ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Това дете ходи ли на училище newsm78 сериали, представления... кога учи текстовете ooooh!
браво на Атаберк- работохолик от малък Peace

# 31
В едно интервю казваше, че в Пойраз снима само през уикенда, а се занимава не само с изброеното от теб, но и спортува активно плуване.

Аз в предния пост забравих да публикувам две статии за Бурчин и Илкер.Озаглавени са: Oт миналото до днес newsm78 или нещо подобно.

Съвсем малко успях да разбера, но ето тези снимки ми бяха много интересни.

http://www.ayakligazete.com/dunden-bugune-ilker-kaleli.html#main-menu

http://www.ayakligazete.com/dunden-bugune-burcin-terzioglu.html

Илкер и като малък си е прехапвал устните hahaha и сега го прави в някои сцени

# 32
Я виж на какво се радвахме миналата година на същата дата

Цяла година по-късно продължението липсва Laughing Етхем веднага да се поправи  Naughty  Laughing

Аз за първи път гледам толкова дълъг годеж в сериал! А после говорим, че не се проточвало нищо... Stop Ми то най-важното се проточва вече година, я! Joy

# 33
Аз за първи път гледам толкова дълъг годеж в сериал! А после говорим, че не се проточвало нищо... Stop Ми то най-важното се проточва вече година, я! Joy

Сeриалче, казах ви аз преди, че сватбата на Пойраз и Айшето ще е към края на филма и като нищо ще е двойна hahaha Айшегюл и Пойраз, а след финала Бурчин и Илкер. Те вече живеят заедно, даже при рускините четох, че са си купили къща,  така че Yaza Düğün İnşallah!  Joy Joy Joy

# 34
Още един фрагман за сериала на Емел. Лично за мен този трейлър е най-интересен от видяните до сега

Че ще е драма, драма ще е, но Емел е невероятна  Heart Eyes

И да ви кажа, че изтичат последните часове за гласуване в поредните наградите. Бурчин, коята водеше с повече от 12% пред Туба, вече е втора след мощна атака от феновете на Туба, а Илкер и Чаатай, там Naughty нищо не е решено, на моменти резликата опира до няколко гласа.

Ако искате може да гласувате тук http://basariodulleri.com/oy-ver/

# 35
Още един фрагман за сериала на Емел. Лично за мен този трейлър е най-интересен от видяните до сега

Че ще е драма, драма ще е, но Емел е невероятна  Heart Eyes

И да ви кажа, че изтичат последните часове за гласуване в поредните наградите. Бурчин, коята водеше с повече от 12% пред Туба, вече е втора след мощна атака от феновете на Туба, а Илкер и Чаатай, там Naughty нищо не е решено, на моменти резликата опира до няколко гласа.

Ако искате може да гласувате тук http://basariodulleri.com/oy-ver/
Ради, мен сериалът на Емел не ме вълнува особено (засега). По-голям интерес имам към двата нови сериали, започващи другата седмица - "Звездите са ми свидетели" (Yildizlar Sahidim) в петък и "Име-легенда" (Adi Efsane) в събота.

Туба за мен винаги ще си остане любимка от "Огнено сърце" и "Черни пари и любов" - все сериали, впечатлявали ме много, но напоследък започва да ми се струва, че развитието ѝ като актриса е започнало да върви надолу... С Къванч все още не мога да я възприема. Не ми харесва напоследък как се развива... Naughty
Докато Бурчин, която преди дори ми беше антипатична, според мен се развива много повече и заслужава далеч повече наградата. Но явно нейните фенове не са се активизирали все още. Аз гласувах, все пак. Rolling Eyes

# 36

Докато Бурчин, която преди дори ми беше антипатична, според мен се развива много повече и заслужава далеч повече наградата. Но явно нейните фенове не са се активизирали все още. Аз гласувах, все пак. Rolling Eyes

Аз пък я харесах от пръв поглед още в Езел, но в Милост вече бях сигурна, че тази жена е огромен талант.

Днес сме без озет, даже снимки нямаме.Пълно информационно затъмнение.

Пуснаха само тази снимка

hahaha Бас ловя, че Айшегюл чете конско на Пойраз за номера с Еда.

П.П Благодаря на момичетата за превода на еп. 76

# 37
Благодаря за превода на 76 епизод  на целия екип newsm51

Не съм го гледала онлайн ,  предстои ми екшънемоция Joy

# 38
След като изгледах 76 еп. с превод и  доста по-трезво и рационално, отколкото в сряда, вече мога да кажа- хареса ми.
И малкото съмнения, които имах относно Еда и Пойраз отпаднаха.С нетърпение чакам 77-ми епизод, за да видя как Етхем ни е  изпързалял.
По време на онлайна серията тотатално не ми хареса, под влияние на случките с Еда, но сега го преоткрих.Сега с превода мнението ми тотално се промени.

Първо Мелтем- страхотна игра от Харе и невероятни драматични, емоционални, изпълнени със смисъл сцени.Чудесно пресъздаде както социалното си послание, така и драмата на героинята, бореща се със собствените си призраци и искаща само едно- да бъде щастлива.Със сигурност Етхем няма да я извади от по-нататъчното развитие, сигурна съм. Мелтем и Зюликяр не просто носят колорит на сериала.Те са герои с друг замисъл, характерни, с послание във всеки епизод.

Садо-Соня-Фатих, много ме изненадаха.Садо най-после има проблясъци, че започва да мисли.Започна да зацепва за Фатих, но младежът и Сонгюл са доста по-умни от него и го преметнаха за пореден път.Обаче, ако ги надуши- ще ги попилее. newsm78 За първи път в този епизод се замислих, че може би това между Сонгюл и Фатих ще се окаже повече от флирт и ми е любопитно на къде ще се развие сюжета там.

Бахри, който за мен отдавна е много повече  от образа на мафиот и престъпник, и в този епизод се отличи. Думите му пред Иса бяха пропити със смисъл.Толкова дълбока мъдрост, духовност и качества е събрал сценариста в този образ, а като добавим играта на Муса Узунлар- шедьовър.

Невра, която е в тотален противовес на Бахри, е най-умният и силен лош персонаж до момента.Много ми лази по нервите, но не мога да отрека, че Айда Аксел се справя невероятно. С екранния й син са направо изключително злобни и гадни.

За пореден път се изненадах как Етхем си навързва детайлите и всичко изглежда логично и последователно.Вкара образа  на Саваш, като не само ни срещна с нов враг, но и го направи като мотивирано продължение на линия от сезон едно.Евала. Нищо не е спуснато от нищото и закърпено с бели конци.Има концепция, прелива от сезон в сезон, погледнато цялостно има смисъл и градация.

Затова съм любопитна каква ще е и историята на жената, отвлякла Ташкфа.Както се чудихме и премисляхме, като нищо ще се окаже, че ще ни разкрият какво се е случвало на ергенското парти на Сефер, за което уж нямаха спомен. Агнето и е проблема на пръв поглед, но това е Етхем- при него тъпизми и локуми няма и го доказва с всеки епизод.Ако в сряда бях склонна като повечето фенове да го благославям и да му се дразня, сега бих казала, че е невероятен талант и ме спечели отново.

Да видим двамата агенти как ще изиграят Невра, защото нас ни пуснаха по пързалката с лекота.

Добавям, шефът на Пойраз, също върти някакви планове.Нали каза на Мюмтаз, че само те с Пойраз ще знаят.Определено и тук нищо няма да е такова каквото изглежда, и накрая ще ни изненадат. Невра също, защото тя не е наясно, кой е реалният шеф на разузнаването. Thinking Няма да се изненадам, ако накрая се окаже Пойраз Sunglasses

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 23:45 от ra4eto_Radi

# 39
След като изгледах 76 еп. с превод и  доста по-трезво и рационално, отколкото в сряда, вече мога да кажа- хареса ми.
И малкото съмнения, които имах относно Еда и Пойраз отпаднаха.С нетърпение чакам 77-ми епизод, за да видя как Етхем ни е  изпързалял.
По време на онлайна серията тотатално не ми хареса, под влияние на случките с Еда, но сега го преоткрих.Сега с превода мнението ми тотално се промени.

Първо Мелтем- страхотна игра от Харе и невероятни драматични, емоционални, изпълнени със смисъл сцени.Чудесно пресъздаде както социалното си послание, така и драмата на героинята, бореща се със собствените си призраци и искаща само едно- да бъде щастлива.Със сигурност Етхем няма да я извади от по-нататъчното развитие, сигурна съм. Мелтем и Зюликяр не просто носят колорит на сериала.Те са герои с друг замисъл, характерни, с послание във всеки епизод.

Садо-Соня-Фатих, много ме изненадаха.Садо най-после има проблясъци, че започва да мисли.Започна да зацепва за Фатих, но младежът и Сонгюл са доста по-умни от него и го преметнаха за пореден път.Обаче, ако ги надуши- ще ги попилее. newsm78 За първи път в този епизод се замислих, че може би това между Сонгюл и Фатих ще се окаже повече от флирт и ми е любопитно на къде ще се развие сюжета там.

Бахри, който за мен отдавна е много повече  от образа на мафиот и престъпник, и в този епизод се отличи. Думите му пред Иса бяха пропити със смисъл.Толкова дълбока мъдрост, духовност и качества е събрал сценариста в този образ, а като добавим играта на Муса Узунлар- шедьовър.

