Дискова херния - 15

• 166 205
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, благодаря ви Hug
...
Ели-фен, не ти ли помага за стомаха Еманера-та, преди беше споменала, че я пиеш с нспв?
Аз почнах отново Етодин Форт, че преди само той ми помагаше за болките в кръста, но с Нексиум задължително....
Марчева, разкажи какви деликатеси готви тези дни  Simple Smile...

Помага Еманерата , но ще трябва пак да отида на гастроент.  Освен това около празниците с тези тестени  изкушения ... ooooh!  Ненапразно  казват "стръвен г-з , кръв се-е ".
Ще трябва някаква диетка , но вашият лаф  с Марчева е ...направо  дебелея  като ви чета  Laughing
Добре ,че не ме подкарва  да си готвя  newsm78

# 406
Аз го карам малко по-диетично след празниците, че три козунака опаткахме в къщи с дейното ми участие  Embarassed и сега се въздържам от прекаляване.

# 407
  • София
Много ви благодаря за куража и съветите  Hug
Аз ще покажа всичко което имам като изследвания на лекаря, дано е читав и ми обърне внимание. .............ще ти обърне внимание, сигурна съм.
 Аз от плуването също се повлиявам добре и се старая колкото мога по-често да го правя. по принцип плувам много добре, но защо сега ме е страх да отида на басейн, да не се прецакат нещата, физиотерапията на мен ми подейства лошо, пренатовариха ме....
Относно храненето трети месец съм на един режим без млечни, глутен и доста други неща, автоимунен протокол се казва, изключени са възпалителните храни. Започнах го с идеята, ако има нещо навтоимунно в тези болки, напр. артрит да си помогна. В интерес на истината може и да е съвпадение, но от както съм на режима изчистих сковаността в кръста, болки почти не усещам там, но пък се задълбочиха в крака  Sad
..................................
Това с храненето по този начин е повече от хубаво.  Браво!!!!!!!!!  bouquet Навсякъде го чета че точно така трябва да се храня, ама защо не мога да го направя. Сега по празниците изядох толкова козунак, че не мога да повярвам как можах. Агнешко не обичам. Имам си приятел който не е възрастен и има подагра, как и защо се е появила, един Господ знае. Заливаха го с лекарства, тежки и ясно е че и са вредни, но пред болките които получаваше ги взимаше. Накрая започна да чете разни книги , на Димков и подобни и си намери своята диета, това мисля че го споделих с вас и оттогава забрави какво е болка и какво е това заболяване. Спря окончателно тежките лекарства, но режим на хранене продължава. Сложно му е храненето, но и полезно... мда. Аз не мога.

Момиче та, благодаря ви Hug
Буба, и аз като се замисля за възстановяването после и..спирам да мисля, че как ще се справя не знам, то кое по напред, крак ли, кръст ли, гъз ли, личната сигурно ще ме изгони вече  Sick
..............................   Joy Joy спрях да ходя при ЛЛ щото вече ме е срам...
Леле, Марчева, ние сме от една група значи  Hug Я кажи, после каква е рехабилитацията след чупенето на тези кости, упражнения ли?  рехабилитация  - никаква.- хукнах отново веднага.
 Да, ние сме от една група с теб "близки срещи със Земята....оф, много ми е смешно... hahaha

Аз си изкълчих глезена на предпоследното стъпало, имам халтави стави, и редовно си ги кълча, но наравно, а сега понеже се пльоснах напред и върху крака, явно твърде много съм съм напънала връзките. А си мисля, че може и да ми се е привидяло предпоследното стъпало за последно, та и там съм се оплела нещо...и така. Най-голямата ирония е, че отидох до пазара да си купя насипен желатин, да пия за стави, кости и сухожилия, и малко след това срещнах стълбите  ooooh! И сега имам огромна причина да си го пия  Confused - купи си желатин, добре е, аз го продължавам. Много ми е вкусно с плодове от компот.

