Между другото- вече зная, че обичаш да обичаш и няма да се разсърдиш- та да ти припомня - за Ава вече е ставало дума при твоите преводи. Рускините често пишат "Агва" и ти в превода го беше изписала така. Та тогава аз те поправих, че е Ава и обясних, че в турския език g с калпаче не се чете, а удължава произнасянето на гласния звук. Този път обаче рускините са изпуснали "г" и ти си решила, че това е нещо ново и различно. Но в серията стана дума, че Озко е тръгнал към Шиле и това е ясен знак, че говорим за хотел в Ава. Между другото много често в сериалите използват факта, че когато падне сняг и пътят от Ава до Истанбул се затваря.
Да припомня, че Елиф и Кахраман също останаха блокирани в Ава

Любима, много ти благодаря. Ще го запомня. Този курорт е на Черно море, а аз там даже и не гледах.
Бризченце , много ти се моля, ама много, когато имаш време отиди на пост № 290 на стр. 20 на Ани. Моля те, преведи ни какво предаване ще има на 04.02. къде и за какво ще бъде. Там Еркан ще участва ама като какъв ?? Предварително ти благодаря.
Ани, не знам Йозкан дали е имал връзка с Джандан, но в сериала той една нощ спа в нейното легло.
Спомни си една сутрин Дилара отиде рано при Джандан, когато бяха приятелки и по стълбите от третия етаж слизаше Йозкан. Тогава Дилара го видя и направи Джандан на 2 стотинки, дори се раздели с нея.
Отивам да се изкъпя. До после.
Бризче 

мерси за поздравите и гифчетата от Кралицата

предлагам ти да направиш и гифче със Сеймен ага и Бахар/Имението с лозите с Ози и Нюргул/