ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Аз пък, хващам някой епизод на случаен принцип от любимия ми първи сезон и си го гледам.
Иначе чакам една приятелка да го започне (след края на Карасевда) и започвам с нея отначало. Simple Smile

# 646
Какво се оказа - всички продължаваме с гледането,  hahaha но иначе се чудим що не ни минава Joy
Сега да ви зарадвам стилистът на ПК публикува в Инстаграм снимка на Бахри, Садо, Зюлфо и Ташкафа и написа, че мафиотите се завръщат съвсем скоро. От телефона не мога да сложа линк Party
В Туитър пък пише, че Етхем и Осман Ташчъ, нашите сценарист и режисьор започват нов общ проект- сериал, който ще започне през новия сезон

Тепърва ще се избира каст, така че дано да видим някой наш маниак, защото тандемът с Етхем им се получава супер

Редакирам се.Ето я статията за новия сериал

И въпросната снимка споделена  и в профила на Джем "Ние идваме, старчета"

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 17:32 от _Radi

# 647

https://www.instagram.com/p/BUhNlQEBn11/?taken-by=burcinterzioglu&hl=tr

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 20:28 от _Radi

# 648
  • София
Рускините - "Те се завръщат"  Laughing

Превели са и един филм от 2013, в който участва Атаберк
"Приятелят ми Макс"

https://vk.com/poyraz_karayel?z=video-52333201_456239611%2F0eabe … t_-52333201_58668

И от Ранини:

Въз основа на сътрудничеството между Тимур Савджъ и Бурак Саяшар, се очаква нов прект на ТИМС и Ай Япъм. Компанията успешно реализира за Стар ТВ проектът "Обещание" и готви нов съвместен проект, който през новия сезон ще се излъчва по Шоу ТВ. Сценарият е на Ехтем Йозъшък, режисьор ще е Осман Ташчъ (3 сезон на Пойраз Карайел). Кастът тече под пълна пара, а снимките ще започнат през юни.

Ради, видях, че и ти си писала за същото, сори, че се повторих, но току-що прочетох, че в това дизи ще се разказва за любов, започнала с омраза.
Бях се заканила, че повече няма да гледам нищо от Ехтем, ноооо сега ако направят пак някой страхотен каст, без хич да му мисля съм в джаза  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 23:25 от Alexia_

# 649
Привет, момичета,
Днес продължавам с Обещание, но да си призная малко прескачам бойните действия. Simple Smile
Дано следващият проект на Етхем е малко по- невоенен.

Изгледах Фунда.
Наистина страхотна игра на двете актриси.
Но малко не съм удовлетворена от финала или аз нещо не го разбрах.

# 650
Момичета  Hug

Първи снимки- Джем със стилиста и гримьорката на ПК.

Подготвят се хората за снимки, и навсякъде пишaт Küresel Sermaye    Thinking Накрая ще се окаже вярно, че това е заглавието и Илкер и Бурчин не са част от проекта  Confused

# 651
  • София
Момичета  Hug

Първи снимки- Джем със стилиста и гримьорката на ПК.

Подготвят се хората за снимки, и навсякъде пишaт Küresel Sermaye    Thinking Накрая ще се окаже вярно, че това е заглавието и Илкер и Бурчин не са част от проекта  Confused

Ама обявено ли е официално името? Все се сещам за това, дето писаха мениджърите да не вярваме на слухове, пък и Илкер ако не се лъжа беше потвърдил, че ще участва.
ПП Сериалчето е в Истанбул, пратил е много, много снимки, включително от къщата на Айшегюл и тази на Пойраз Simple Smile но ще оставя да ги сподели лично като се върне.

Обаче тайничко му завиждам  Peace

# 652
Щом Айшегюл е казала в университта, че няма да участва във филма и вярвам. Като нищо филмът може да се окаже само за великолепната четворка.

# 653
Neolita Hug Alexia_  Hug

Щом Айшегюл е казала в университта, че няма да участва във филма и вярвам. Като нищо филмът може да се окаже само за великолепната четворка.

+ 1, но каквото и да е измислил Етхем, ще го гледам.Естествено, че ако Айшегюл, Пойраз и Синан не са част от проекта, ще ми е кофти, но ако концепцията е друга, ще се радвам поне да гледам отново Бабато и компания заедно.  Peace

Потвърждение от Етхем за новия сериал https://twitter.com/ethemozz/status/868138566194532352

.... в това дизи ще се разказва за любов, започнала с омраза.
Бях се заканила, че повече няма да гледам нищо от Ехтем, ноооо сега ако направят пак някой страхотен каст, без хич да му мисля съм в джаза hahaha hahaha hahaha

+ 1

П.П Чакам снимки от Сериалчето  Peace

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 16:01 от _Radi

# 654
Ако на някой му е липсвал Илкер- ето го.Снимката е от среща с фен-клуба му

След като се е прибрал в Истанбул, според мен има шанс скоро да го видим на снимачната площадка.Дали с маниаците или с Елчин, предстои да видим  Peace

След компилацията с музика, и книгата вече е факт

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 20:06 от _Radi

# 655
Limon Yapımın yeni dizisi #Oğlum 'un başrollerini Ekin Mert Daymaz, Barış Falay ve Ataberk Mutlu paylaşacak. Dizi Eylülde Kanal Dde.
появилась информация что в следующем сезоне Кинокомпания Лимон готовит новый проект с Экином Мертом Даймазом, Барышем Фалаем и Атаберком Мутлу в ролях. Сериал планируется транслировать на канале Д

Джелил в новото му амплоа на певец

Още снимки на Илкер от вчера

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 15:14 от _Radi

# 656
  • София
Какво ли гледат феновете с Илкер? Обзалагам се, че е нещо от маниашкия сериал Simple Smile Благородно им завиждам

Джелил пък направо ме убива с неговия Бешикташ Simple Smile

Тази девойка била водела фен страницата на Илкер.

И още едно страхотно видео, което са направили рускините

https://vk.com/id154892944?z=video-86691381_456240053%2F76d09924 … _-86691381_220405

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 15:31 от Alexia_

# 657

Тази девойка била водела фен страницата на Илкер.

Алекс, и не само.Срещала се е с Илкер десетки пъти.Тя наистина е за завиждане, защото най-редовно се мотаеше на снимачната площадка на ПК.Едва ли има човек от екипа, с когото да не се е  снимала  Crazy

Скрит текст:

Където е Илкер-там е и тя.На това му се казва фен Peace
Скрит текст:
Още снимки

Алекс  bouquet за видеото

Ето едно впечатляващо и от youtube

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 15:47 от _Radi

# 658
Забравих да питам рускините превеждат ли Söz? Пепелче, ти до къде си с него? Изгледах първите два епизода след като изгледах това

и се сетих за това.Дори мястото е същото  Laughing

– и двете снимки са линк към клипчетата

Колкото повече гледам, толкова повече откривам, че Етхем също не се оттърсил от ПК още.Място за сравнения колкото щете.И като замисъл, и като реализация, и като реплики дори

В туитър видях това

r e f l e c t i o n. 💥💙 #söz #poyrazkarayel

# 659
Ползват едни и същи бази. Те бълват по7-8 сериала седмично. Къде ти толкова реквизит и декор.

Общи условия

Активация на акаунт