Дискова херния - 15

• 166 174
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм в СБР. Гимнастиката я правим в едно малко вътрешно басейнче.
За базата. В самата болница са лекарските кабинети, физиотерапиите, а в подземието са кал, луга и въпросното басейнче. В тази същата сграда настаняват по клинична пътека по няколко души в стая. Има вариант с доплащане настаняването да бъде в къщичките, за които писах. Къщичките се намират отзад в двора на болницата. Там е и прословутото банче. Това е минерален извор.
Леми, няма начин, ще се раздвижваш като го махнат. Дано е по-скоро!

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 21:53 от lucky duck

# 466
  • На планетата земя
Има качени снимки във фейсбук групата за който се интересува.

# 467
Лъки, звучи добре това което пишеш, хубаво е, че престоя ти е приятен, дано е и ефективен   Hug
Буба, благодаря ти за подробният отзив за екстензиите  Hug  Може ли линк за фейсбук групата?

# 468
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Привет!
Преди 5 месеца ми поставиха диагноза дискова херния,лечението беше първо с Алмирал,после Мелбек ,без особен ефект.Оттогава ми остана възпален седалищния нерв и съм вече пет месеца с постоянни болки.Ходих на минерални бани,правя упражнения ,разходки ,но болката си остава къде поносима ,къде не....Ходих и на рехабилитатор преди дни,каза че ми е прищипан нерва ,уж го освободи ,но на другия ден положението беше същото.Уж не ми е много сериозно състоянието според личната пък каквото и да правя ,пия подобрение няма.Ако някой е бил в подобно състояние нека сподели ,благодаря много!

# 469
  • На планетата земя

Буба, благодаря ти за подробният отзив за екстензиите  Hug  Може ли линк за фейсбук групата?
[/quote]

Моля,заповядайте Hug
https://www.facebook.com/groups/235518339953679/?fref=ts

# 470
  • Няма такава държава!
Привет!
Преди 5 месеца ми поставиха диагноза дискова херния,лечението беше първо с Алмирал,после Мелбек ,без особен ефект.Оттогава ми остана възпален седалищния нерв и съм вече пет месеца с постоянни болки.Ходих на минерални бани,правя упражнения ,разходки ,но болката си остава къде поносима ,къде не....Ходих и на рехабилитатор преди дни,каза че ми е прищипан нерва ,уж го освободи ,но на другия ден положението беше същото.Уж не ми е много сериозно състоянието според личната пък каквото и да правя ,пия подобрение няма.Ако някой е бил в подобно състояние нека сподели ,благодаря много!

Веднага споделям - аз съм същата, но с възпален нерв, не прищипан, личната също каза, че не е сериозно, но си ме болеше доста, предимно задната част на бедрата и дупето, боцкаше, трепкаше, болеше, изтръпваше. Сега болката значително намаля, но съм без лекарства - пия само магнезий като добавка, правя упражнения и минах един курс от десет масажа с аромамасла при един - не знам как да го нарека - хропрактик, например. Ако те интересува, ще пиша на лични.

Леми, оправяй се, че трябва да ходим на Баня или Павел баня, или Сапарева баня - абе важно е баня да е Simple Smile Чакам те!

# 471
Това в кой хотел или санаториум в Баня е? Гимнастиката във външен басейн ли я правиш или във вътрешен? И възможно ли е единично настаняване?
Milittana, понеже коментирахме, че с теб харесваме еднакви хотели:)
Баня мисля, че няма да ти хареса. И ние се подлъгахме миналия май и отидохме в СБР със съпруга ми.. Басейнчето за водна гимнастика е малко, мръсно и мизерно в подземието на болницата. По гадно нещо в живота си не съм посещавала. Физиотерапията е със стари уреди, а стола е истински соц стол като обстановка, обслужване и асортимент. Къщичките не са лоши, отговарят на 2*. Единственото хубаво нещо е банчето, особено ако му е направен ремонт. Миналата година не беше, но водата е с чудесна температура и казват лековита. На мен май не ми подейства....
В момента сме в Дианамар, писах подробно като бях мин.година. Купили са нов апарат -някакъв с много силен магнит. Лекарката каза, че действа по-обезболяващо от инжекции. Днес като бях на луга се заговорих с господина до мен. Каза, че имал страхотни болки в таза. Днес след третата процедура от едната страна болките са спрели, а от другата има облекчение. Но и цената е 45 лв.на процедура...Та и аз се зачудих дали да не направя няколко, че зверски ме боли крака.
Успех с лечението!

# 472
Привет!
Бях така месеци наред.
Пий милгама N поне месец 3 по 1, после още месец 2 по 1. Вземи си и магнезий задължително.
Освен това-високочестотен ток и ултразвук поне 10 процедури.
И без дълбоки масажи и резки движения.
Бързо оздравяване!!!

# 473
Буба  bouquet
Цвете  Hug

# 474
  • София
bubkab, дали можеш да разбереш повече за този апарат, аз ходих някъде месец и половина след като получих херниите на един  апарат от ново поколение{на частно} след първият път имаше страхотен ефект,като повдигах главата от възглавницата болката спря да се изстрелва в крака, но след втория заболя повече, отидох още два пъти, по един път в седмица, болките се усилиха и спрях  Rolling Eyes
Видях, че пише в хотела Текар Терапия, аз на такъв ходих  newsm78
Казва се : human tecar therapy

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 18:10 от margita

# 475
А на мен ми предлагаха Дълбока осцилация, не съм я пробвала обаче.

# 476
bubkab, дали можеш да разбереш повече за този апарат, аз ходих някъде месец и половина след като получих херниите на един  апарат от ново поколение{на частно} след първият път имаше страхотен ефект,като повдигах главата от възглавницата болката спря да се изстрелва в крака, но след втория заболя повече, отидох още два пъти, по един път в седмица, болките се усилиха и спрях  Rolling Eyes
Видях че пише в хотела Текар Терапия, аз на такъв ходих  newsm78
Утре ще питам като отида на физиотерапия. Не е текар терапия, още го няма на сайта им. Мога да снимам какво пише, само някой да ми каже как да го кача Simple Smile
Аз на всичкото отгоре направих мускулен спазъм миналия месец и се вкамених. Правих в София физиотерапия 5 дни и ме отпусна. Явно от мин.вода пак ме заболя от днес. Кръста се успокои, крака и плешката ме влудяват...Дано да е реакция и после да е ок

# 477
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Момичета,много благодаря за отзивите.Аз пия Уримил сега ,магнезий разтворим,но ще взема милгама да пробвам,вторник при личната и на рехабилитация .Юли сме на Вършец,някой беше писал че ще ходи там,ще чакам отзиви.Малко ми се повдигна настроението ,че сутринта ми се ревеше пак.

# 478
Rudi, няма да се предаваш!!!
2004 ме болеше 24 часа от 24. И така месеци наред.
След втората Павел баня видях светлинка в тунела Simple Smile
Търпение и оптимизъм! Милгамата ще ти повъзстанови нерва, физиотерапията ще обезболи. Горе главата!

# 479
И аз като ви чета се успокоявам, че някой ден може да възстановя напълно крака Praynig От няколко дни пия вместо Милгама това
https://www.iherb.com/pr/Benfotiamine-Inc-Multi-B-Neuropathy-Sup … 120-Capsules/3549
Вит. Б12 в тази комбинация е в много по-добра форма от тази в Милгама.

Общи условия

Активация на акаунт