Пазаруване от Fashion Days. Тема 2

• 129 501
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
Звънях на телефона, когато имахме проблем, освен, че връщането беше безплатно, имах ваучер за 10 лв за причиненото неудобство.
Да, някои от кутиите са били на Емаг, и аз подозирам, че са едно и също нещо, не съм си играла да сравнявам цени

# 706
  • София
За неща, които ги има във Fashion Days, цените в Емаг обикновено са по-високи за същото.

# 707
За неща, които ги има във Fashion Days, цените в Емаг обикновено са по-високи за същото.
Но понякога пускат кодове и излиза по-изгодно

# 708
На мен и с кодове не ми се е случвало, обикновено ги вдигат пускат код и излиза на цената във ФД. Всъщност веднъж ми се случи, но разликата беше към 5 лв. Иначе винаги, когато харесам нещо в един от двата сайта, следя за цената му и в другия.

# 709
  • на земята
Аз съм взимала от Емаг с код 30% и ми е излизало много по евтино от Fashion Days
Например така взех наскоро един часовник на Фосил ,който във Fashion Days  беше доста скъп,дори и намален,просто си иска дебнене и време.

# 710
Не важи за всички артикули, също следя изключително много. Последните пъти с 30% намаление в Емаг стоките в ФД бяха по-евтини.

# 711
Според мен ги редуват намаленията в двата сайта. Следила съм чанти, часовници, очила... Когато в Емаг е изгодно, във ФД не е и обратното- във ФД намалят цената, в Емаг я качват.

# 712
  • на земята
20 ноември черен петък е обявен.
Да видим цените какви ще са.В момента са завишени някои продукти,които следя в любими.

# 713
За първи път ще връщам към FD. Как да опаковам нещата? В кашон ли някакъв? Пристигнаха в пликове, които аз изхвърлих.. иначе си им пазя опаковките.

# 714
  • София
Аз никак не съм ги опаковала. Обикновено ги нося в офис на Еконт и там те си ги оправят. Веднъж дойде до нас куриер и така му ги дадох и той ги сложи в плик на Еконт.

# 715
Благодаря Simple Smile Не знаех, че може и направо да се занесат в еконт, щеше да ми е по-удобно, отколкото да ги мъкна до офиса, но нищо.

# 716
  • София
Може, но трябва да пишете на Fashion Days да подготвят товарителницата за връщане.

# 717
Последния път ми се направиха на интересни, защото вече ползвали няколко фирми и зависи коя ти се падне. И тъй като аз исках офис на Еконт ми казаха, че не можело...

# 718
  • София
Винаги са доставяли с няколко фирми, откакто ги помня. Но някак си в настройките ми е запаметено да ми се доставя всичко до определен офис на Еконт винаги и така избягвам този момент с различните куриерски фирми.

# 719
Да, с доставката нямам проблем, но с връщането от преди 2-3 месеца  отказват да ми дават товарителница за да си го занеса в Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт