Признавам, че бях много предубедена, но дори в Италия свеки ходят редовно и все се намира по нещо интересно. Тук пък има Лидъл на всяка крачка, наскоро в нашето градче спретнаха по-голям и по случая пуснаха промоция един месец -20%
е оттам), отделно сега например всичко им е 60-70% намалено. C&A също имаме в мола. Но аз си харесвам и Coccodrillo в Хипо, не съм фен на марковите дрешки, има много други неща, за които харча с по-голямо удоволствие.
Вече съм изчела мнооого неща, след още няколко дни ще съм готова по-компетентно да се изказвам. Лесно е и е много аргументирано защо е толкова хубаво за бебето. Но е много непрепоръчително да се смесват ЗВБ храни и пюрета, защото бебето може да се обърка и да се задави. Моята гледа храната с интерес, но не седи и много искам да седи стабилно. Ще захранвам много бавно. 
Като съдя по реакциите й към Джузепе мнооого трудно ще я опазим, държи му ръчичката вече, гали го и какво ли не, много е чаровна и комуникативна
Всичките ни мъже са толкова хубави, че ви взимам всички, ще направим ясла с езиково обучение
Та почти не се "нарадвах" на силните и болезнеи контракции,но за сметка на това ми се зави свят да напъвам

Та много се чудя другия месец да си вземем.
Би рекорда за най-голямо бебе, че и леко раждане си имала, прекрасно
Както казва моята акушерка, няма големи бебета, тялото на майката винаги откликва. Честити зъбчета на Христиан 
Аз първия месец също почти не излязох от спалнята 
ставане към 9:00-9:30...почивка 10-15 мин на всеки два часа, следобед около час. Като цяло спи много добре, заспива често и сама и хубавото е, че си я местя както си искам
Ако остана в леглото и до 10:00-10:30 откарваме с чести сукания..a аз обичам да го правя, кой знае кога друг път ще имам тази възможност
Аз се водя по нея и съм много доволна, че не плаче.
Аз обичам да разрешавам проблемите и това имах предвид. Може би и без четене щях да се сетя за всичко - слингове, ранни признаци на глад, бял шум, ефект на залъгалките, правилно сукане, спане корем върху корем, сто други съвета...но дълбоко се съмнявам. Не бих я разнасяла като чувал с картофи като универсална рецепта против неустановен плач или защото е скучно. В случая със съседката бебето й освен всичко не суче добре и проблемът се задълбочава, а тя не слуша и не чете. Така че държането може да успокои, а може и да отложи решението и плачът да стане рев. Иронията е, че Виолета ми се разплака точно като четях
...искаше да се изака, с общи усилия, сукане, люшкане и колело успяхме и сега пеем. Е, де да имаше решение на всичко...
Препоръчани теми