Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Ели  Hug Хубав ден и седмица и на теб  Hug
Има прилика със сюжета на Съдбата. Но ще видим пътя през който ще преминат героите. Особено притеснително ми е, че Фарук държи на традициите. А ги знаем тяхните традиции....Родителите се опитват да държат в подчинение децата си, дори и те да са вече родители. Грубата намеса на майките в живота на младите....Но ще видим как Фарук и Сюрея ще се справят с изпитанията пред които ще бъдат поставени...

Лу мерси за пожеланията  - дано да се сбъднат за всички ни  Praynig

# 362
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби HugГости HugАни HugЕли HugЛу Hug,благодаря за всичко пуснато в темата! bouquet

Окъснях,но....
Скрит текст:
Говорих по тел. с дъщерята!От др. седмица ще бъдем при тях за 10 дни.Сватовете ще ходят на почивка на Хисаря-малко на масажи,че сватята нали страда от дископатия(лятото беше зле)!Децата работят на смени и ако внучката е на ясли или сутрин няма кой да е води или след обяд да я взема!А може и да я спрат докато сме там!

Приятен ден и лека нова седмица! bouquet

# 363
  • Стара Загора
Ани Hugтова гифче от"Сон бахар"беше първото,което направих,защото и на мен този момент ми е любим

Гости Hugрадвам се,че ти действат така позитивно моите пожелания Grinning
Мисля,че ще мога да  ти направя гифчета от"Асмали конак" Peace

Ели HugЛу Hugи вашия ден да бъде прекрасен Peace

Злати Hug

Скрит текст:
Трябва да се помага на младите;-няма начин Naughty                                 
И аз в четвъртък сигурно ще трябва да се местя при снахата и внучето Naughty
Сина пак заминава на границата ooooh!
Дано поне се пооправя малко Peace

# 364

Здравейте, момичета!

Да честитя на всички скорошни рожденици! Да са живи и здрави!

Относно Парченцата, които следа по БТВ засега не ме е подразнил и не ми е хрумвала мисълта да спра да го гледам. Е, намирам за много променен образа на Дилара. Ама много. Всъщност си мисля, че тази Дилара от първия сезон не е много реалистична. Колкото и да са префърцунени богатите туркини, те имат образование и възпитание получено в чужбина и знаят какво е това възпитано поведение. Дори и с персонала си. Е, има и прости новобогаташи, но явно, че семейството на Дилара не е такова. Не ми се връзва реакцията на бащата на Джихан със социално му излъчване, поведение, речник. Че толкова силно да се противопостави на отношенията между Джансу и приятеля ѝ. Другите не, но той.... #Cussing out

Хазал ми е толкова противна... Браво на това младо момиче как играе този отрицателен образ.

И

# 365
Тази седмица не започва добре - мрачно, мъгливо, студено....потискащо  ooooh!

Злати  Hug Криси  Hug Боби  Hug

Благодаря за споделеното  Hug

Злати съгласна съм с казаното от Боби за помощта
Скрит текст:
От която имат нужда децата ни, отглеждайки своите деца. Аз първа тръгнах по този път - освен когато малкия беше болен с хремите при никненето на зъбките, но и честите командировки на сина ми и затруднението на снаха ми да се справя сама...Но трябва да им се помага, независимо дали става въпрос за дъщеря, син или снаха. И аз се радвам, че ние тук в темата имаме единомислие и по този въпрос.
Но ето как мислят някои бг свекърви - като при комшиите....

Криси - повечето от богатите жени в Турция правят това, което правеше Дилара в първи сезон.
Скрит текст:
От публикациите в пресата, от снимките, които са пускали например Дидем - съпругата на Еркан - през живота си никога не е работила, участва в някакви неправителствени женски движения, които се занимават с благотворителност. Много често са пускали снимки от тяхни срещи - от пръв поглед си личи, че са богаташки....За разлика от Дидем, сестра й работи, макар, че баща им е много богат човек....
Дилара може да е била всякаква, но не и невъзпитана. Тя дори с прислугата се държеше много почтено. Сценаристите малко прекалиха с очернянето на образа й в първи сезон, но в последствие обърнаха нещата на 180 градуса....

Боби имаме еднакви предпочитания  newsm10

# 366
  • Плевен / София
Ани Hugтова гифче от"Сон бахар"беше първото,което направих,защото и на мен този момент ми е любим

Гости Hugрадвам се,че ти действат така позитивно моите пожелания Grinning
Мисля,че ще мога да  ти направя гифчета от"Асмали конак" Peace

Ели HugЛу Hugи вашия ден да бъде прекрасен Peace

Злати Hug

Скрит текст:
Трябва да се помага на младите;-няма начин Naughty                                 
И аз в четвъртък сигурно ще трябва да се местя при снахата и внучето Naughty
Сина пак заминава на границата ooooh!
Дано поне се пооправя малко Peace

Боби Heart Eyes миличка, аз съм на работа....а ти ми предлагаш горещи сцени на обяд Wink много са хубави Grinning благодаря bouquet

# 367
  • Стара Загора
Криси Hugмерси за пожеланията Hug

Ани wavey

Цитат
Боби имаме еднакви предпочитания
Това отдавна съм го установила Naughty

Гости waveyхем ще ти е"горещо",хем ще минава по-бързо работното време Grinning

Ани 55знам,че не искаш да се сещаш за Къймет newsm43,обаче не мога да не споделя снимката с вас Joy Joy Joy

# 368
Гости в този студ, горещите сцени са навременни....
Скрит текст:
Едно време свекърва ми Бог да я прости, когато идваше през зимата у дома и като се съблече, все едно, че си беше донесла целия гардероб със зимни дрехи....Ееее аз сега съм облякла половината гардероб и пак ми е студено... Joy Joy Joy Joy Joy

Galip & Sabiha Seni Seviyorum YouTube

https://youtu.be/TkM9lhciVbw

Четвъртото предложение за брак....

# 369
Скрит текст:
Криси Hugмерси за пожеланията Hug

Ани wavey

Цитат
Боби имаме еднакви предпочитания
Това отдавна съм го установила Naughty

Гости waveyхем ще ти е"горещо",хем ще минава по-бързо работното време Grinning

Ани 55знам,че не искаш да се сещаш за Къймет newsm43,обаче не мога да не споделя снимката с вас Joy Joy Joy

Не искам да си спомням за Къймет, ама май ми се засили кръвообръщението  Grinning Grinning Grinning А пък и приликата не е случайна... Naughty

Нещо за душата - от времето, когато гледахме Сон бахар - Лу често ни поздравяваше с тази песен....

Erkan Ayça

https://youtu.be/La6LyKI1QOI

И третото предложение за брак.....

# 370
  • Плевен / София

Боби, добре, че вече съм обядвала, че апетита ми ще секне като видях Къймет...
Ани  Heart Eyes това в спойлера за съжаление е истина....има много нежелани снахи.... Peace
Скрит текст:
може да ти е студено и от лошо оросяване на крайниците....

# 371
Привет мили дружки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug  Гости  Hug  Злати  Hug  Боби  Hug  Лу  Hug  Ели  Hug  Сиси  Hug Криси  Hug
Боби чудесно си се справила с гифтчетата ! Браво  bouquet
А...за Къймет ,като две капки боза са с вещицата ...  Joy hahaha Joy hahaha
Относно филма с Ози ,щом е драма ще си косим нервите тук ,но пък "лошите" ще ги увековечим с хумористични колажчета  ,да им държи влажно в темичката ... Joy Joy Joy

И един Енгин Озтурк /Кемал /...

# 372
Гости възможно е и това да е причината, ама пак е от възрастта...На каквото съм се учудила, всичко ме е стигнало....
Скрит текст:
Едно време се забавлявахме с баба ти, ама ето, че и аз станах баба - сега ще се забавляват с мен.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама е нормално да ми е студено, защото в момента радиаторите работят на макс, горещи са, но температурата е 19 градуса в средата на стаята....

Още един поздрав.....с един мой клип - първи и последен.....

Galip and Sabiha - River flows in you

https://youtu.be/BN_TIPSZzfg

Тио надявам се на теб да ни забавляваш с колажи за лошите, а те отново ще бъдат болшинство....

# 373
  • Плевен / София
Гости възможно е и това да е причината, ама пак е от възрастта...На каквото съм се учудила, всичко ме е стигнало....
Скрит текст:
Едно време се забавлявахме с баба ти, ама ето, че и аз станах баба - сега ще се забавляват с мен.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама е нормално да ми е студено, защото в момента радиаторите работят на макс, горещи са, но температурата е 19 градуса в средата на стаята....

Още един поздрав.....с един мой клип - първи и последен.....

Galip and Sabiha - River flows in you

https://youtu.be/BN_TIPSZzfg

Тио надявам се на теб да ни забавляваш с колажи за лошите, а те отново ще бъдат болшинство....

Ани, това твое клипче ли е.... Thinking
Тио Heart Eyes разчитаме на теб за колажите за повдигане на духа, когато започнат да тормозят момчето ни.... Wink

# 374
Гости

Цитат
Ани, това твое клипче ли е....

Да, мое е...Но единствено.....

Цитат
Съемки серий "Невеста из Стамбула" проходят в роскошном особняке, стоимостью в 2 млн.

Така изглежда конака от Истанбулската булка....

https://www.instagram.com/p/BP4niCFhS7S/

Общи условия

Активация на акаунт