ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 61 022
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Честит Рожден Ден , мила ми Алекс !!! Да си здрава , щастлива , много обичана  , късмета да е винаги с теб !!! Благодаря че ме запозна с маниаците от Пойраз Карайел !!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet  :Hug Hug Hug Hug Hug : Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 18:55 от ju12345

# 481
Юле  Hug
Имаме си празник.   Алекс newsm67  Hug Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, доброто да те следва навред и давай стремглаво в живота само напред.

Поздравявам те с една твоя (а и моя) любима мелодия  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 18:56 от ra4eto_Radi

# 482
Юле  Hug
Имаме си празник.   Алекс newsm67  Hug Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, доброто да те следва навред и давай стремглаво в живата само напред.

Поздравявам те с една твоя (а и моя) любима мелодия  Heart Eyes

.   

Да сте ми здрави   , щастливи всичките тук  ,   да ни преведете още един такъв хит  какъвто е  Пойраз Карайел !!! В най - скоро време !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 483
Честит рожден ден, скъпа Алекс!
Само радост, сполука , здраве, любов и светлина да има в дните ти!
 Бъди щастлива!

Скрит текст:

# 484
Честит рожден ден, Алекс! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас  bouquet

# 485
Алексче, мила, ЧРД! Hug Hug Hug
Много те обичаме всички, нека така да те обичат и твоите близки, и приятели!

Един твой любим мъж те поздравява Simple Smile

# 486
  • София
С малко закъснение, но благодаря на всички ви за хубавите и мили пожелания   Hug Hug Hug
Мелодийките... наистина са ми любими. Целувки!
Юленце, за нов превод на проект - към момента нищо не ми хваща окото, но ще почакаме и ще видим. Не съм си излекувала Пойразките и Ехтемски рани и нищо не ми се и гледа. Смятам обаче, да дам шанс на "Кара язъ", струва ми се, че той ще е интересен. Като минат поне две серии ще решавам. Heart Eyes

# 487
pepel_ot_rozi, Neolita, Lilims, Alexia_,  ju12345,   Hug Hug Hug Hug Hug

Смятам обаче, да дам шанс на "Кара язъ", струва ми се, че той ще е интересен. Като минат поне две серии ще решавам. Heart Eyes

Алексче,  Hug и аз очаквам "Кара язъ" началната дата на излъчване е 28.03. От трейлъра ми стана интересно, така че и аз ще хвърля един поглед поне на първите епизод- два, пък за после ще видим.
За едно обаче си права.След Пойраз Карайел, нищо не може да ме спечели толкова.

Двойката пътешественици  Heart Eyes

Стюардесата е написала е, че благодари на Бурчин, и че тя е много сладък  и искрен човек

Като потвърждение на думите й, една  сладка, прекрасна Бурчин, която не поставя бариери между хората.
Днес се отбелязва световният ден на хората със синдром на Даун.  #21MartDownSendromlularGünü

В клипчето Бурчин разказва за момченцето, което играеше нейн син в "Леля ми дойде" и е със Синдром на Даун. Една вечер, след тежкият снимачен ден заради горещината, стреса и преумората се разплакала и той я видял.Нищо не й казал, но на другия ден отишъл и я питал, защо е плакала и защо била разстроена.Бурчин казва, че никой друг освен него, тогава не се е отнасял по-мило, и че и сега чувства този негов жест специален.

Обновление и в инстаграма на Толга 21 Mart Dünya #DownSendromu Farkındalık Günü!
Down Sendromu Bir Hastalık Değil Farklılıktır..
.

и от инстаграма на Гюлчин

# 488
Привет група хубава !!! bouquet bouquet bouquet Дано  от почивката се върнат вече като семейство нашите  любимци !!!   Това ще ме зарадва повече от нов сериал  !!! #Crazy newsm78 newsm78  Благодаря за информацията , снимките , обещанието на Алекс  !!!  Приятна вечер , без  Пойраз  обаче !!!

# 489

https://www.instagram.com/burcinterzioglu/?hl=tr

Юле,  Hug
Приятна вечер , без  Пойраз  обаче !!!

Ето ти една доза Пойраз. Невероятно клипче обобщение на трети сезон.Останах без думи- чудесно е направено и в рамките на 10 мин. ме връхлетяха същите емоции, както когато гледах епизодите

tarih yalnızca mutsuzları yazar...

# 490
 Първа част- обобщение на първи и  втори сезон

herkes bildi Poyraz Karayel'i ama kimse tanımadı

# 491
Ради, благодаря за клипа! Изключително силен! Настръхвах постоянно. Няма друг такъв филм. Тепърва ще го осъзнаваме всички... Shocked

# 492
Няма друг такъв филм. Тепърва ще го осъзнаваме всички... Shocked

Така е.Колкото повече време минава, толкова повече си затвърждавам мнението, че ПК е в топ три на сериалите, които съм гледала.

Едно клипче от ваканцията на Атаберк и семейството му в  България.   Simple Smile

Ailemle Beraber Bulgaristan Kar Tatilimiz - Ata Berk Mutlu -

И една прекрасна Гюлчин

Bi saçlar fönlü falan.. şşşştt!

# 493
 wavey

Бурчин компенсира отсъствието си на екран с една нова снимка и клипче в инстаграм

https://www.instagram.com/p/BSBqVsjBmBX/?taken-by=burcinterzioglu&hl=tr

Малко чупки и стойки и от инстаграма на Едже   Wink

Хубав уикенд на всички  Hug  Simple Smile

# 494
Как се казваше братът на Пойраз от втори сезон - еди кой си Адил.  newsm78
Та актьорът ще играе или вече играе в един сериал по Стар тв- Някаква ханъм и дъщерите й.

Общи условия

Активация на акаунт