Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 438
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 930
Започвам да гледам едно сериалче, Кадифе (Velvet), испанска продукция и действието се развива 50-те години. Преди време бях гледала няколко серии. Ах, такива тоалети, кройки имаше..много красив ми се стори. Сега дръпнах първи сезон и ще си го зяпам.

# 931
  • До морето
Гена, Светълчо е от нашия край, затова Тас кебап. Майка ми винаги сервираше тас кебапа с топка бял ориз, мен сега ме домързява и ориза си го спестявам. И аз го правя 1:5, а ако е за пиле с ориз 1:4.

Свекърите минаха през нас и донесоха сума ти за ядене, 2 дена съм в свободен режим  Whistling

Крива на щастието има ли я в Читанка?

# 932
  • София
Светалчо, как го правиш белия ориз и каква марка/вид/ ориз ползваш? Моят става или твърд или разварен, а малкият много обича.

Ако знаеш реално колко малко хора могат да готвят нормален ориз  Mr. Green

Предполагам.
Чувала съм, че в оризоварка ставал страхотен, но така и не се решавам да си купя.

Тас кебапа понякога го правя с картофено пюре. Просто така, за разнообразие.

# 933
ССФ е най-голямата защитничка на Тръмп Simple Smile. Явно и се иска да я унижават и да я хващат между краката  Sick. Май четох повече от допустимия минимум Sad.

# 934
  • София
В Пазардждик тас кебап е ориз със зеленчуци и месо.

Аа, не, не, не  Laughing От Пазарджик съм, никога не е било тас кебап това. Нормалния си е.

Янечек, синът ми е с много черна коса, искаше син кичур и отиде при моята фризьорка първо да обезцветят кичура. Хубаво стана, но после като падна боята, си остана един безцветен кичур  Laughing Пак е ефектно де. Иначе има още от боята,ама го мързи да се маже. От някой от метълските магазини май я взе.

# 935
Права си, славянски гювеч беше  Embarassed.

# 936
  • Варна
Светалчо, чал чинесо, не чай чаисо. Означава нещо като поздрав между приятели," как си"  Grinning
Я аз да ти го покажа-откраднах го от тетрадката на детето, но може и да не го произнасям правилно:
Скрит текст:

Наскоро отвори корейски ресторант във Варна(голямото откриване всъщност ще е на 28-ми, този месец), та исках да се консултирам с теб за храните. Да ни посъветваш какво непременно да опитаме?

# 937
ориз като се прави е добре да се следва препоръката на производителя - различните сортове ориз "взимат" различно количество вода

черния ориз от на Лидл луксозната серия е страхотен, съжалявам, че не си купих повече опаковки

варя ориз без капак, изсипвам го във вряща вода с добавена 1 ч.л. сол, като е почти готов дръпвам от огъня, прецеждам, но не съвсем и оставам под капак да стои 5 минути. и това отива към всякакви вариации с ориз готвени в дълбок голям тиган /месо, зеленчуци, шунка, боб, гъби пресни или накиснати сушени и т.н.

ориз с месо печен на фурна само българския сорт взимам, за него пропорцията е 1:3

ориз готвя много, че ми е по-лесно от картофи

# 938
  • До морето
ССФ е най-голямата защитничка на Тръмп Simple Smile. Явно и се иска да я унижават и да я хващат между краката  Sick. Май четох повече от допустимия минимум Sad.

Даун, това е доста плоско заключение и не ти отива. Приеми, че на някои Тръмп им е по- симпатичен от Клинтън и Обама. Иначе аз ще си помисля, че ти пък се отъждествяваш с г-жа Клинтън, която е в топ 3 на най-унизените от съпруга си жени в световен мащаб  Laughing

# 939
Не ме вълнува какво ще си помислиш.

# 940
  • До морето
Много си мила, благодаря!

# 941
Ориз никак не обичам и съответно така и не се научих да го готвя като хората. Мъжът ми одобри всичките ми експерименти, но така или иначе правя сигурно веднъж в годината, обикновено с крилца.

Кривата на щастието я имам в ел. вариант, който иска да драсне Simple Smile

# 942
Няма за какво, аз се отъждествявам с Хилъри Simple Smile, а ти явно със ССФ.

# 943
  • До морето
Алечка, може ли да ми я пратиш  Hug

# 944
Алечка, ти ли си на снимката или е произволна снимка от нета?

Захир,
правиш ли упражненията?

Хилъри е безподобен боклук.....

Общи условия

Активация на акаунт