Плевен - 3 - Пролетна темичка

• 15 978
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета
едното заспа, другото се заигра и аз използвам "намалението" да си изпия кафето пред рс-то
mm1, преди време правеха торти-животинчета на "Захарно петле". Но не съм минавала много отдавна от там и не знам дали още съществува. Инак спокойно можеш да разпиташ в "Нарцис" (защото тортите им са хубави като вкус и качество) и в "Пчела" (там пък може и да имат)
При нас духа ужасен вятър. По другите квартали и центъра как е, става ли за разходка с бебе
Поздрави Grinning

# 211
Тук ще ти спестя мнението си по последната фраза от твоя постинг, защото с тези нежни и префинени души е възможно да изпоприпадате.
Какво ти става???  #Crazy

И около нас  също духа ужасно,но тук винаги е така,затова си знам че това не е критерий за времето в града  Wink
За първа нощ Митко заспа в 20.30 и се събуди в 8.00  newsm44 Толкова бях изненадана и щастлива,естествено  Laughing Ей,ама то си е хубаво да си поспивам цяла нощ  Mr. Green
Я да ви питам нещо,че се сетих - знаете ли от къде мога да купя едни пеплници,които са високи,метални,цилиндрични - отгоре са пепелник,а от страни са изрязании там може да се хвълят боклуци.Как ги обясних,не знам дали някой ме разбра  newsm78 Има ги пред магазини и учреждения.Сетихте ли се  Laughing?Вчера търсих в магазини за дом. потреби, но нямаше, както и предполагах.Питах в един магазин, пред който имаше такова нещо,но ми казаха,че е от Турция  Sad

# 212
  diksi за тезе пепелници не знам, но поразпитай по магазините и кафетата как точно се водят и порови в интернет, ако имаш време. Ако наистина не са бг може поне да откриеш фирма дистрибутор и да поръчаш, ако е толкова важно.
 Eminka, ти прочете ли ми дългите писания за "Щастливо детство" на 10 стр? Ако имаш въпроси пиши едно лично съобщение или mail, може и да се видим.
Не знам кой питаше за вятъра навън, но аз ходих да карам колело в Кайлъка и видях, че поутихна малко. Нали се сещате, че бебетата в количките са на завет и не ги бърка - аз мисля, че е идеално за разходки, тъкмо няма да се пържим като вчера Wink Приятен ден на всички майки с и без колички Wink

# 213
Ще се излиза, то се е видяло - духа или не, моите пъпеши откачиха вкъщи ooooh!
diksi, фирмата, в която работи наш`то тати купуваха в края на миналата година точно такъв пепелник (за подарък за ателие). Ако не ти е късно, ще го питам довечера откъде са го взели

# 214
daisy,аз намерих  както ме посъветва Деси-Яна в интернет.Много благодаря и на двете ви  newsm51

# 215
Здравейте, мами, ивинявайте, че се намесвам отново в темичката ви.  Grinning
Реших да раждам в Плевен и в събота ще идвам при доктора. но явно и в бъдеще ще идвам, по-начестичко. Ако може да ми помогнете с насоки за магазини, в които да се продавт колички триколки на Hauck, или ТСМ. Благодаря предварително   bouquet

# 216
Здравейте най-сетне и от нас!Имах проблеми с компа,а и хич нямам време с това постоянно висене навън........ ooooh!
Благодаря ви за поздравленията за рождения ден на Белка!Тъпкано да ви се връща,както обичам да казвам! Mr. GreenПразникът мина добре,без сътресения. Mr. GreenИмаше торта,свещички,гости,подаръци........Ще има и снимки,ама като се наканя да ги оправя,ще пусна линкче.
Иначе при нас всичко е наред.Не ни се е случвало нищо кой знае какво.Всичко си е постарому.
Вие хубаво си уреждате срещи,ама аз следобед не мога да се класирам,щото си спим в къщи  Tired.Ако има срещи сутрин-там съм.То и без това в тия жеги,дето бяха е най-добре сутрин май вече.
Толкоз от нас.Лек ви ден.Ние отново измъкваме навън! Hug

# 217
Здравейте и от нас Simple Smile
Можете ли да ми препоръчате добър козметичен салон?

# 218
miria веднага ти казвам за добър салон - там са опитни и квалифицирани, правят и модерни процедури, имат си даже едно масажиращо легло. Зависи какво искаш да ти правят. Цените май са като навсякъде в града. На улица "Бяло море" е,  срещу входа на Лозаровинарския институт /не училището на "Сторгозия"/. Казва се "Биляна" салона. Ако не се ориентираш кажи, за да ти обясня по-подробно. Това е като тръгнеш към Езиковата, ШЗО - то и т.н., но доста по-надолу и близо до центъра.  Знам и други места, но нямям време сега, а от този салон съм доволна. Успех!

# 219
desi-Qna_Pleven много благодаря  Simple Smile Ще се разходим тези дни до там.

# 220
Здравейте, момичета
Таня, наистина много време се загуби.
За сутришните срещи - ами то вече така ще бъде май Grinning, че е по-прохладно...
Моята Деничка от няколко вечери е ужасна Sad. ЧУдо е вкъщи - рев, рев... ама и ние не можем да разберем защо ooooh!. Денем е спокойна, усмихва се, играе, а вечер... заспива с рев...
Дано тази й фаза отмине бързо...
Поздрави Grinning

# 221
Здравейте  и от мен   bouquet
Много се разредихме на последък,ама това хубаво време не предлазполага към висене в нета.Само  сутрешното кафе го споделям с форума  Wink
Хайде и вие се подпишете тук,ако смятате че нещо трябва да се промени http://www.zdrasti.net/bgmamma/index.php

# 222
  • София
Здравейте,момичета!
Най-накрая дойде седмицата на нашето преместване.Започнахме да приготвяме багажа и вкъщи е някакъв ад-чували,кашони и подобни.Много ме притеснява прогнозата за времето в събота,стискайте палци да не вали,че не знам как ще се оправим.Досега три пъти идвахме в Плевен,а два от тях такъв дъжд ни валя.Не знам-или ще ни върви по вода,или града нещо не ни иска. Laughing

# 223
Здравейте, момичета
разхлади се най-накрая Grinning
И аз сутрин си пия кафето на рс-то. То и това ми е общо взето шанса (особено, когато и баткото си е вкъщи)
gele73 , по вода ще ви върви, то това е ясно Grinning, ами дано това лято не е като миналото (че тогава голям дъжд беше, голямо чудо)
Деничка, снощи беше по-спокойна... Надявам се, че кризата отминава, защото нерви няма да ми останат ooooh!
Поздрави Grinning

# 224
  • Разпиляна във въображението
Хайде да се разпиша и аз. В Бургас времето беше супер. Направихме си няколко бани, но аз се разболях и се разписах само на плажа. Хванах малко тен.
Разходихме се в Несебър

и околните ваканционни селища - ШОК и УЖАС. Ако бях чужденец нямаше да стъпя в България за почивка. Само стоежи, кранове, разхвърляни сгради без никакъв ред и умисъл. Абе какво да ви кажа. Имаше едно място, което се спускаше към морето - беше превърнато в склад на открито на строителни материали и блокчета Итонг. Пътя - в дупки, дърветата прашни и оредели. Добре, че Несебър няма накъде да се разраства повече.
Харесахме на Вики количка и й взехме за да я разкарваме в морската градина. Много съм доволна, маневрена, лесно преминаваме през всякакъв терен. Супер.
(по-нагоре четох, че се интересувате от колички - аз доскоро използвах Чиполино Бевърли и нямам никакви забележки, дори ми е мъчно че де разделяме).
Ще следя за уговаряне на срещи и идвам и аз.
Незнам при вас, с по-големите бебоци, Вики направо отвикна да спи навън, което е проблем, защото трябва да се прибираме за да спи това дете. Сега много се разсейва и всичко иска да види - голяма любопитка май ще стане. Вече се опитва да се изправи в леглото и обмислям да я сваля на долното ниво, защото вече не мога да я оставя без надзор никъде.

Общи условия

Активация на акаунт