Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава статусът „Вашата пратка е доставена. Център за пощенски услуги 59“?
Какви видове доставки предлага DDM Express за София?
Какво представлява бутонът „Моят магазин – моите текущи оферти“ в акаунта на сайта на DDM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава статусът „Вашата пратка е доставена. Център за пощенски услуги 59“?
-
Какви видове доставки предлага DDM Express за София?
-
Какво представлява бутонът „Моят магазин – моите текущи оферти“ в акаунта на сайта на DDM?
-
Докога са валидни намаленията във Франция?
-
Какви са потребителските преживявания с разделените поръчки от La Redoute?
, но само 10/49 и 10/59 открих . Едните намаляват спортни стоки , а другите не .

Първо,в процеса на пускане на самата поръчка ми излезна някакъв прозорец с някакъв си абонамент,който не разбрах,дали съм активирала,или не,и ако съм го активирала как ще го спра
И второ:не получих потвърдитетлен мейл,че съм направила поръчката,изписа ми само,че поради някакъв проблем,ще бъде ръчно обработена.Самата поръчка в
Статуса от преди пет минути вече е Enregistrée, вече се виждат самите артикули,а и има надпис: