Частни училища - информативна тема 16

• 111 014
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Даниела, за Питагор по моя опит, нескорошен от преди 3 г., веднага се приемаха и предлагаха договор  само на деца, които са втори, т.е. с братче и сестриче, вече обучаващи се в училището, нещо като гаранция за родителите им, въпреки че няма такова предимство. Всички други изчакват. А иначе Анадриел е права за съжаление, винаги има и субективния фактор...

# 286
  • София - Рим и обратно
Аз разбирам директорите и собствениците на ЧУ да избират точно родителите. Ако бях собственик на такова, щях да провеждам разговори най-вече с родителите - възпитание, интелектуално равнище, психическа уравновесеност, стабилни професии - в този ред. В крайна сметка те правят от децата си това, което са и оформят потенциала им.

# 287
  • София
И накрая... Ирина Тенчева. Laughing

# 288

Хахаха право в целта. Пък и по средата на класа и доказано без изпит. Но пък момчето не е успяла да го намърда. В 22-ро е. Явно все пак имат малко разум от Питагор. А и може би са си дали сметка каква антиреклама са тези факти.

# 289
  • София - Рим и обратно
Напротив, напротив. Ще има цедка за тоя сорт точно Grinning. На такива децата и генийчета да са, не ти трябват наоколо.

# 290
  • в страната на чудесата
Аз разбирам директорите и собствениците на ЧУ да избират точно родителите. Ако бях собственик на такова, щях да провеждам разговори най-вече с родителите - възпитание, интелектуално равнище, психическа уравновесеност, стабилни професии - в този ред. В крайна сметка те правят от децата си това, което са и оформят потенциала им.

абе и много хай родители не ти трябват, че много питат  Joy

# 291
  • София - Рим и обратно
Не хай, нормални хора ще искам, бе!  Simple Smile
Ех, мечти.

# 292
Нашият статус е сменен на "Неприет" Sad

# 293
Дами, някой да е минал през приемна процедура за ПУК в ЧОУ Др Петър Берон? Ние ще ходим в края на седмицата и ако някой помогне с подробности ще съм благодарна Simple Smile

# 294
  • София

Вчера беше резерва, днес вече е със статус неприет - как става това за един ден ? Вие кога бяхте на пробен ден?

# 295
Не мога да разбера защо не си следите платформата за кандидатстване
 https://priem.parvamatematicheska.com

# 296
  • в страната на чудесата
Е следят го май, нали там са резерви/приети и т.н.
Днес чух много страховити неща за ученето в Питагор. Една майка на второкласничка разказваше как правят презентации за училище до 12 вечерта. Мисля си като са в училище по цял ден, допустимо ли е и у дома да учат?  Незнам за себе си къде е балансът...

# 297
Да, има родители, които много се натягат. Не е от училището. Но училището почва да залита по неоразмерени родителски амбиции и това не ми харесва.
Тъй като децата имат целодневно занятия, домашни в началните класове се дават само за събота и неделя. До 12 не, ама до 10 пишат такива като моята, дето по два дни не похващат нищо. Ама от 9 до 10 примерно Grinning

Иначе за приема - наше познато дете без протекции го приеха като втора-трета-пета резерва някъде през юни, в момента е първа на всички състезания по мат. за възрастовата си група.

# 298
Е следят го май, нали там са резерви/приети и т.н.

Не си следят съобщенията очевидно. Има си написано кога и какво.

И не вярвай на всичко казано. Гледах им във фейса задачите по повод деня на Апостола. Такива същите нашите първокласници правеха преди месец.

# 299

Вчера беше резерва, днес вече е със статус неприет - как става това за един ден ? Вие кога бяхте на пробен ден?

И аз не знам. Явно са преценили, че няма шансове да бъде приет изобщо и днес статусът е сменен.
Явихме се през първия възможен ден - 30.01, защото трябваше да пътуваме.

Здраве да е! Ще търсим други възможности като се върнем в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт