Дискова херния - 15

• 166 188
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Margita, до физиотерапията има голям постер на който пише: високоинтензивна магнитотерапия. Има снимки и отдолу пише www.btl.bg
Сайта е интересен, може да го разгледаш. На мед. регистратура казаха, че лекарите можели да ми обяснят за апарата, но не ми се чакаше опашката от пациенти 🙁

# 481
  • София
Много благодаря,бързо възстановяване Simple Smile

# 482
  • София
Margita, до физиотерапията има голям постер на който пише: високоинтензивна магнитотерапия. Има снимки и отдолу пише www.btl.bg
Сайта е интересен, може да го разгледаш. На мед. регистратура казаха, че лекарите можели да ми обяснят за апарата, но не ми се чакаше опашката от пациенти 🙁
Разгледах и си намерих това което са ми прилагали, "Високо интензивен лазер"  при мен влоши състоянието ми и веднага бяха спрени процедурите. Всичко е много индивидуално.

# 483
Здравейте,
Търся хирург за наложителна операция на херния за баща ми във Варна, бихте ли ми препоръчали някой изпитан хирург? Бяхме се насочили към д-р Мънков, но прочетох лоши отзиви и сега се колебаем. Благодаря!

# 484
  • На планетата земя
Здравейте,
Търся хирург за наложителна операция на херния за баща ми във Варна, бихте ли ми препоръчали някой изпитан хирург? Бяхме се насочили към д-р Мънков, но прочетох лоши отзиви и сега се колебаем. Благодаря!

Професор Явор Енчев,над него за Варна няма.
http://www.doctor-enchev.com/bg/za-d-r-enchev/

# 485
Разгледах и си намерих това което са ми прилагали, "Високо интензивен лазер"  при мен влоши състоянието ми и веднага бяха спрени процедурите. Всичко е много индивидуално.
И аз така смятам. В крайна сметка заложих на водна гимнастика, тенс, ултразвук, луга и масаж. Без водната гимнастика, другото мога и в София да го правя, но поне тук е без бързане и съчетано с почивка Simple Smile

# 486
Имате ли представа какво е хипертрофична артропатия? В ЯМР е написано дискова херния и това, но не намирам нищо в нета.
Някой купувал ли е наскоро Дискус инжекции и откъде идват най-бързо?

# 487
Дискус композитум мит калмия има само и може да си ги поръчате от бг фитнес, сайта им. За жалост чистите Дискус композитум с многото съставки били спрени от производство, а тези с мит калмия, са за хора, които нямат проблеми с кръвното или сърцето и все пак трябва да се внимава с тях много.

# 488
Хадзапи, къде го прочете за кръвното и сърцето?
Поръчвам ги за майка ми, а тя има много проблеми със сърцето.
Бях я записала при класически хомеопат за облекчаване на болките, но отиде веднъж и това беше.
Вече ги поръчах от бг фитнес предид а прочета коментара Confused

# 489
Аз приключих с първите 10 ампули , след 20 дни  е втората група от 10 амп. през ден .
През цялото време  се наблюдавах , но кръвното ми беше даже  към ниско  Thinking .
Есента  пак направих   един курс и не  забелязах   да качвам кръвното .

# 490
Някой назад в темите беше споделял за проблем с дискуса при хора с високо кръвно и Дискус. Моят съвет е да съберете максимално много информация, преди да минете към самолечение. Въпреки, че е добавка, не смятам, че е подходящ за всеки (както с всички други добавки).  Peace

# 491
Пролетен дъждец, никъде не съм го чела, ЛИЧНО ИЗПИТАН ОПИТ. Писах малко по-назад относно това. Мъжът ми от Калмия получи тежка сърдечна криза и едва му се размина. После се оказа, че калмията вдигала кръвното при хора с проблемно кръвно и сърце и този, която ни я даде тогава, знаел, но не ни каза, и даже настоя да продължи, подготвял го за друг вид хомеопатичен препарат и като стана белята с кризата, обадих му се, измърмори нещо си, че щял да се оправи и повече не си вдигна мошеника телефона - а беше лекар, уж класически хомеопат даже.
По-късно вече и от други хора, също чух, че Калмията прави проблеми при хора с повишено кръвно и проблеми със сърцето

Затова търсете чистият Дискус композитум, не с калмия, ако имате проблеми със сърцето. Ние сега пробваме ако може чрез познати от Русия да ни донесат, там е само че в опаковки от по 5 броя в кутия, или има и по 100 ампули направо. В който и да е вариант, като този от 100 ампули ще имаме най-полза, да имаме няколко курса и да си е в срок на годност, но надеждата ни е да се успее от там нещо да се вземе, в нет-а се вижда, че си ги има по аптеки и в Москва и в Петербург, въпроса е само доставката.
Иначе в Гърция вече има само то тези с Мит калмия, а тук в бг фитнес са дали, че чистия Дискус композитум, с многото съставки, който нямаме проблеми, ползвали сме си ги само тях, вече били спряни от производство. Докато видях, че за Русия са били правени в друг вид опаковки и там още ги има.

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 15:10 от хадзапи

# 492
Алечка, проблема е само с Дискуса с Калмията, КАЛМИЯТА Е ТАЗИ, КОЯТО ВДИГА КРЪВНОТО И ПРАВИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО.
Чистият Дискус с многото съставки си е много ефективен, само да се намери. Странични ефекти  при него са само, ако се окаже алергия и може да има повишено слюноотделяне при тях. Това го четох в листовките на руски към чистия Дискус с тези много съставки, като се надяваме, както писах, да може да успеем някой познат да ни закупи и донесе от Русия, където все още го има в аптеките.
Досега - до преди 2 години ни го купуваха познати от Солун, но там вече няма, само с Калмия го има, но и тук в България, го има също с Калмия от сайта на бг фитнес

# 493
А, аз не споря, не съм ползвала никой от двата и не възнамерявам, на този етап. Просто помня, че някой беше споделял през годините за подобни странични ефекти и за това казах,  че е добре да се потърси информация назад.
Иначе, призивът ми да сме критични и да търсим  информация от различни източници при самолечение и лечение си остава, то за това сме и тук.

# 494
Здравейте,

Професор Явор Енчев,над него за Варна няма.
http://www.doctor-enchev.com/bg/za-d-r-enchev/
Още един + за Енчев, най-добрия. Ако не е за операция ще ви каже!

Общи условия

Активация на акаунт