Дискова херния - 15

• 166 015
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • На планетата земя
защо ли.... Сетете се сами защо. Още нямам смелост, но като събера обещавам, ще ви разкажа цялата гнусна история

Ами давай да чуем,въпросния доктор уж е име във Варна.
Алечка,под мануална терапия не се разбира само масажи на кръста,има разни тестове с краката дали е засегнат седалищния нерв,усуквания наляво-надясно,и съответно няма как да ти ги направят ако си с дънки да речем,аз не съм ходила в болница, а в частен кабинет.

# 136
Честно казано никога не са ме карали да се събличам по бельо, а доста лекари съм обиколила.  Навеждала съм се, сукала съм се, пети- пръсти и т.н при невролози и терапевти, ЕМГ имам правено... И ми гледат скенера и ЯМР-а. Не споря де, просто казвам.

# 137
  • тук, на мястото си

Алфея, и аз не мога да седя и да, диагнозите се припокриват, но това не си беше лечение, само овладяване на болката. До пролетта залагам на гимнастика. И ако нещо друго препоръчате, съм готова да пробвам.

Цвете от Луната, нима очакваш че като влезеш в болница и ще излезеш излекувана? Ти не си пациент, ти си клинична пътека, а тя не се ликува - усвоява се. Laughing Кл. пътека № 7 е пет дни, за това време със системите ти претъпяват болката и това е.
Колкото до балнеосанаториумите, в рекламите на хотелите пише че ликуват всичко, но всяка вода е различна, а най-вече водата лекува. Такива хубави тангентори правят!!!
Винаги съм ходила сама и винаги съм улучвала на хора с които да си изкарам добре.

# 138
Здравейте, аз изкарах поредната безсънна нощ с жестоки болки. Обаче характера на болката е по различен, от тази кояото имах с ишиаса. Тази е пареща, много силно парене. Някой имал ли е такава? И защото не се знае великия др Бъклев, какво ми е направил, да не би да е освен ново прищипване и нещо друго. Кажете мнението си, моля ви

# 139
Аз имам такива парещи болки, все едно ми гори задника, не ми минават от нищо. Габа неврала уж за тях ми го изписаха, но...уви.

нима очакваш че като влезеш в болница и ще излезеш излекувана? Ти не си пациент, ти си клинична пътека, а тя не се ликува - усвоява се. Laughing
Много си права, за съжаление това е вече нашата родна мила картинка.

# 140
Здравейте. Искам да попитам тези, които са посещавали мануален терапевт. Редно ли е терапевта да ви каже да се съблечете по бикини и сутиен? Извинявам се за въпроса.
Аз хода веднъж седмично  за масаж на гърба /кръста/ при  жена . Събличам се до кръста  и се хвърлям по очи . Тя ми  масажира    около  кръста  и по гърба  до врата . Усещам , когато ми напипа  някакъв   възел , отлепя го , слага ми вендузи  , понякога  леко и внимателно  ме изпуква тук-там .  Няма как да си облечена до кръста поне   newsm78 , но нали лежиш по корем .

# 141
  • На планетата земя
Здравейте, аз изкарах поредната безсънна нощ с жестоки болки. Обаче характера на болката е по различен, от тази кояото имах с ишиаса. Тази е пареща, много силно парене. Някой имал ли е такава? И защото не се знае великия др Бъклев, какво ми е направил, да не би да е освен ново прищипване и нещо друго. Кажете мнението си, моля ви

Той какво ти прави намества ли те, усуква ли те?Аз съм имала такива болки като реакция от физиотерапия,но съответно много бавно с времето отзвучаха.Мнението ми е да си направиш спешно ЯМР за да видиш какво е положението и да се консултираш незабавно с неврохирург,защото не е изключено да си за операция евентуално,не отлагай!!!

# 142
Най-вероятно съм получила най голямото усложнение, което е че е прищипал нерв на друго място и той се възпали ужасно, а в допълнение може и някое разтяжение да ми е докарал. С всеки ден ставах все по зле и по зле, докато накрая изби един оток доста голям на прешлените, не където ме е боляло досега, а на ново място. Болката е много по различна и силна от предната, ирадира към ануса, дупето, краката отпред. Аз се чувствам много зле. Задвижих нещата за ЯМР. Казвам ви, тоя човек ДР БЪКЛЕВ да се чуди как да ме опипва и да ми се отърква ме увреди жестоко. Внимавайте с него!!!!

# 143
  • Няма такава държава!
Цвете от Луната, нима очакваш че като влезеш в болница и ще излезеш излекувана? Ти не си пациент, ти си клинична пътека, а тя не се ликува - усвоява се. Laughing Кл. пътека № 7 е пет дни, за това време със системите ти претъпяват болката и това е.
Колкото до балнеосанаториумите, в рекламите на хотелите пише че ликуват всичко, но всяка вода е различна, а най-вече водата лекува. Такива хубави тангентори правят!!!
Винаги съм ходила сама и винаги съм улучвала на хора с които да си изкарам добре.

Наивно, но явно това съм очаквала. Ще търся Павел баня напролет и тангентори казваш? Дотогава си мисля при един мануален терапевн да пробвам. Работи с ароматерапия и вендузи, освен масажите.
Колкото да събличането - на двама ходих преди това, единия ме накара да се съблека по бикини, другия - и жилетката не свалих, но съм по-доволна от първия - той правеше масажи и усуквания и нямаше как облечена да бъда. Спрях да се притеснявам по някое време и вече не ми пука.

# 144
Внимавайте с мануалните терапевти, прочетох публикация от един неврохирург, че понякога се стига до спешна операция в резултат на некомпетентни намеси от самозванци.

# 145
  • На планетата земя
Неврохирурга при който съм била ме предупреди да не се подлагам на каквито и да било намествания при мануалотерапевти,и че са много противопоказни за гръбнака,преди това бях ходила нямах никаква полза.Притиснатия нерв не може да се освободи чрез намествания.

# 146
А меп защо никой не ме предупреди. От всякэде чувах трябва да се отщипе, прешлените да се разделечат. Др Бъклев няма човек дето не го е оправил. В момента е умрял от страх, няма вече еротични смс и, последния му обади се на ортопеда, разчитам на него.

# 147
  • На планетата земя
А меп защо никой не ме предупреди. От всякэде чувах трябва да се отщипе, прешлените да се разделечат. Др Бъклев няма човек дето не го е оправил. В момента е умрял от страх, няма вече еротични смс и, последния му обади се на ортопеда, разчитам на него.

Това са мнения на непрофесионалисти,ти не си за ортопед ,а за неврохирург.Съжалявам за това,което си преживяла,отвратително звучи. #2gunfire Д-р Бъклев мен не ме е оправил,показва ми упражнения и май само това,1-2 пъти отидох.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 18:46 от BUBA_k

# 148
Кой неврохирург ще препоръчате? Габровски нещо съм чувала. Трябва ли предварително да имам ЯМР, или за отида в София и там ще ми го направят. То аз как ще пътувам нямам идея.

# 149
Добри са в Иван Рилски, Пирогов, ВМА. Гала, защо не потърсиш невролог да ти се потушат малко болките, а и да направиш ЯМР, пък тогава да търсиш неврохирург. Ако ЯМР налага, тогава търси спешно такъв специалист, сега ми се струва, че трябва да се бориш с болката.

Общи условия

Активация на акаунт