Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 547
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 975
  • Sofia
...
Май ти се е накъдрила косата от зор.
...
Laughing мислех,че няма накъде повече...да се накъдри, зор-винаги има накъде още Thinking.
Изводът ми е, че трябва всеки да си има ключ  Peace. Та ще диря и аз ключар тия дни.  Peace
Какво сте се запалили с тоя Тръмп? Не му следя изявите, нямам отношение. Прави си гаргара човекът, дреме му на...шмайзера.
Пушен ориз? За сефте чувам,но със сигурност ще ми хареса.Обичам вкусът на пушено-месо,сирене...

# 976
GeNa,
на колко години е нечуващия?

# 977
Президентшата вече е придобила по-стилен вид,но не достатъчно,че да я харесам.  Whistling
И  аз така. Въпреки, че много трудно не харесвам хората и не съм някаква критична, освен ако не е очеизваждащ глиган.
Днес докато гледах церемонията по встъпване  в длъжност на президента,  разбрах какво ме дразни в нея - походката и.
Ходи като назобена майка -квачка която  аха ще раздаде по  мутренски  шамари  на който и се изпречи  на пътя.
Първото ми гадже беше залитнал по културизма и си биеше инжекции с тестостерон и В 12, та той си спомням  ходеше така -над земята, подскача направо.
По- ще и приляга бодигард да е, не първа дама.
Боядисването на коса със степ намирам за безвкусно и некрасиво. Не м харесва как е станало на косата на детето.

# 978
Някой да ми помогне с пирога на Янтра- не го откривам. Или не знам къде да го търся!
Гена, и мен така са ме състарявали! Свиквай!

# 979
  • Sofia
GeNa,
на колко години е нечуващия?
След 20 дни ще навърши 12, живот и здраве.  Peace
Сега прочетох за змиите,светалчо  Shocked.От къде идва тая традиция, знаеш ли? Много гадно ми звучи  Sick

# 980
Някой да ми помогне с пирога на Янтра- не го откривам. Или не знам къде да го търся!
Гена, и мен така са ме състарявали! Свиквай!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=48160

аз го имам отворен, чака ред  Simple Smile

# 981
GeNa,
начи е един леко небрежен водолей  Laughing
пожелавам ти търпение и здрави нерви

# 982
  • София
Ша, мани тия степчета, ами дай отчет какво сготви днес.  Grinning

Започнах "Мафията на майките" и ми е много забавна. Голям кеф, че са цели три книжлета.

# 983
  • Sofia
GeNa,
начи е един леко небрежен водолей  Laughing
пожелавам ти търпение и здрави нерви
Laughing чул те ,Господ  Hug, да е леко! Добро дете е, много се притесни, че съм се притеснила...ама бързо му мина,де. Пак е надянал шушоните на ушите  Crazy. Пубери.

# 984
Ша, да, излъчването и е агресивно на Президентшата, точно като бодигард е на мъж си, а не като партньор.И какви са тия цайси на церемонията Rolling Eyes
Мариатче, ти не си ли на режим, моме Hug

Аз така оставих тийна да гледа сестра си една сутрин.Трябваше като се събудят да и направи закуска и да я занимава нещо.Аз бях на обучение.Звъня му по телефона-не вдига, звъня пак-същото.В ума ми вече са апокалиптични картини Rolling Eyes Звънях на съседи за да отидат да му звъннат на вратата и да ме набере по телефона.Може би около 40 минути беше екшъна. Tired стопих се аз, човека си спял, сестра му си играела Tired

# 985
Някой в др.тема беше определил излъчването на президентшата като кръчмарско, това е и моето мнение.
Аз от 2 дни имам хлебопекарна, правих френски хляб, чуден ми се получи.

# 986
Охааа, Ая, много вкусно звучи.Моята хлебопекарна е далеч от мен и слава богу.Обожавам мириса на хляб.

# 987
  • До морето
Ох, Гена, направо го преживях с тебе  Hug
Скрит текст:
Преди 25 години най- добрата приятелка на майка ми загуби двете си дечица в пожар, беше слязла за кисело мляко до магазина.
Това ми е най-големият кошмар, понякога домофонът ни се разваля и се налага да слизам да отварям, ако чакам някого и ги оставям сами. Препускам като луда и никога не се качвам в асансьора, защото все си представям, че засядам вътре..... Изкукала работа.

Светълчо, голямо сложно тоя ориз бе, отказа ме  chef

# 988
Марипоса, и аз имам фобия от пожар.Гледах един филм как започна пожар и къщата беше заключена.Детето изгоря.Никога не заключвам някой у дома.

# 989
На президентшата очилата като моите - от снега стават по-тъмни, отколкото през лятото от слънцето. И тъй като ми е на дневен ред смяната им да попитам някой знае ли къде мога да си направя твърди лещи - освен в центъра, който е на Клокотница в София

Общи условия

Активация на акаунт