ღ Poyraz Karayel ~ Пойраз Карайел (Тема 6) ღ

• 60 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Пепелче, Hug  ето още една новост. Снимките на филма започват днес

Първи снимки от фризьора и стилистите на снимачната площадка.

Сега вече с нетърпение чакам снимки и от  маниаците  Party

П.П:

#tbt от първи епизод зад кадър

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 13:14 от _Radi

# 676
За да не ме изтрият си обединявам двата поста

Eмел ще я гледаме с нова визия  Peace

И докато чакаме роля от Бурчин, ще я видим в нова фотосесия  Heart Eyes Peace

# 677
Ради, благодаря за новините!
Ох, нямам търпение за този филм, а то ни чака само чакане. Simple Smile
Дано има повече снимки от сета.

# 678
Алекс , Ради , Пепелче . Neolita , Сериалче  благодаря за  всичко  , аз съм тук на гюме само чакам  радостни новини  от нашите сладури  !!! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet :bouquet !!!

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 21:01 от ju12345

# 679
Пепелче, Юле  Hug Hug

Джелил с книгата

И клипче, в което Емел си проси автограф от Етхем https://twitter.com/BurciiNess/status/871333667439824896

Айшето и Пойраз са станали най-харесвана  двойка за изминалата седмица след гласуване в анкетата на Noluyo‏

Seçmesi senden, paylaşması bizden! Haftanın çifti senin yorumlarınla #AyPoy oldu! 😍 #PoyrazKarayel #İlkerKaleli #BurçinTerzioğlu

# 680
Ради, чудесни новини! Hug Hug Hug
Добре, че те има! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази седмица в нашия град има филмов фестивал, така че малко там ще се загледам.
Но ще си следя темичката, че огънят не угасва. Simple Smile

# 681
Те просто са  прекрасна двойка !!!   Ради благодаря !!! bouquet bouquet bouquet

# 682
Пепелче  Hug Юле  Hug

Тази седмица в нашия град има филмов фестивал, така че малко там ще се загледам.

Ако попаднеш на нещо много интересно сподели  Peace

Пойраз Карайел е закупен и ще се излъчва в Северна Африка и Близкия изток. Не знам точно в кои страни обаче.

►Türk Dizileri- Большой Клуб турецких сериалов
today at 12:18 pm
В страны Ближнего востока и в Северную Африку проданы такие сериалы, как "Госпожа Фазилет и ее дочери", "Научи меня любить", "Пойраз Караэль" и "До самой смерти"

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

В ОАЕ вече е закупен. В Босна и Херцеговина пък вече излъчиха първи и сега предстои  закупуването на  втори и трети сезон  Peace

Интересно ми е дали някой ден  ще го излъчат и у нас  Thinking Ама като се замисля, не съм сигурна, че искам. С нашия дублаж и схема на излъчване Crazy Май няма нужда  Laughing

Ново от фотографа Мухсин Акгюн

muhsinakgunofficial‏ @muhsinakgunofcl 1 чПреди 1 час

#İlkerKaleli
İstanbul 2017
©Muhsin Akgün

#muhsinakgün
#muhsinakgünstüdyo

# 683
  • София
Ради, точно това си помислих докато те четях - дали някой ден ще го купят и нашите смотани телевизии. Моите уважения, но излъчват предимно някакви.... не знам как да ги нарека, за да не обидя никой. Е, давали са и добри, но повечето са абсолютен пълнеж.
Друго какво да кажа - всички рекламират книгата, макар, че аз смятам, че ще се купува и без толкова реклама.

Последно е от режисьорът Simple Smile

Допълвам се, пропуснах да кажа нещо.
Докато чакаме новите проекти, който иска може да гледа и избраните моменти.
До сега са 3 серийки, а най-късно утре ще е пусната "в оборот" и четвъртата.
Много благодаря на Ради и на Шоколадчето ни, разбира се, и на всички помагащи за тези съкратени варианти на сериала Simple Smile

# 684
  • София
Пак аз Simple Smile

За феновете: Избрано част 4
https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456240069%2F6f165 … l_wall_-113691288

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 01:27 от Alexia_

# 685

Сядам да му се наслаждавам, нали е сряда (не, че не го превъртях сто пъти  Laughing )  Peace

Да сложа една сладка Бурчинка  Heart Eyes

# 686

Сядам да му се наслаждавам, нали е сряда (не, че не го превъртях сто пъти  Laughing )  Peace

Да сложа една сладка Бурчинка  Heart Eyes

много харесвам стайлинга й. Винаги.

# 687
  • София
Приятно, Ради  Hug

И после ще си споделяме впечатленията (не че и аз не го извъртях още 2 пъти  hahaha hahaha)
Скрит текст:
Ради, трябва да ми покажеш как се слагат гифове тук, че намирам много хубави, обаче като не знам....

Много ми харесва тази фенска работа

# 688
Пепелче, за стайлинга на Бурчин мога да кажа, че и на мен много ми харесва (е, да кажем с малки изключения ). Понякога съм се чудила как дадено нещо и стои добре въпреки, че е нисичка и предпочита равни обувки. Бях чела някакво интервю, в което казваше, че мрази токчета (а в интервю на Илкер пък четох, че не харесвал жени на токчета, защото малко от тях ходили грациозно на висока обувка Laughing) и има цяла колекция от маратонки и кецове, а най-удобно се чувствала в дънки и потник Simple Smile

Алекс,  
Скрит текст:
по съшия начин както  снимки и видео. Копираш адреса на гифчето и ползваш иконката за вмъкване на снимки. Не при  всички гифчета обаче може да се копира адреса. При някои авторски не се получава, но не знам защо

Много ми харесва тази фенска работа

И на мен  Heart Eyes

За епизода стигнах до

ама много са сладки бее  Heart Eyes Продължавам, че нататък е още по интересно  Peace

# 689
Превет  Hug

Скрит текст:

Пойраз Карайел, който преди дни беше закупен в Северна Африка и Арабските страни, сега ще се излъчва и в съседна Македония.

На програмата на Сител телевизија пристигнува уште еден мегахит. Приказна за татковската љубов кон синот , приказна за малото беспомошно дете кое е разделено од својот татко. Оној на кој што му е одземено најсаканото, ќе влезе во најмрачните води и ќе стори се за да го врати својот син, кој е одземен од неговите баба и дедо. Уште една трогателна драма, уште една од редот на најдобрите... наскоро на Сител телевизија... „Мојот син“...

Няма нужда от превод, но приблизително

Телевизия Сител предлага още един мегахит. Приказка за бащината любов към сина, приказка за малко безпомощно дете, което е разделено със своя баща. Този, на когото му отнемат най-ценното ще влезе в мътните води и ще направи всичко за да си върне сина,отнет от бабата и дядото на детето. Още една трогателна драма, още една история сред най-добрите...Скоро по  телевизия Сител "Моят Син"

Трейлърът, който излъчват съседите

Общи условия

Активация на акаунт