ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Алексче,  Hug  Пепелче  Hug

За уикенда обаче съм си приготвила Съмнение/Tereddut с Фунда  Peace

http://topcinemas.us/play.php?movie=tt4373956 с руски субс

https://my.mail.ru/mail/privat.1plus1tv/video/_myvideo/3221.html?from=videoplayer с английски субс

Ради, виж го тогава довечера (че имам неотложен ангажимент) и ако си заслужава и ти хареса, ако искаш можем да го направим  Hug Hug Hug
Все пак един игрален филм не е като сериал, дето, за да е в крак човек се надпреварва с времето   hahaha hahaha hahaha.  Иначе шоколадчето нямаш представа колко ми липсва, обаче там предстои много хубаво и щастливо събитие през август и до тогава ще е все в движение между у нас и съседите Simple Smile
Да споделя под секрет, че и на мен "Обещанието" ми е в листата с чакащите, но да видим кога Simple Smile
Сега като се замисля и аз съм с Ради - направо се чудя кога ще вземе да ми хареса нещо. Много претенциозна станах май след нашите маниаци  Joy Joy Joy ама и те много вдигнаха летвата, де.
И веднага се редактирам - видях, че си писала за уикенда. Нищо, когато - тогава.

# 631
Мене ме най-срам, понеже много отдавна писах за последно. Ради ще ме извини, тя знае с какво съм се захванал, ама наистина там ми отива цялото време. Не че се оплаквам, много разтоварващо ми идват онези други лудетини и много ги харесвам.
Иначе да се похваля, че като верен фен едвам изчаках миналия петък (19-ти) в 00:00 ч., за да излезе албума с музиката от "Пойраз" и да си го купя. Има много парчета, които са ми любими, но които ги няма в YouTube като "Flort", "Poyrazcim Karayel", "Amore", "Ask-i Hukuk", "Yasayanlar", "Sensizlik"... А и качеството си е друго. Видях, че са излезли в YouTube, а и в контатка пиратски, та малко ме хвана яд, че не изчаках и се изръсих, ама нищо. За "Пойраз" всичко си струва. Peace
А този уикенд съм на екскурзия в Истанбул и един от плановете е да посетя дома на По и евентуално на Айшегюл от първи и втори сезон. Ако се случи, със сигурност ще споделя снимков материал и инфо.
 Laughing

В Instagram ги следя нашите разбойници и Джем вече е готов за филма и за завръщането си като Ташко. Беше пуснал коса и брада и след финала, ама сега пак е във форма за маниащини. Жалко, че Бурчин няма да участва във филма. Наскоро бяха качили една снимка от гробища, на които бяха Деспина, Полковника, Иса и Бахри и в първия момент помислих че е #tbt от финала на втори сезон на "Пойраз", обаче като се загледах по-добре видях, че не е оттам, а вече беше излязло инфото за началото на снимките на филма. Та се замислих дали той няма да е един вид продължение и сцената от гробището да е на гроба на Айшегюл? newsm78 Тоест, със сигурност снимката беше нова.

# 632
  • София
Мене ме най-срам, понеже много отдавна писах за последно. Ради ще ме извини, тя знае с какво съм се захванал, ама наистина там ми отива цялото време. Не че се оплаквам, много разтоварващо ми идват онези други лудетини и много ги харесвам.
Иначе да се похваля, че като верен фен едвам изчаках миналия петък (19-ти) в 00:00 ч., за да излезе албума с музиката от "Пойраз" и да си го купя. Има много парчета, които са ми любими, но които ги няма в YouTube като "Flort", "Poyrazcim Karayel", "Amore", "Ask-i Hukuk", "Yasayanlar", "Sensizlik"... А и качеството си е друго. Видях, че са излезли в YouTube, а и в контатка пиратски, та малко ме хвана яд, че не изчаках и се изръсих, ама нищо. За "Пойраз" всичко си струва. Peace
А този уикенд съм на екскурзия в Истанбул и един от плановете е да посетя дома на По и евентуално на Айшегюл от първи и втори сезон. Ако се случи, със сигурност ще споделя снимков материал и инфо.
 Laughing

В Instagram ги следя нашите разбойници и Джем вече е готов за филма и за завръщането си като Ташко. Беше пуснал коса и брада и след финала, ама сега пак е във форма за маниащини. Жалко, че Бурчин няма да участва във филма. Наскоро бяха качили една снимка от гробища, на които бяха Деспина, Полковника, Иса и Бахри и в първия момент помислих че е #tbt от финала на втори сезон на "Пойраз", обаче като се загледах по-добре видях, че не е оттам, а вече беше излязло инфото за началото на снимките на филма. Та се замислих дали той няма да е един вид продължение и сцената от гробището да е на гроба на Айшегюл? newsm78 Тоест, със сигурност снимката беше нова.

Сериалче, не знам дали е нова, но със сигурност беше от гроба на Айшегюл - специално погледнах...

# 633
Скрит текст:
 Laughing

Сериалче, не знам дали е нова, но със сигурност беше от гроба на Айшегюл - специално погледнах...
Да ви разочаровам-не е нова. (Беше споделена от единия оператор в профила му в истаграм, Митхат някакъв си newsm78 ако не бъркам името)Както и да е.Важното е, че снимката е зад кадър от сцената с погребението на Айшегюл, както каза и Алекс.

Ванко, за другите маниаци огромно мерси и приятна обиколка на Истанбул Simple Smile
А за музиката- и аз изслушах абсолютно всичко.Невероятни попадения има.
Още един параграф, по който Пойраз си затвърждава позицията на топ сериал  е музиката. Прекрасна и винаги добре подбрана.Мелодиите напълно отговарят на образите на героите.

Скрит текст:
Алексче,  Hug  Пепелче  Hug

За уикенда обаче съм си приготвила Съмнение/Tereddut с Фунда  Peace

http://topcinemas.us/play.php?movie=tt4373956 с руски субс

https://my.mail.ru/mail/privat.1plus1tv/video/_myvideo/3221.html?from=videoplayer с английски субс

Ради, виж го тогава довечера (че имам неотложен ангажимент) и ако си заслужава и ти хареса, ако искаш можем да го направим  Hug Hug Hug
Все пак един игрален филм не е като сериал, дето, за да е в крак човек се надпреварва с времето   hahaha hahaha hahaha.  

Алекс, какво да ти кажа, освен, че си съкровище  bouquet Hug  Heart Eyes

# 634
Ради, това с Фунда филм ли е, не сериал, така ли?
Ако е така, още сега го захапвам.

Цитат
Този ли е сладура в Söz или има и други
Да, този синеок момък Simple Smile

Алексче, Сериали  wavey wavey wavey

# 635
Ради, това с Фунда филм ли е, не сериал, така ли?

Филм е, при това поне за мен изглежда доста интересен.
Отличен е и с  доста награди, сред които:

TEREDDÜT En İyi Film- най-добър филм
Ecem Uzun En İyi Kadın Oyuncu най-добра актриса Ecem Uzun
“En İyi Yönetmen” -най-добър режисьор Yeşim Ustaoğlu

Представяха го и в Торонто.

Ако го "захапеш" преди мен, кажи как ти се е сторил. Simple Smile

# 636
  • София
Интересен е, има и един сладур там...

Пепелче, гледала съм го във ВВ - беше най-малкият от принцовете и ми хареса още тогава Simple Smile

Аз просто съм издигнала в култ този филм.

+ 1 но осъзнавам, че не е хич добре това. Загледах аз нещо, не е като до преди месец, когато не можех да си помисля и просто сякаш не давах шанс на друг проект, но все още нищо не ми е приковало вниманието така, че да чакам и гледам всяка серия със затаен дъх. Че никога няма да го забравя е ясно, но пък дай Боже нови още по-успешни проекти да има и да изляза вече от това маниашко състояние и аз  hahaha hahaha hahaha

# 637
Ето го Tereddut и във вибокс, ако не ви се прави регистрация в сайта, който е дала Ради.
( Много не обичам да си давам дебитната/ кредитната карта из нета Simple Smile).

Пак там може да го намерите и с озвучаване на руски, но предпочитам да слушам гласовете на актьорите и затова не ви го постнах.

# 638
Привет!

Alexia  Hug pepel_ot_rozi   Hug

Ето го Tereddut и във вибокс, ако не ви се прави регистрация в сайта, който е дала Ради.

Мерси, Пепелче  bouquet

Аз го изгледах и не знам какво да кажа. Thinking Да започна с това, че е от филмите, които няма да се харесат и да впечатлят всеки.Тоест не е правен за масовия зрител.Тежък филм- и като история и като развитие на действието.
Напомни ми за Halem geldi с Бурчин, но представен по различен начин.Същата тематика, горките жени ooooh!

Намерих кратко резюме на български
Скрит текст:
Разказът е съчетание между детайлите от паралелно проучване на две жени  - психиатър, която дълго живее с партньора си, и жена в консервативно и почти тиранично семейство. Филмът поставя изключително актуалния (и в глобален мащаб!) фокус върху възможностите и ограниченията, които съществуват за жените в Турция днес.
http://www.cinefish.bg/Tamnosvetlo-Tereddut-Clair-obscur-id38717.html

За сметка на това наистина невероятна игра на абсолютно всички, особено на двете дами Фунда и Еджем Узун.Еджем напълно заслужено е взела награда за тази роля.
От трейлъра знаех, че Фунда има доста провокативни сцени, но чак толкова не очаквах Laughing При все, че филмът е излъчван и в Турция, а не само по разни кино фестивали, много смело от нейна страна.Тя определено е от актрисите, които обичат провокацията.Браво, за което.Още веднъж се убедих, че е невероятна актриса. Heart Eyes
Режисурата също е на доста високо ниво, но пак казвам, не е от филмите, които можеш да гледаш докато хрупаш пуканки. Peace

# 639
Започвам го, но и аз предполагах по-разкрепостени сцени, защото някъде видях 18+.
После ще коментирам.

# 640
Пепелче, определено е 18+

Аз пък, да ви кажа, установих, че ние не сме единствените, които не могат да преживеят липсата на Пойраз.
Феновете в туитър са започнали да гледат филма  отново всяка сряда (през седмицата публикуват оригиналните фрагмани и тн. ) и  дори си пускат оригиналните хаштагове за обсъждане към сериите. https://twitter.com/poyrazkarayelle

стигнали са до 11 еп.

Като хаштагът днес е

Hastagh belli! 🎉

#gitmesen etiketiyle yorumlarınızı bekliyoruz! ❤

#PoyrazKarayel

# 641
Топ 10 на най-гледаните сцени от Пойраз Карайел

Biraz nostalji, biraz özlem... #PoyrazKarayel'in izlemeye doyamadığımız sahneleri hangileri?

Малко носталгия, малко липса...Кои са сцените от Пойраз Карайел, на които не можем да се наситим?

Poyraz Karayel'in izlemeye doyamadığımız 10 sahnesi

По колко пъти са гледани  #Crazy

1- İlker Kaleli'nin sesinden Unutamadım! -3,967,922 izlenme
2- Sen ne kırıyon, yumurta mı kırıyon! -3,204,453 izlenme
3- Sorma ne haldeyim! -2,876,741 izlenme
4- Ateşli bir gece! -2,858,825 izlenme
5- Ben bu oyunu bozarım arkadaş! -2,709,604 izlenme
6- Acılara tutunmak! -2,451,306 izlenme
7- Gözyaşları sel oldu! -2,350,322 izlenme
8- Ayşegül'ü bayıltan evlilik teklifi! -2,252,139 izlenme
9- Ölümle yaşam arasındaki ince çizgi...-2,152,654 izlenme
10- Yeter ki başkasını sevme Ayşegül! -2,098,549 izlenme

# 642
  • София
Ради, Пепелче Hug Hug Hug

Стана ми интересно, Ради - за феновете в туитър. Как ли се организират, за да гледат? Точен час или? Аз също много често си пускам по нещо и би ми било приятно да имам някой, с когото да си коментирам Simple Smile (Аз съм на 19-та серия без превъртане Joy Joy Joy ) Също ми прави впечатление, че доста хора започнаха да питат къде могат да намерят сериала, включително на лични, и да го гледат Simple Smile

Сигурно сте го видели, но попаднах на ето тази снимка - качена е от някой от екипа беше

Как сега да го тълкувам това не знам Simple Smile

# 643
Добро утро.
Ради, Пепелче Hug Hug Hug

Стана ми интересно, Ради - за феновете в туитър. Как ли се организират, за да гледат? Точен час или? Аз също много често си пускам по нещо и би ми било приятно да имам някой, с когото да си коментирам Simple Smile (Аз съм на 19-та серия без превъртане Joy Joy Joy )

Не знам, повече подробности за час и тн., но ми беше направило впечатление на скоро, че хаштагът за 10 еп, доста се споделяше.Вчера съвсем случайно разбрах, че си е нееднократна акция и гледат филма.В профила от линка качват фрагманите, хаштаговете- тоест заместител на канал Д, но как е организирано нататък не знам Thinking
Да ти кажа Алексче, успокоих се, като видях, че и ти го гледаш, защото и аз съм на същата вълна и го гледам отново. Аз съм до 21 еп. без превъртане Laughing Наистина сме маниачки Joy
Права си обаче, че като има с кого да го обсъждаш е  доста по-интересно. На среща съм, пък ако сме повече още по-хубаво Peace

За снимката- какво ли пише newsm78 И аз не знам как да я тълкувам, но надписа setfotofilm ме кара да предполагам, че я е публикувал фотографа на сериала.Той често пуска #tbt

# 644
Аз па го свърших първи сезон и почвам втори! Laughing
Иначе това с гледането отново хич не ми е чуждо. От 10 февруари досега всеки петък гледам отначало другите ми любимци - "Отново любов" (Ask Yeniden), на датата, на която са се излъчвали точно преди две години, в 20:00 ч. Joy Маниащина отвсякъде!
Иначе надписът гласи следното: "Мислиш, мислиш, мислиш и накрая ставаш да си сипеш чаша чай". Това да не би да е от стената в лудницата от финала? Или е ново? Помните как в началото на трети сезон, когато Илкер го нямаше на промо-снимките, Атаберк все пак го беше отбелязал в Instagram. Сега тези отбелязвания на Илкер и Бурчин дали не значат същото, но за филма?  newsm78 Много ми се ще!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт