Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 430
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 990
  • Телиш/Плевен
Някой да ми помогне с пирога на Янтра- не го откривам. Или не знам къде да го търся!
Помогнали са вече, но ако пак го загубиш - в готварската книга, раздел „тестени“. Hug

# 991
  • Бургас
По никакви поводи не оставам детето/децата сами у нас. Страх ме е,че ще закъсам в асансьора, ще се развали ключалката, ще се задавят. Абе,все едни такива. Съответно ги влача с мен. Ама съм по-спокойна така.

# 992
Благодаря за помощта за пирога. Уж гледах и "тестени"- 2 пъти, но май съм за нови очила.
Кате, режимна съм си от всякъде. Вече съм 51 кг. Доволна съм, но искам още малко мерките да понамаля. Че нали и на бал ще съм след 4 месеца. Трябва да съм най- овиколепната! Само дето циците ме предадоха.  Tired

# 993
Този режим без никакви въглехидрати не мога да го спазвам.
Поне по един картоф или малко ориз...ми идва прекалено.
Утре съм на рожден ден, ще хапваме турски специалитети. Simple Smile

# 994
Маре, колко свали? И аз се поприбрах и го обичам тоя режим, много!
Сесили, после като седна на компа ще ти тратя на Руми режима.А високо мазнинния не е без въглехидрати, аз си хапвам и малко шоколад понякога, плодове един-два, много салати, червено винце пийвам.

# 995
  • София
51-2 кг. ми е идеалното тегло. Черна завист ме обзе Twisted Evil Тази сутрин гонех 64 Embarassed ooooh!

Сесил, и аз го мразя, обаче като си видиш дънките как хлопат още на първата седмица и някак се примиряваш Laughing Сериозно, без въглехирати е най-бързо и най не се гладува.  Тоя картоф, дето го бленуваш, няма да се нахраниш чак толкова, а ще сваля по-бавно.

# 996
белинда, сигурно е така. Но преди няколко месеца изкарах седмица на реоима без грам въгрехидрати...и нито килограми, нито обиколки мръднаха. При мен нещата са тотално сбъркани с отслабването.
Ако ям колкото някои хора, които спазват диети...сигурно ще качвам по 2кг на седмица.

# 997
Да кажа и аз малко за този режим. При мен също нямаше сваляне, докато не вкарах и движението.
От как почнах работа и видях мърдане в стрелката на кантара. Първо почнах да усещам хлопане в дънките. Взех си нови, после им сложих и колан(това най- много го мразя). И като се качих на кантара бях много, много доволна. Сесил, тук също се хапват въглехидрати, но са само от зеленчуци(без картофи)- карфиол, броколи, цвекло, салати, тиквички, тиква, домати, краставици, всичко. Единственото ограничение е тестени, ориз, картофи, банани, бобови. Смъкнах 7 кг., а може да са били и повече.  Embarassed Определено продължавам!

# 998
  • Пловдив
Аз пак карах ски. Аз отслабвам от ски, просто е голям тормоз.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16265277_141588793 … d&oe=5913765C

# 999
Ох, Янтра, съчувствам ти за тормоза! В понеделник иди на Спа- малко да си починеш.

# 1 000
Янтра, супер, че сте карали  Grinning
страхотно, днес времето беше един път  Simple Smile
ако ти ги обуваш и обличаш едни 2 кила надолу не ти мърдат  Mr. Green  Laughing

# 1 001
  • София
Светалчо, благодаря за толкова детайлното обяснение за ориза. Тази седмица ще го пробвам непременно. Simple Smile

# 1 002
  • София
Много сте убави Hug Големия и малкия са ви като прекопирани, обаче средния на никой не ми прилича. Е, на него си де Laughing Той май и като характер се цепи от колектива, а?

# 1 003
  • Пловдив
Всеки се облича и обува сам! Подценявате моя мързел Simple Smile Закопчавам последните два щраймера на малкия, другите двама си ги закопчават взаимно. И поглеждам как са си сложили каските.

Средния е одрал кожата на свекъра външно (мъжът ми не прилича на баща си, на майчиния си род се е метнал), обаче характера, ах характера... Янтра от всякъде

А на Мър да кажа - днес всички писти на Пампорово бяха обработени идеално, слънце загладени.

# 1 004
  • Варна
Днес ми беше мързелив ден, половината го изкарах на дивана в гледане на любими филми. Пуснах пак да гледам "На брега" и пак ревах като магарица накрая. Ама много ми е любим и се присещам през няколко месеца за него, нищо че така ми действа.

Общи условия

Активация на акаунт