Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 108
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен / София

Гости и аз се радвам на Галип и Сабиха. Така и не го повториха този сериал по нито една телевизия, а много зрители го харесват....

за съжаление...а качените в интернет серии не са с добро качество на картината....
Прекрасни баща и син...Кахраман и Топрак...

# 331
Тук също има цели епизоди и отделни хубави моменти, но не знам дали от тях могат да се правят гифчета....

http://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/kaderimin-yazildigi-gu … min-yazildigi-gun

Ето момента с любимата целувка на Боби

http://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/kustuk-mu

Гости - наистина, че качеството на клиповете на Сон бахар е много зле...

# 332

Ама къде й е коремчето на нашето момиче  #Crazy
Пише, че Хати и Бурак ходили да пазаруват и след това обядвали...Бременността минавала нормално. Била в шести месец....

# 333
  • Плевен / София

Пише, че Хати и Бурак ходили да пазаруват и след това обядвали...Бременността минавала нормално. Била в шести месец....
Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

# 334
Здравейте мили мои,любими  момичета, приятен ден.  Желая на всички ви крепко  здраве,  много обич, много щастие и много  сбъднати  мечти.

Много ме ласкаете, чак ще ме разплачете от  умиление.  Това е то - да живееш с обич, да работиш с обич, да си пишеш с любими и уникално мъдри момичета... Много хубаво пишете за мен - от все сърце ви  благодаря.
Хайде вече  да  започва сериала на Йозко, че след  ВО  като че ли има празнина.

Да благодаря и на всички момичета, които не пишат в  нашата  тема, но ни  четат и  тези, които никъде не  пишат, а са на  Балкона - много ви  благодаря и на  вас, мили момичета. И вие  бъдете  здрави и обичани.
Удоволствие е, когато погледна в левия  горен ъгъл и  видя  колко  много  момичета са с  нас. В  такъв момент  си  мисля, че сме на прав  път.
          Наистина  сериала "Разкъсан на парчета"  ще намери  своето  място във сърцата на милионите  зрители.  Деца, момичета, момчета, майки, татковци, лели, чичовци,  баби,  дядовци,  внуци - за  всички  има място в  сериала.  Жалко, че няма  любов, няма я оная  магия, която  кара хората да притежават
разтърсваща  и   вопиюща  нужда да бъдат  обичани.
Няма  го  онова  цунами  от  емоции, няма го оня  екстаз, възторг от  докосването на  телата, няма я  тази  самозабрава от  силните  , страстни и любовни  прегръдки, които възбуждат у  зрителите любовта  към живота.
В сериала липсва осезаемия  кристал на  трепкането на  въздуха и   водата,....няма го оня спокойно любовно димящ  кораб над  облаците, няма я оная  еуфория, възбуда  задоволство,  няма го оня  адреналин, който да  бълбука из  вените ти като  зрителка.  
      С  една дума  сценаристите не ни омагьосват с оная единствена, неповторима, вечна  любов -  най-великата  благословия  на  Земята.
      И  въпреки, че и аз  понякога пиша  негативно за сценаристите, тази драма, тази   нещастна  трагедия, тези сериозни конфликти сериала ще  намери  своето  място в  турската  филмография.
Бог ни събра в  тази  тема,  за да  се  чувстваме едно  цяло.
Ани,  Боби, Гости,  Златенце, Криси, Лу, Бризчето,  Тио,  Ели, Деси, - много ви благодаря.  Неповторими отличнички сте във  всичко.

Скрит текст:
Днес е неделя и времето е  много хубаво. Трябваше сутринта да си приготвя  50 найлонови  торбички, вътре с по 10 кубчета брикети  за  печката. Вечер и за през нощта слагам на 2 пъти по едно, за да поддържа температурата в двете спални. Всичко си приготвям  от рано. Брикетите в  чували по 25 кгр., пликчетата от магазина съм  купила и ги нареждам в  лятната кухня на двора. Вечер като си дойда от  работа вземам по 2  пликчета и ги нося на втория етаж. Разбира се и дърва си  надиплям да са ми под  ръка. Когато сме  здраве всичко е лесно и спокойно.  Имам още за 1 час  работа.
Приятен ден и  хиляди  целувки.

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 15:37 от sisi55

# 335
Гости HugАни HugБоби Hug,за споделеното! bouquet

Този Фърат Челик играе гадни роли! Laughing Освен в Щастливи заедно(за който е писала Боби) съм го гледала в Под липите и Двама завинаги! Peace

Гледах сериал и финала на тенис при мъжете! Laughing

Сиси Hug,имаш какво да гледаш! Wink
Сега пуснаха превода на ''Дръзки и красиви'' Peace
Дръзки и красиви 11 епизод bg sub
https://youtu.be/KThYlEO_YWc

# 336

Слънце, здравей, там е  коремчето на нашето момиче. От  коланчето  нагоре е бебенцето. Бебенцето ще стои  високо в  коремчето,  когато дойде  време да се ражда, тогава ще  слезе надолу, за да излиза навън. Сега е  още  рано. Виж  колко е  красиво  нашето  момиче - направо е  ангелче. Много й се радвам.

# 337
Гости HugАни HugБоби Hug,за споделеното! bouquet

Този Фърат Челик играе гадни роли! Laughing Освен в Щастливи заедно(за който е писала Боби) съм го гледала в Под липите и Двама завинаги! Peace

Гледах сериал и финала на тенис при мъжете! Laughing

Сиси Hug,имаш какво да гледаш! Wink
Сега пуснаха превода на ''Дръзки и красиви'' Peace
Дръзки и красиви 11 епизод bg sub
https://youtu.be/KThYlEO_YWc

Слънце, много ти  благодаря. След 1 час ще го  започна.

# 338
  • Варна
Здравейте, прекрасници!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet

Боби, Hug чудесно ново занимание си усвоила! Направо заслужаваш сертификат за майсторство bouquet  Клипчетата в ютуб се свалят най-лесно от акаунта на филма https://www.youtube.com/channel/UCjZMVjSNb24dE13BvfTyyng/videos Аз ползвам само тези, когато правя клипчета. Има и един друг трик, но не винаги работи, но пък не пречи да опиташ- някъде из линка слагаш точка без интервал и тогава защитата пада- голяма играчка е обаче да улучиш къде точно трябва да я сложиш- аз съм губила по ден, два, докато и намеря мястото.

Сисони, Hug благодаря за поредния превод на "Парченцата"  Въпросът ти за Ава прочетох още снощи, но после видях, че Злати ти е отговорила и затова не се намесих. Сега само ще допълня, че Ава е курортно градче- много често турците казват "в околностите на Истанбул" - ама егати тези околности бре Mr. Green на 60-70 км от Истанбул! hahaha hahaha hahaha Ава се намира в окръг или провинция Шуле и Ава е градче на Черноморското крайбрежие. Слави се с кристално чиста вода и девствени неохраняеми плажове. Любима дестинация е за романтични преживявания. Няма наплив от туристи, особено чужденци, най-вече заради това, че плажовете са неохраняеми. Чела съм, че единствено хотел "Парадайз" осигурява собствена охрана на прилежащата си плажна ивица и затова може да се срещне из туристическите каталози. Дори съм срещала въпроси от сорта- само един хотел ли има в Ава, не е ли възможно да се нощува на палатка наоколо и др. подобни. От пътеписи на любители- туристи съм научила, че тук има безброй малки хотелчета, вили и къщи за гости, където спокойно може човек да се наслади на една истинска почивка при това през цялата година. Зимата в Ава също предлага много романтика и забавления - има къде да се карат ски, има и ледени пързалки, има девствени гори, които спират неприятния вятър, идващ от морето и правят наистина преживяването романтично. Но ... отново трябва да се има пред вид, че всички тези забавления са в неохраняема зона и всеки сам отговаря за сигурността си.

"Авшар филм" пуснаха клип от работата зад кадър на "Втори шанс":

İkinci Şans - Kamera Arkası

това ме навежда на мисълта, че посещаемостта в киносалоните е спаднала и много скоро филма ще излезе в някой торент. За нас е добре- че ще го гледаме- но на мен много ми се искаше да се позадържи поне 5-6 месеца по кината, че да не лудне Ози да прави нов, но каквото такова. Повечето нови снимки, които се появиха из различни сайтове са точно от този клип.

И накрая, че пак много се разписах,  smile3503
Скрит текст:
http://varnautre.bg/2017/01/29/46582/%D0%B2-%D1%82%D1%83%D1%80%D … 0%B7%D0%B0-%D0%BA
ако не се отвори- свиркайте, ще постна текста!

Хубав ден, момичета! bouquet bouquet bouquet bouquet

# 339
  Все си мисля да  споделя с  вас моето  разбиране какво  става на  снимачните  площадки  въобще  по  света.
                                  Тези актьори, а пък и  другите работници и  специалисти  са  заедно 6 дни в  седмицата по 12-14  часа. И то  по 2  години, с  прекъсване на отпуските.
                                 Ами то 2  години е  много  време. Ние какво правим две  години от  нашата  работа??
Абсолютно  нормално е  за  тези  2 години да се  влюбват едни в  други - това е  съвсем  нормално.  Още  повече семействата им не са при  тях.
Ами и ние, макар, че не сме актьори  и  ние се  влюбваме  за  това  време. Само, че ние сме обикновени  хора и  никой  не се интересува от  нас, а  актьорите  са  публични  личности и непрекъснато са обект на  снимки,  подслушвания,  следене и ето ти  клюките са готови.
                                 Спомням си  преди  много години  Майкъл  Дъглас  как разказваше  на  пресата как се е влюбил в партньорката си - казваше - ние във филма  сме  любовници. Ами съвсем  нормално е  да се  харесваме и ние с нея /не я помня коя беше/ се  харесахме.  Ако не ни бяха  снимали, когато  правехме на  снимачната площадка  секс  всичко щеше да бъде  нормално, но те  го раздухаха и този секс  стана  световен  въпрос. И тя е омъжена и аз  съм  женен.
Сценаристите ни карат да изиграем  сексуална любов, ами ние да не сме от  желязо????    Целувахме се, прегръщахме  се и  после  аз  до  толкова много се възбудих, че  трябваше  да консумираме секса си. Не може  сценариста да ми казва - прави го като истински  този секс,  ами аз как да го направя  като истински, ама да не е истински???? Изведнъж  ми  причерня  пред  очите  на мен и на нея и си казахме  давай да правим  истински  секс.
После гледай  вестниците  как гърмят  от  новини. И раздорите и разводите са готови.
              Когато  снимаха  "Son bahar"  то  бяха вестници, интервюта и   какви ли не  компромати.  Спомням  си  един  адвокат  пишеше за  Айча   Върлъер, че е влюбена истински  в  Еркан Петеккая.  Тя хубаво им  обясняваше, че това е игра, това е снимане на сериал  и така трябва да се играе.
              Да, ама  веднага  един  журналист показа едни   снимки - помня я - Вече са свършили  снимките,  Еркан и  Айча са облечени,  излезли  на  улицата и са се спрели до един  тротоар.  Помня улицата  беше  със  стари  павета, неравни.  Двамата  на снимката един  срещу  друг. Айча с  един   млечно  бежов   шлифер,  Еркан не помня върху  костюма имаше  ли  дреха.
На снимката  Айча присяга с  ръката си  към  неговия  ревер и от  там  маха  един  косъм.  Еркан я  погледна, автоматично  разбра, че може и да го  снимат,  както и беше и после тази  снимка  беше  компромат, че тя  му е  любовница.  Още  повече, че тогава имаше   някаква  анкета  за  най-добрият  любовник - та го   наградиха,  че  Еркан  е  най-добрият  актьор на  влюбен  мъж.
             За  това  почти  при снимането на  всеки  сериал  актьорите се влюбват,  правят  секс, дори някой се женят. Например - когато снимаха Дила,  Рашид  се влюби в Султан и след  снимките се  ожениха.  Във  "Разкъсан на парчета" - Йозкан се  влюби в  Нурай и  после се ожениха,  това е резултата от  влюбването на актьорите по  време на работа. Има и други примери, ама да не се задърбочавам.
               Та, за това се и джавкат един  друг,  обичат се , после се скарат - ами  живи хора са. Те са нормални хора, половите им  системи са нормални и всичко, което правят е  нормално.  Само, че  журналистите и папараците  ги  правят  на  глупаци.  Пред 2-3 месеца пак  пишеше за някакъв  филм, че  главните актьори са се изпокарали.
               Аз изгледах  много голяма част от  сватбата  на  Мурад Иълдъръм със мацката от  Тунис. Ами като я  гледам  Мерием Узерли - тя направо са занасяше с  Мурад  на  сватбата му. Добре, че  на   булката не й  правеше  впечатление.
              Благодаря ви, че ме изчетохте.
              Аз продължавам да търся  някъде да пише това: "какво правят актьорите на снимачните  площадки с диктофоните ??"
               Приятна  вечер. Хиляди целувки.

# 340
Здравейте, прекрасници!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet

Боби, Hug чудесно ново занимание си усвоила! Направо заслужаваш сертификат за майсторство bouquet  Клипчетата в ютуб се свалят най-лесно от акаунта на филма https://www.youtube.com/channel/UCjZMVjSNb24dE13BvfTyyng/videos Аз ползвам само тези, когато правя клипчета. Има и един друг трик, но не винаги работи, но пък не пречи да опиташ- някъде из линка слагаш точка без интервал и тогава защитата пада- голяма играчка е обаче да улучиш къде точно трябва да я сложиш- аз съм губила по ден, два, докато и намеря мястото.

Сисони, Hug благодаря за поредния превод на "Парченцата"  Въпросът ти за Ава прочетох още снощи, но после видях, че Злати ти е отговорила и затова не се намесих. Сега само ще допълня, че Ава е курортно градче- много често турците казват "в околностите на Истанбул" - ама егати тези околности бре Mr. Green на 60-70 км от Истанбул! hahaha hahaha hahaha Ава се намира в окръг или провинция Шуле и Ава е градче на Черноморското крайбрежие. Слави се с кристално чиста вода и девствени неохраняеми плажове. Любима дестинация е за романтични преживявания. Няма наплив от туристи, особено чужденци, най-вече заради това, че плажовете са неохраняеми. Чела съм, че единствено хотел "Парадайз" осигурява собствена охрана на прилежащата си плажна ивица и затова може да се срещне из туристическите каталози. Дори съм срещала въпроси от сорта- само един хотел ли има в Ава, не е ли възможно да се нощува на палатка наоколо и др. подобни. От пътеписи на любители- туристи съм научила, че тук има безброй малки хотелчета, вили и къщи за гости, където спокойно може човек да се наслади на една истинска почивка при това през цялата година. Зимата в Ава също предлага много романтика и забавления - има къде да се карат ски, има и ледени пързалки, има девствени гори, които спират неприятния вятър, идващ от морето и правят наистина преживяването романтично. Но ... отново трябва да се има пред вид, че всички тези забавления са в неохраняема зона и всеки сам отговаря за сигурността си.

"Авшар филм" пуснаха клип от работата зад кадър на "Втори шанс":

İkinci Şans - Kamera Arkası

това ме навежда на мисълта, че посещаемостта в киносалоните е спаднала и много скоро филма ще излезе в някой торент. За нас е добре- че ще го гледаме- но на мен много ми се искаше да се позадържи поне 5-6 месеца по кината, че да не лудне Ози да прави нов, но каквото такова. Повечето нови снимки, които се появиха из различни сайтове са точно от този клип.

И накрая, че пак много се разписах,  smile3503
Скрит текст:
http://varnautre.bg/2017/01/29/46582/%D0%B2-%D1%82%D1%83%D1%80%D … 0%B7%D0%B0-%D0%BA
ако не се отвори- свиркайте, ще постна текста!

Хубав ден, момичета! bouquet bouquet bouquet bouquet

Слънчице, много ти  благодаря.
Това сме  Козирозите - не можем  нещо да пишем без да го  знаем.  Всички сме еднакви.  Виждаш ли как Ани  веднага го намери, защото и  тя  е   Козирог, за това.
Не мога нещо да го пиша в  темата и да не го  знам.  Това не може да стане. За това тук  учим и история, и  география, и бит и култура.
Като пиша  думите  на  Озан в съобщението до леля му Емине:..... Ние с  Алаз  останахме в един от хотелите в  АВЕ.  Пътищата са затворени........
Аз  веднага се питам  къде е това Аве ???  Веднага вадя  картата - не го  намерих, търсих го в  Гугъл, къде ли не и после се сетих за теб.
Така по този начин  сме изучили тук  момичетата в  темата за :   Район  Чукурова,  за планината  Арарат,  за  реките Тибър и  Ефрат,  за  реката   Тавър, за планината Тавър, за езерото Ван,  за курортите  им, за  влака  Тавър  експрес,  за   Кар тепе,  за Кападокия,  за п
Памук кале и  хайде да спирам.
                   Хиляди  благодарности  на БГ Мама за това, че са ни дали  възможност тук да се учим.
                   А ти да не ми се сърдиш ???  Мисля и друг  път да те  питам  за  такива  понятия.

# 341
  • Варна
Сисони, трябва да напишеш Ağva и тогава ще излезе.
Между другото- вече зная, че обичаш да обичаш и няма да се разсърдиш- та да ти припомня - за Ава вече е ставало дума при твоите преводи. Рускините често пишат "Агва" и ти в превода го беше изписала така. Та тогава аз те поправих, че е Ава и обясних, че в турския език g с калпаче не се чете, а удължава произнасянето на гласния звук. Този път обаче рускините са изпуснали "г" и ти си решила, че това е нещо ново и различно. Но в серията стана дума, че Озко е тръгнал към Шиле и това е ясен знак, че говорим за хотел в Ава. Между другото много често в сериалите използват факта, че когато падне сняг и пътят от Ава до Истанбул се затваря.
           Да припомня, че Елиф и Кахраман също останаха блокирани в Ава  Joy Joy Joy

# 342
Изпуснах ви и сега ще трябва да ви догонвам  #Crazy
Злати  Hug Гости  Hug Бризче  Hug Сиси  Hug
Благодаря за всичко споделено  Hug Няма да ви изненадам само ако кажа, че най-интересна ми беше статията в скрития текст на Бризчето - да не съм песимист, но това не може да се случи тук в Б-я.
Скрит текст:
А наистина би било повече от добре - за малчуганите и за бабите, а и родителите ще бъдат по-спокойни и не само ще бъдат целодневно на работа, но и умовете им ще бъдат в работата, а не с притесненията, как да се приберат по-навреме да си вземат децата от яслите, как да кажат на шефа, че детето е болно и трябва да отсъстват от работа....
Много интересен ми беше и разказа за неизвестният за много от нас курорт Ава - Бризчето го е написала като приказка, та ми се прииска да отида там в една къщичка за гости - излизаш от къщичката и си на пясъка....
Сиси мисля, че Йозкан имаше връзка в живота с Джандан...Дори не съм разбрала, че се е женил за Нурай  Embarassed #Crazy

# 343
Момичета, имате поздрави от Кралицата и ни е изпратила армаган за новото сериалче на Ози  Hug

# 344
  • Плевен / София
Изпуснах ви и сега ще трябва да ви догонвам  #Crazy
Злати  Hug Гости  Hug Бризче  Hug Сиси  Hug
Благодаря за всичко споделено  Hug Няма да ви изненадам само ако кажа, че най-интересна ми беше статията в скрития текст на Бризчето - да не съм песимист, но това не може да се случи тук в Б-я.
Скрит текст:
А наистина би било повече от добре - за малчуганите и за бабите, а и родителите ще бъдат по-спокойни и не само ще бъдат целодневно на работа, но и умовете им ще бъдат в работата, а не с притесненията, как да се приберат по-навреме да си вземат децата от яслите, как да кажат на шефа, че детето е болно и трябва да отсъстват от работа....
Много интересен ми беше и разказа за неизвестният за много от нас курорт Ава - Бризчето го е написала като приказка, та ми се прииска да отида там в една къщичка за гости - излизаш от къщичката и си на пясъка....
Сиси мисля, че Йозкан имаше връзка в живота с Джандан...Дори не съм разбрала, че се е женил за Нурай  Embarassed #Crazy

Ани в сериала "Незабравима" курорта Ава играеше много важна роля Peace  при онлайн гледането много ми се искаше да отида...
Момичета, имате поздрави от Кралицата и ни е изпратила армаган за новото сериалче на Ози  Hug

Целувки за Кралицата love001 и много ми липсва в темата smile3518

Общи условия

Активация на акаунт