Дискова херния - 15

• 166 205
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Леле Марчева, само като ти чета упражненията и ме заболява кръста  Mr. Green
.............................
Не мислят достатъчно физиотерапевтите, въпреки че бях при един от най-добрите, през пръсти я карат, докато в Германия когато ми се обясняваше , че физиото трябва да е силно щадящо и внимателно... мда. Но тук.... newsm78

А така... и на каква водна гимнастика съм тръгнала аз. Е, добре де, как да си правя раздвижването като водата може да ми е студена? newsm78
Къде ще я правиш видната гимнастика, на кой басейн. В Прав. б-ца температурата на водата е 27-28 градуса, лично съм се интересувала и видяла. Това е добра температура.

# 421
Разгледайте, ако имате в близост някакви санаториуми или центрове за рехабилитация. Там поддържат топли басейните. Иначе по повечето места водата е около 26 градуса. За здрав човек е добре, но за нас не е.
Милост нямате с тези козунаци. До миналата година правих, сега както съм я окъсала гледам да не се натоварвам, а и нали съм на диета. Сега ми е дерт какво ще ям на санаториума. Надали ще имат безглутеново меню  Grinning
Леми, наистина голяма ирония с тоя желатин  Hug Споделете сега кой точно е телешки, този в пакетчетата на Йоткер ли? В моя режим се пият много костни бульони. Телешкият става чудесен, но трудно намирам телешки кокали, а и си е голяма хамалогия.

# 422
В София, в клиника Щерев мислех, защото ми е много удобно като локация. Но за температурата не попитах. Не се сетих.

# 423
Лъки, аз взех насипен, едно от момичетата в Аип групата беше споделила  Wink

# 424
  • София
Разгледайте, ако имате в близост някакви санаториуми или центрове за рехабилитация. Там поддържат топли басейните. Иначе по повечето места водата е около 26 градуса. За здрав човек е добре...............
Леми, наистина голяма ирония с тоя желатин  Hug Споделете сега кой точно е телешки, този в пакетчетата на Йоткер ли? В моя режим се пият много костни бульони. Телешкият става чудесен, но трудно намирам телешки кокали, а и си е голяма хамалогия.
В Павел баня, беше 35 градуса. Това пък е много за възпалените нерви и аз не се чувствах много комфортно.
Купувам желатин на д-р Йоткер. Пише, че е от кокалки, което е хубавото, а другите са с измислени съставки и не стават. Друг желатин не се сещам, от кокали не мога да варя..

Лъки, аз взех насипен, едно от момичетата в Аип групата беше споделила  Wink
Къде се продава насипен и какъв му е състава, сподели , моля ти се.

В София, в клиника Щерев мислех, защото ми е много удобно като локация. Но за температурата не попитах. Не се сетих.
Това е прекрасен вариант, изобщо не знаех, че там има басейн.

# 425
Аз ходя в санаториума в Поморие. Водата е 29-31 градуса. В Сл.бряг има също един санаториум, там ходих зимата. Поддържаха пак ок.29. На такава температура ми е идеално зимата. На Павел баня наистина е много гореща водата.
Интересувам се какви желатини ползвате, защото някъде четох, че ги правят от свински кожи и ми стана гнусно Simple Smile Ако наистина има телешки, най-добре. Марчева, Леми сигурно има предвид фейсбук групата АИП.
Но аз не можах да открия в търсачката там телешки желатин, всичкият е свински. Леми, помагай! Дай марка или някакъв жокер за твоя. И май не трябва да прекаляваме с него. Там пишат, че при прекомерна употреба организмът започвал да губи собствения си протеин.

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 22:18 от lucky duck

# 426
Марчева, на Женския пазар, в магазин за подправки, имаше и свински и телешки. Ако те интересува, ще ти напиша по подробно местоположението. Честно казано не съм гледала етикети, само попитах къде са произведени и дали са животински наистина, да не е някоя химия. От Холандия май каза момичето, че са внос.

35° наистина е прекалено много  Shocked

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 22:10 от Lemy

# 427
Като написах "насипен желатин" , излязоха  доста страници -ето една http://www.naturalniprodukti.com/%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D1%81% … D0%BB%D0%B5%D0%BD

Смущава ме ,че се поръчва по интернет , предпочитам да го купя от магазин .

# 428
  • София
.......................
Интересувам се какви желатини ползвате, защото някъде четох, че ги правят от свински кожи и ми стана гнусно Simple Smile Ако наистина има телешки, най-добре. Марчева, Леми сигурно има предвид фейсбук групата АИП. ааааа, аз нямам фейс, не искам.
Но аз не можах да открия в търсачката там телешки желатин, всичкият е свински. Леми, помагай! Дай марка или някакъв жокер за твоя. И май не трябва да прекаляваме с него. Там пишат, че при прекомерна употреба организмът започвал да губи собствения си протеин.
Телешки, свински все тая, важното е да е животински. Това което съм подчертала в червено, направо ме  "захлупи" сега пък не трябвало толкова ..., а колко е хубаво като време, един месец, пет, една година ли.. newsm78 Пия го от както съм оперирана с малки почивки, когато забравя да си купя компот, до две седмици и после пак. .. хм... newsm78

Леми, пиши къде е това на пазара, ще ходя да си купя, че този в магазина вече е на привършване, аз го изпих.. Joy  ЩЪ сЪ гръмна окончателно.

Ели, отворих и го видях, нищо му няма, добър си е, но поне едно кило трябва да поръчам...то иначе да плащам само доставките на 100 г не се рентира.

# 429
Погледнах и за контакти , дали са си телефони и адрес , не изглеждат съвсем анонимни  newsm78

КС Инженеринг ЕООД
Телефон: 0886134284
GSM: 0886134284
Мейл: office@naturalniprodukti.com, lily.valchovska@gmail.com
Уеб адрес: www.naturalniprodukti.com

# 430
  • тук, на мястото си

Най- доброто упражнение си остава ходенето - разходка, бавничко с ръцете на г..а, не с изплезен език и по една торба в двете ръце за баланс. Упражненията са много хубави стига да са преценени правилно според пациента.

# 431
Алфея извинявам се, но се хилих яко  bouquet
Разходка- добре, бавничко- добре, с ръцете на г..а- добре/аз така си ходя/,
без да си настъпвам езика- добре, ама за какво са ми тези торби!?
Пълни ли да са торбите - може пък да стана рекламно лице на торби  Mr. Green
Ако ще ходите на плуване, къде сте си избрали? За София.

# 432
Абсолютно, с 2 торби за баланс за дисковата херния...една баба в супера точно това обясняваше   Mr. Green
Марчева, малко по късно ще напиша за магазина, малко да дойда на себе си. Бях в Пирогов на контролен преглед, три часа и половина, а можеше и още да висим, побъркаха ме.....

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 15:45 от Lemy

# 433
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам дали болката в ингвиналната гънка е типична ?

Нашето ходене при лекари продължава и сме все така без точна диагноза и абсолютно никакво лечение Sad

# 434
Извинявам се, че питам навсякъде, но нещо се шашнах  Blush Ходил ли е някой от вас с изтръпване на санаториум и дали е противопоказано? Сигурно ми е тъп въпроса. Но резервацията ми е за другата седмица, а аз днес цял ден съм с тръпнещи и студени стъпала. Уж лекувах ляв крак, той има подобрение, но тази вечер съм с изтръпнало дясно стъпало до глезена. Мога да ходя на пръсти и пети.
Днес правих доста упражнения. Сега си разсъждавам дали не разтегнах или претоварих нещо.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 23:15 от lucky duck

Общи условия

Активация на акаунт