Марчева, разкажи какви деликатеси готви тези дни  Simple Smile

И се сетих,  [color=redкакво се сети, пропусна да ни кажеш. ][/color]
Тези дни по празниците беше основно козунаци - 4.300 кг. Отличничка съм! Бях си решила, че ще раздавам и така направих. Кой къде мина през вкъщи получи за подарък козунак. Всички бяха страшно доволни, аз също. Станаха превъзходни.
Ето ги:

Скрит текст:
- козуначени кифли-фльонги по рецепта на Ваня Георгиева
Скрит текст:
Скромна бях.......... Simple Smile

# 408
 Peace Жестоки  снимки - отивам да пия профилактично една ...сода  Laughing

# 409
  • София
Не! Отивай да направиш козунак.  Simple Smile

# 410
Не! Отивай да направиш козунак.  Simple Smile
  newsm62 cheers

# 411
Ау, страхотни козунаци, браво!
Ох, как ми се готви на мен.  Confused
Марчева, как те пренатоварих във физиотерапията? Аз трябваше да тръгна на упражнения там, но се случи това с крака.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 17:47 от Lemy

# 412
  • София
Ау, страхотни козунаци, браво!
Ох, как ми се готви на мен.  Confused
Марчева, как те пренатоварих във физиотерапията? Аз трябваше да тръгна на упражнения там, но се случи това с крака.

Ами как, не мислят тези хора, физиотерапевтите. Даваха ми сложни за мен упражнения, та аз съм оперирана. Трябва да са много комфортни, да не предизвикват болка, много внимателно да се подхожда, леко. За другите хора тези упражнения са безобидни, те по принцип са леки, но не и при мен. Този котешки гръб и едно друго, от леж по корем да се вдигаш на ръце да се изпънеш да се издърпаш назад и да си седнеш на глезените и отново да се пуснеш по ръце........... Получих болка, `айде при невролога, `айде отново лекарства за да се успокои нерва и когато ги зарязах всичко си дойде на място, останаха разходките пеша. Най ми е добре. Затова и не смея да отида да плувам, там има движения сериозни.

# 413
На мен доц. Каракостов ми каза в никакъв случай да не правя котешки гръб, много противопоказен за оперирани, а и всички останали упражнения по неговите думи. От другия месец се записвам на водна гимнастика и плуване. Само това ми разрешават и велоаргометъра вкъщи.

# 414
  • София
Здравеѝте, страхотни са козунаците  Flutter, и аз мислех да правя, но като стоя по дълго права и болките се усилват, като лежа почти изчезват, бях на остеопат преди 10 дни, не усетих подобрение, то и с моите три хернии няма да стане от един път, на 26 съм пак, дано имам подобрение. Незнам как е при вас, аз сутрин съм почти без болки, и така до обяд, работя седнала на компютър и следобяда започва да стяга и дърпа по крака болката, днес се прибрах с такси, едвам ходех  Rolling Eyes Миналият месец ходих и на Текар терапия, това е уред от ново поколение, общо 4 сеанса направих, имах подобрение, но пак временно. Лека вечер на всички  Flutter

# 415
Моя колежка /и  по ДХ  Wink Wink / скоро се върна от Павел баня много  доволна . После се напъна на  водна гимнастика , но водата била  студеничка и сега е ...... Shocked
Аз чакам малко да ме пусне една настинка и пак ще се  напъна с Дискус /20 ампули/.

# 416
Леле Марчева, само като ти чета упражненията и ме заболява кръста  Mr. Green
И на мен ходенето добре ми се отразяваше. Взимах си някое кафенце в ръка, и обикалях.
Ели, настинала ли е, или е с болки?

# 417
Леле Марчева, само като ти чета упражненията и ме заболява кръста  Mr. Green
И на мен ходенето добре ми се отразяваше. Взимах си някое кафенце в ръка, и обикалях.
Ели, настинала ли е, или е с болки?
Жестока криза от студената вода - настинала е и я е сдухал веднага кръста  #2gunfire

# 418
 А така... и на каква водна гимнастика съм тръгнала аз. Е, добре де, как да си правя раздвижването като водата може да ми е студена? newsm78

# 419
Жестока криза от студената вода - настинала е и я е сдухал веднага кръста  #2gunfire
И мен от това ме е страх, и така и не тръгнах на плуване  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт