Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Сисони, трябва да напишеш Ağva и тогава ще излезе.
Между другото- вече зная, че обичаш да обичаш и няма да се разсърдиш- та да ти припомня - за Ава вече е ставало дума при твоите преводи. Рускините често пишат "Агва" и ти в превода го беше изписала така. Та тогава аз те поправих, че е Ава и обясних, че в турския език g с калпаче не се чете, а удължава произнасянето на гласния звук. Този път обаче рускините са изпуснали "г" и ти си решила, че това е нещо ново и различно. Но в серията стана дума, че Озко е тръгнал към Шиле и това е ясен знак, че говорим за хотел в Ава. Между другото много често в сериалите използват факта, че когато падне сняг и пътят от Ава до Истанбул се затваря.
           Да припомня, че Елиф и Кахраман също останаха блокирани в Ава  Joy Joy Joy

Любима, много ти  благодаря.  Ще го запомня.  Този курорт е на  Черно  море, а  аз там даже и не гледах.

Бризченце , много ти се моля, ама много, когато имаш време отиди на пост № 290 на стр. 20 на  Ани. Моля те, преведи ни какво предаване ще има на 04.02. къде и за какво ще бъде.  Там  Еркан ще участва ама като  какъв ??  Предварително ти  благодаря.

Ани, не знам Йозкан дали е имал  връзка с  Джандан, но в  сериала той една нощ  спа в  нейното легло.
Спомни си една сутрин  Дилара отиде рано  при Джандан, когато бяха приятелки и по стълбите от  третия  етаж  слизаше  Йозкан.  Тогава  Дилара го  видя и направи  Джандан  на 2 стотинки, дори се  раздели с  нея.
Отивам да се изкъпя. До после.

# 346
  • Варна
Цитат
Бризченце , много ти се моля, ама много, когато имаш време отиди на пост № 290 на стр. 20 на  Ани. Моля те, преведи ни какво предаване ще има на 04.02. къде и за какво ще бъде.  Там  Еркан ще участва ама като  какъв ??  Предварително ти  благодаря.

Сиси, не става дума за предаване, Слънчо. На 4 февруари в Анкара отваря врати нов магазин на Карфур и Еркан е поканен на откриването. Вероятно е потвърдил поканата. Думичката "Stocky.pazzar" - не зная дали е някаква фирма или се отнася за стоки, които се продават на търговци при много изгодни условия, или пък разпродажба на стока, но съм чувала наши търговци да споменават, че ще ходят примерно в Одрин, защото фирма "Мадам Коко" или "Мигрос" има "стоки пазар".  Та същия този Карфур обявява такова "стоки пазар" на 4 февруари/пък може и да го има Карфура пък да обявява това нещо каквото и да значи то/. Та по-нататък в обявата пише, че такова ..../стоки пазар/ ще гостува и в магазин Карфур в Истанбул - всеки вторник, сряда и четвъртък, а в петък събота и в неделя - в Измит. Същото това нещо в Анкара ще го има постоянно. Това е новината- няма нищо, което да се гледа някъде, освен ако не решиш да прескочиш до Анкара за да зърнеш Патрона. Joy Joy Joy Joy

# 347
Бризче благодаря за разясненията  от публикуваното от мен в 290 пост...Още тогава писах, че от превода през тланслатора нищо не ми стана ясно, но го окачествих като предаване... Embarassed Но след това, което си написала вече ни става ясно за какво иде реч. Още веднъж ти благодаря  Hug Hug

Алина Боз - Хазал през лятото ще посети България....
http://skafeto.com/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0 … %B9-%D0%B6/10894/

# 348
# 349
  • Стара Загора
Приветмомичета Hug Hug Hug

Ани waveyБризче waveyблагодаря ви,милички за линковете и помоща,която ми оказвате,обаче от You Tube нищо не мога да направя Crossing Arms
Почти всички клипове и на Дила ханъм са блокирани Crossing Arms
Намерих качени откъси от "Съдбата" в Insagram Peace
Малко са бледи,но се получава Peace
Ще търся още...
Много ровене;-обаче деня е мой...и ноща също...
Ани 55мерси за поздравите и гифчетата от Кралицата Hug
Нямах удоволствието да я заваря в темата,
но се надявам все пак някога да се появи и да се запознаем
Бризче waveyще пробвам и трика с точката... Peace
Още веднъж ви благодаря
Злати waveyЛу  waveyГости  waveyСиси waveyблагодаря ви за споделеното Hug

# 350
Боби с удоволствие бих помогнала да пусна линкове от където можеш да правиш гифчета, но не знам какви са изискванията и възможностите на програмата. От Кралицата знам, че дългите записи - например цял епизод не са подходящи за правене на гифчета. Затова съм й пускала моменти със сцени и ставаха. Ще погледна в моите архиви дали имам линкове от фейса, но дори и да имам не зная дали авторите на страницата продължават да ги поддържат...Ще бъде най-добре, ако не е тайна от какви клипчета можеш да правиш гифчета - качени в бокса, в ютюб или във фейса...Така ще можем да помогнем....

Лу хубава вечер  Hug

# 351
  • Варна
Боби, ето ти още един вариант:
С тази програма http://www.clipconverter.cc/  сваляш видеото от ютуб в твоя папка/на твоя компютър.
После използваш за гифчетата Video to gif, където зареждаш изтегленото клипче.
Естествено после можеш да си изтриеш клипчето за да не пълниш компа, но пък можеш и да го оставиш и да си направиш друго гифче от него newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 352
  • Стара Загора
Ани waveyблагодаря за помоща Hug
Никаква тайна не е!
Нали тук се учим на много неща взаимно Naughty
Гифчетата от"Любов на заем"ги правих от цели серии от You Tube!
В програмата пише,че може от YouTube, Vimeo, Vine, LiveLeak, Break, Daily Motion, Facebook и Instagram
Намерих още доста качени откъси от"Съдбата"в Instagram Peace

Бризче waveyи на теб благодаря за линка Hug
Ще го разгледам подробно и ще видя какво ще направя

В Instagram попаднах на фенско клипче с Йозджан(по-точно Кахраман) и Аслъ Grinning

# 353
Боби ще имам предвид местата от където можеш да правиш гифчета....

изгледах клипчето в комбинация Кахраман и героиня на Аслъ...
Веднага си спомних този момент от Съдбата. Когато Кахраман увещаваше Елиф да махне бебето, защото нейния живот е по-важен от всичко. Спомних си думите и на Елиф - кой е казал, че нейния живот е по-важен...че Кахраман, Дафа, дори и тя самата могат да вземат решение дали това дете да живее или да умре...Но то не може да каже нищо...няма право на личен избор. А съдбата му зависи от други...Че тя лошо или хубави е имала шанс да живее...докато на това дете друг решава съдбата...
Признавам си...това е поредната възможност на съвременните техники да се правят колажи, клипове и още много неща, които да ни показват нещо различно от оригинала. Но на мен лично това, което е направено не ми харесва, защото този момент от Съдбата беше един много тежък момент за мен като зрител. И независимо, че сериала завърши с хепиенд, тези тежки моменти си остават в моето съзнание за винаги. А каква игра направиха тогава Ози и Хати - просто невероятна. Бръкнаха дълбоко в душата ми..... newsm10
Нямам нищо против фенските заигравки, но бих казала на тези автори - не посягайте на нещо толкова вълнуващо.....

PS
Да допълня - във фейса имаше една страница за Съдбата, където качваха всички вълнуващи моменти и аз давах на Кралицата линкове за гифчета. Сега проверих страницата вече не съществува. Така, че на този етап не мога да ти помогна, но ще продължавам да търся.....

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 22:26 от MAMA-AN

# 354
  • Стара Загора
Ани waveyвидеото в Instagram го видях още на обяд и много се чудих дали да го постна в темата Thinking
И на мен не ми харесва,че са използвали любими и важни моменти от"Съдбата"...
но феновете нямат търпение за новия сериал и създават такива клипчета yes
Както Сиси Hugзнае наизуст"Любов на заем",така и ние с теб сме запомнили важните и хубави моменти от"Съдбата"
Не мога да забравя Елиф и Кахраман Naughty

# 355
Боби чудесни гифчета си направила  Hug Hug

За клипчето или както се казва - няма нищо лошо, че си го сложила. Беше ми интересно да го гледам. Но спомена за този момент ми е много скъп...Вярно е, че много от момичетата не сме забравили много неща от преживяното от Елиф и Кахраман...Наред с глупостите, които сътвориха сценаристите има и неща, които няма да ги забравим...
Извинявам се, че пропуснах в предишния пост да напиша, че нямам нищо против, че си сложила този момент. Нищо към теб. Разбирам и нетърпението на феновете за новия сериал...Но написах каквото мисля....Дано не съм те натоварила с мисли  Praynig
Вижте какво е любовта според Пух.... Grinning

Скрит текст:

Еркан отново е бил на сватба...Колко народ ожени вече  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 356
  • Стара Загора
Добро утропрекрасни,момичета
Погледнете към новия ден с усмивка, доверете се на силата на въображението си и изживейте един очарователен, позитивен и хармоничен Понеделник!
Пожелавам ви да се вслушвате по-често в сърцето си.., а чувствата ви ще покажат онова, което обичате да правите.. Правете го със сърце и душа!
Успешна и усмихната нова седмица за всички вас!

Ани Hugне си ме натоварила с мислите си и няма за какво да се извиняваш Wink
Разбира се,че ще пишеш каквото мислиш Naughty
Всичко и всички в темата е СУПЕР!

# 357
  • Плевен / София
Добро утропрекрасни,момичета
Погледнете към новия ден с усмивка, доверете се на силата на въображението си и изживейте един очарователен, позитивен и хармоничен Понеделник!
Пожелавам ви да се вслушвате по-често в сърцето си.., а чувствата ви ще покажат онова, което обичате да правите.. Правете го със сърце и душа!
Успешна и усмихната нова седмица за всички вас!

Ани Hugне си ме натоварила с мислите си и няма за какво да се извиняваш Wink
Разбира се,че ще пишеш каквото мислиш Naughty
Всичко и всички в темата е СУПЕР!

Здравейте момичета
Боби Hug страхотно ме посрещаш сутрин в темата....Освен позитивните пожелания , сега ги допълваш с прекрасни гифчета....Благодаря bouquet предлагам ти да направиш и гифче със Сеймен ага и Бахар/Имението с лозите с Ози и Нюргул/

# 358
Добор утро  Hug
Хубав ден и спорна нова седмица  Hug

Боби  Hug Гости  Hug

Чудесно начало за днешния ден и новата седмица  newsm68
Галип и Сабиха - един от любимите ми моменти в Сон бахар. Сцена без думи, само погледи, но уникална..... newsm10

# 359
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug Боби  Hug Гости  Hug

Сега видях при рускините озета за Булката , не знам дали сте го слагали в темата , затова ще го скрия  Peace
Скрит текст:
ОПИСАНИЕ К СЕРИАЛУ «Стамбульская невеста»❗❗❗

Это драматическая история любви от неожиданной встречи стамбульской девушки по имени Сурейя , выросшей без отца и матери , испытавшей в раннем возрасте бремя жизни, очень красивой , молодой и гордой с богатым харизматичным парнем по имени Фарук.
Полюбив друг друга они поженились в Бурсе. Свободолюбивая Сурейя воспитана в большом городе , ведет современный образ жизни , несмотря на семейные традиции. Ее любовь с Фаруком с первых минут будет проходить много экзаменов.Каждый , кто живет под крышей особняка ,Эсма- ханым , которая хочет быть единственной судьей , сестра Ипек , единственная цель которой унизить статус молодой девушки , выясняющие отношения друг с другом , проблематичные братья мужа :Фикрет , Осман , и Мурат. которые вечно борются с проблемами.В это же время у Фарука появляется неожиданный сюрприз , он вынужден столкнуться один на один со своим врагом. Пока развиваются события, вся семья не застрохована от того , что основы особняка , который простоял величественно четыреста лет зашатаются ...

Много ми прилича на Съдбата - отново младо , неподходящо , влюбено в богат мъж момиче и интригите срещу него от близките на мъжа  ooooh!

Желая ви хубав ден и ползотворна седмица  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт