LA REDOUTE.FR - 231

• 77 179
  • 563
  •   1
Отговори
# 105
Такова впечатление се създаде в темата. Не съм го решила. Опитвам се да разбера дали да им ползвам услугите.

# 106
Ааа,мрънкаме,щото свикнахме на  евтината доставка от Англия и Германия  Mr. Green

Аз лично го ползвах за стоки,които не се доставят извън Франция.Чувала( в който бяха отделните пакетчета) ми приличаше на разтварян-разлепен,но всичко си беше вътре. И Еконт доста оскъпяват нещата.

Ако има директна доставка и е малко по-скъпа,бих поръчала до тук.Или до Англия с превозвача.

# 107
  • София
Е, некоректен не бих го нарекла, но не са особено изгодни за нас условията в момента.
И с това разбиване на поръчките от ларедут...
Иначе пишат, отговарят, поне засега не се е чуло за липси.
При последната сага с несъответствието при един мой пакет все пак ме компенсираха.
Вчера си взех последните две пратки и ми бяха начислили само за еконта.

# 108
Получих това оранжево яке от изкуствена кожа:
http://www.laredoute.fr/ppdp/prod-500776775.aspx?docid=00090000000001
Доволна съм. Доста вталено, може да се втали още и с копчетата на кръста. Цветът е същият като на снимката, но внимание - якето е късо. За разлика от модела, на мен ми стига точно до талията. Това ме устройва, защото обичам такива дрехи, но не е в съответствие със снимката, все пак. Стана ми абсолютно точно, закопчано ми е направо като излято(малко затруднява движенията така, обаче. Но пък ми стои много добре - трай бабо за хубост). Обикновено дрехите 34 номер са ми една идея широки, така че предполагам, че е леко умалено. Якето е доста плътно. От една страна не е за върху къс ръкав, защото е дебело и ако температурите са летни, ще се сваря. От друга страна не е и за върху пуловер, защото ръкавите са доста тесни. Предполагам, че най-добре ще върви с риза или тънка блуза с дълъг ръкав.

# 109
Здравейте!
Имам проблем със сайта на Ларедут. Попълвам коректно адреса на Достави до мен, но на стъпката за плащане, сайтът автоматично ми променя адреса на следния:
COCCI MARKET
5 RUE DU DOCTEUR SAMSOEN
QUARTIER PASTEUR
59190 HAZEBROUCK
FRANCE

Някой сблъсквал ли се е със същия проблем и можете ли да ми кажете как да го реша? Не мога да го коригирам, защото като отида в раздела с личните ми данни, там всичко си е наред. Не искам и от сайта laredote.com да поръчвам, защото там няма половината от дрехите, които съм харесала.
Моля за помощ!

# 110
  • Варна
Това не е ли адрес на пункт?
И под него като чекнеш опцията до адрес /Colissimo Domicile/  да си се появи твоя?

# 111
Благодаря ви! Поръчката е направена Wink

# 112
Здравейте, може ли някой да ми разясни някои неща за la redoute. Информациите които намерих са доста стари от около 2011г.

Вие пазарувате ли директно от laredoute.fr или използвате международния сайт .com.
В международния сайт си пише, че доставки над 89eur.  са безплатни, но там и стоките са по -скъпо от fr сайта.
Ако сте поръчвали от него може ли да ми кажете как се изчислява доставката за България, тя за DOM- TOM ли се води? Има ли го още това нещо, че като не е за Франция се начисляват 20% от стойността на поръчката за обслужване?

Благодаря ви!

# 113
В първия пост има актуална информация,прочети и ако не ти е ясно,ще помагаме.Превозвачът има нов адрес от няколко месеца,в сайта им го има.
 Peace

# 114
  • Карлово
Вие пазарувате ли директно от laredoute.fr или използвате международния сайт .com.

laredoute.com по-скоро Не.
Да аз съм пускала поръчки до Бг, за по-сигурно, въпреки неизгодните условия.

# 115
Здравейте,
моля за помощ. Поръчах си онлайн нещо от един френски магазин и получих съобщение, че ми го изпращат по coliposte. Видях, че адреса е непълен и им писах, но те са я пуснали, имам и тракинг номер. Кой е официалният преставител на coliposte за Бъргария? Надявам се поне с тях да се свъжра, че иначе кой знае къде ще отиде. Предварително благодаря.

# 116
Здравейте, Ларедутки. Скоро не съм писала. Аз поръчвам до Германия, пратките пристигат бързо. Днес направих 2 поръчки, още не са обработени. За моя изненада ми даде да платя с Пейпал. Предният път не ми се появи изобщо опция Пейпал. Поръчах 1 олекотена завивка, долен и горен чаешаф и 2 калъфки. Като пристигнат ще дам отзиви.

# 117
Кога започваха намаленията за лято 2017

# 118
Здравейте, може ли някой да помогне с инфо. Пазарувам от френския сайт до български адрес. В информацията от профила ми , виждам, че поръчките са изпратени. Досега винаги са ми изпращали съобщение с номер за проследяване на DHL. Едната поръчка трябваше да бъде доставена около 20 май, а още нищо не съм получила. Дали това е нова политика на Ла редут да не изпращат съобщение със проследим номер?

# 119
Здравейте, може ли някой да помогне с инфо. Пазарувам от френския сайт до български адрес. В информацията от профила ми , виждам, че поръчките са изпратени. Досега винаги са ми изпращали съобщение с номер за проследяване на DHL. Едната поръчка трябваше да бъде доставена около 20 май, а още нищо не съм получила. Дали това е нова политика на Ла редут да не изпращат съобщение със проследим номер?

Търси подател "Ne pas répondre". Не знам защо, но аз ги получавам като спам.

Общи условия

Активация на акаунт