Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните методи за лечение на дискова херния?
Какви са консервативните лечения за дискова херния?
Какви са методите за оперативно лечение на дискова херния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните методи за лечение на дискова херния?
Лечението на дискова херния може да включва консервативни методи като физиотерапия, лекарства, инжекции, масажи и мануална терапия. Ако консервативните методи не доведат до подобрение, могат да се използват оперативни методи. Освен това озон терапията и медицински център 'ДАР' са споменати като алтернативни лечения.
-
Какви са консервативните лечения за дискова херния?
Консервативното лечение на дискова херния включва използването на нестероидни противовъзпалителни лекарства, аналгетици, физиотерапия, балнеолечение, ЛФК, озонотерапия, акупунктура, хомеопатични инжекции Discus Compositum N и лечение с протеолитични ензими. Тези методи се използват за облекчаване на симптомите и подпомагане на възстановяването без хирургическа намеса.
-
Какви са методите за оперативно лечение на дискова херния?
-
Какви са методите за балнеолечение при дискова херния?
-
Какви са препоръките за избор на матрак при дискова херния?

Значи хващаме се двете с тебе и отиваме на Павел баня тая пролет - явно това е спасението. И плуване ми препоръчват, ама аз така да го мразя и да ми гадно от басейни. Явно ще трябва да преодолея това.
ще го мисля това балнеолечение. То при мен има ново 20, доктора започна да се съмнява и за някакъв друг проблем, евентуално коксартроза, сега и по ортопеди май ще трябва да ходя.
Според моята гинеколожка тампона даже попива бактериите ,отколкото да ни предпазва от тях,не се заблуждавайте.
кой повече мрази спорт... мда. Не само че го мразя , а има към него идиосинкрезия ако знаеш тази дума какво означава, това е по-силно от отвращение, те това съм аз.. " ..това е смесица от привързаност и отвращение... болезнена реакция към определен човек/околна среда и т.н. в този случай към спорт, ама пусто ми се налага да продължавам. Дай името на този отличник, моля ти се, да видим какво може и той да направи за тези пусти мускули в гърба, ако не ти представлява проблем.