - и те стоят долнопробно. А за китайските, които са по 3-4 за шест цвята да не говорим...
Иначе има в почти всички магазини за козметика, всякакви видове и ценови категории.

Общи условия

Активация на акаунт