Невра, която е в тотален противовес на Бахри, е най-умният и силен лош персонаж до момента.Много ми лази по нервите, но не мога да отрека, че Айда Аксел се справя невероятно. С екранния й син са направо изключително злобни и гадни.

За пореден път се изненадах как Етхем си навързва детайлите и всичко изглежда логично и последователно.Вкара образа  на Саваш, като не само ни срещна с нов враг, но и го направи като мотивирано продължение на линия от сезон едно.Евала. Нищо не е спуснато от нищото и закърпено с бели конци.Има концепция, прелива от сезон в сезон, погледнато цялостно има смисъл и градация.

Затова съм любопитна каква ще е и историята на жената, отвлякла Ташкфа.Както се чудихме и премисляхме, като нищо ще се окаже, че ще ни разкрият какво се е случвало на ергенското парти на Сефер, за което уж нямаха спомен. Агнето и е проблема на пръв поглед, но това е Етхем- при него тъпизми и локуми няма и го доказва с всеки епизод.Ако в сряда бях склонна като повечето фенове да го благославям и да му се дразня, сега бих казала, че е невероятен талант и ме спечели отново.

Да видим двамата агенти как ще изиграят Невра, защото нас ни пуснаха по пързалката с лекота.

Аз пък съм малко по-назад, наваксах тази вечер със 75 серия - една от най-силните от началото на сезона досега! Нямам търпение и за 76, но нея май ще я гледам с превод след излъчването на 77 в турския ефир.
Ради, напълно споделям написаното от теб!
И аз на Айда Аксел, за която имах много скептично мнение в началото на сезона, все повече и повече се кефя! Ей това е майсторството на сценариста - да успееш да харесаш дори лошия му герой! Peace
Мелтем винаги ми е била много магнетична и специална! Опасявам се обаче, че ще има сериозни последствия от падането ѝ, още повече след като гадта Чънар ще допринесе за това, както разбрахме от фрагмана.
И все пак аз продължавам да си мисля, че под "агънце" ("kuzum" на турски) серийната убийца може би има предвид своето дете... Тази дума много я употребяват като обръщение към деца в турските сериали. Не виждам какво толкова е могло да се случи на ергенското парти на Сефер... Просто мисля, мисля, но дори ми беше по-лесно смъртта на Пойраз да я разконспирирам... newsm78

# 40
И все пак аз продължавам да си мисля, че под "агънце" ("kuzum" на турски) серийната убийца може би има предвид своето дете... Тази дума много я употребяват като обръщение към деца в турските сериали. Не виждам какво толкова е могло да се случи на ергенското парти на Сефер... Просто мисля, мисля, но дори ми беше по-лесно смъртта на Пойраз да я разконспирирам... newsm78

Ами всичко е възможно, но съдя по това, че агне си е преведено като агне.А във фрагмана за 77-ми еп., тя казва на Ташкафа: "Всичко започна с изчезването на онова агне"
Кое всичко? Ясно, че не убива хора, защото си е загубила добичето.  hahaha Нещо друго е това "всичко". А единственият, който така и не си спомни какво е правил, и как агнето се е оказало при него беше Ташкафа Wink

Ама как си коментираме само ние в темата hahaha можем да си минем и на лични съобщения  Joy

# 41
Привет Hug

Ради Hug Сериалче Hug благодаря за интересните постове bouquet

Снощи до късно гледах 76 серия, много ми хареса Peace само за Милтемче ми е мъчно Rolling Eyes

За "мисията" на Еда - мисля, че Пойраз и Айшегюл знаят и всичко е номер Peace Пойраз не може да не върже 2 и 200 и да разбере,че има нещо съмнително в поведението на Еда. Айшегюл ,  ако ревнува и е наранена ще иде при близките си, няма да да хукне при Чънар и Невра... Rolling Eyes

За г-н Рижа брада Mr. Green  лукав и комбинативен, лика прилика със Сонга...но! този път допусна грешка Naughty трябваше да си набележи за жертва някой непознат- това момче няма да се примири с несправедливия тупаник Crossing Arms ще ги дебне, ще ги снима и ще прати снимки на Садо.

За агнето newsm78 нямам идея какво ще излезе...нека да е изненада Mr. Green

Не ми допада това, че Пойраз помогна/дори и несъзнателно/ за освобождението на Саваш ooooh!

# 42

Ами всичко е възможно, но съдя по това, че агне си е преведено като агне.А във фрагмана за 77-ми еп., тя казва на Ташкафа: "Всичко започна с изчезването на онова агне"
Кое всичко? Ясно, че не убива хора, защото си е загубила добичето.  hahaha Нещо друго е това "всичко". А единственият, който така и не си спомни какво е правил, и как агнето се е оказало при него беше Ташкафа Wink

Ама как си коментираме само ние в темата hahaha можем да си минем и на лични съобщения  Joy
Ради, в сериал като "Пойраз Карайел" понякога и точен превод не би могъл да се направи!  Peace "Агънце" може да се използва и за "дете", но вече от преводача си зависи как ще го преведе. Същото беше с "O Yasiyor", което Керем казваше на Еда, преди да умре. В турския език няма мъжки и женски род и "O" означава и "той", и "тя". По-късно, когато стана ясно, че са имали дъщеря, вече беше сигурно, че е ставало дума за "тя".
Утре ще видим какво точно се е случило...
Нося ви малко снимки, които според мен са доста добре подсказващи сюжета:

Май Айшето наистина не е знаела за играта на Пойраз и Еда! Или просто се е ядосала твърде много, когато е видяла чак докъде са стигнали. Абе май по-вероятно е второто! Иначе как би отишла веднага при Чънар, щом я повика! Naughty

# 43
Съдейки по озета, Айшегюл все пак не знае.

Превод на Озета (Ако има неточности се извинявам)  Embarassed

Озет еп. 77

Докато Чънар се радва, че Айшегюл е разстроена заради видеото, което той ѝ е показал. Тя е гневна и ще се срещне лице в лице с Еда и Пойраз.
В същото време Умман подготвят план за спасяването на Ташкафа от серийната убийца, но излизат наяве тайни, свързани с убийствата, които той е извършвал.
Еда подготвя клопка на Айшегюл и Пойраз за да спечели доверието на Невра.В замяна Невра ѝ позволява да види дъщеря си.
Но делата на Невра, свързани с Еда не приключват с това.Новата ѝ задача е свързана със Саваш, който все повече се доближава до Бахри.
Шокирани от опита за самоубийство но Мелтем, Пойраз и Зюлфикяр ще се убедят, че  ѝ трябва сериозно лечение.Чънар ще попречи на лечението ѝ,  от злоба към Пойраз.Невра организира среща с началниците на Иниациативата.
Разбирайки за това, Мюмтаз търси помощ от Пойраз.Независимо, че Пойраз  отказва, съдбата все пак ще го отведе на тази среща.За това опасно дело Пойраз ще плати висока цена.

С две думи поредният интересен и заплетен епизод. Peace

Зад кадър

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:46 от ra4eto_Radi

# 44
Съдейки по озета, Айшегюл все пак не знае.

Превод на Озета (Ако има неточности се извинявам)  Embarassed

Озет еп. 77

Докато Чънар се радва, че Айшегюл е разстроена заради видеото, което той ѝ е показал. Тя е гневна и ще се срещне лице в лице с Еда и Пойраз.
В същото време Умман подготвят план за спасяването на Ташкафа от серийната убийца, но излизат наяве тайни, свързани с убийствата, които той е извършвал.
Еда подготвя клопка на Айшегюл и Пойраз за да спечели доверието на Невра.В замяна Невра ѝ позволява да види дъщеря си.
Но делата на Невра, свързани с Еда не приключват с това.Новата ѝ задача е свързана със Саваш, който все повече се доближава до Бахри.
Шокирани от опита за самоубийство но Мелтем, Пойраз и Зюлфикяр ще се убедят, че  ѝ трябва сериозно лечение.Чънар ще попречи на лечението ѝ,  от злоба към Пойраз.Невра организира среща с началниците на Иниациативата.
Разбирайки за това, Мюмтаз търси помощ от Пойраз.Независимо, че Пойраз  отказва, съдбата все пак ще го отведе на тази среща.За това опасно дело Пойраз ще плати висока цена.

С две думи поредният интересен и заплетен епизод. Peace

Зад кадър

Озетът ме разочарова... Не стига, че си навлекоха гнева на всички миналата сряда и отчетоха най-ниския си рейтинг досега, сега ще пазят до последно, че всичко е било игра. Според мен добър PR щеше да бъде това да бъде разкрито в озета. А той е такъв, че ако някой все още не се е сетил, че става въпрос за игра, изобщо няма и да погледне утрешната серия. Имам чувството, че вече сами се опитват да се закопаят тези продуценти. Confused
Каква е сега тази клопка, която ще заложи Еда на Пойраз и Айшегюл? Shocked Представяте ли си всъщност нищо да не е игра и да е истина? Crazy Уф, да идва утре и да разбираме вече, бре!
За пореден път така ме дразнят, но след това винаги отново са ме разубеждавали и са ме оставяли с отворена уста от удивление! Имам чувството, че точно това е целта на Етхем - да види докъде ще го изтърпят зрителите. А това си е една своеобразна цедка за това кои зрители истински харесват сериала и кои го гледат просто ей така. Сериалът определено не е създаден за обикновената маса зрители, която никога не би изтърпяла така да ѝ лазят по нервите! Peace

Общи условия

Активация на акаунт