Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Плевен / София
Привет мили момичета ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ани,Злати,Гости ,Боби ,Сиси ...и всички които ще се появят по-късно . Hug Боби бързо оздравяване  bouquet
ЧЕСТИТА ПЕТЛЬОВА НОВА ГОДИНА!  bouquet

...и малко майтапче  Joy
Скрит текст:

Тио Heart Eyes винаги ме караш да се усмихвам Laughing в крайна сметка е важно как се чувстваме нали Wink

# 316
Тио Heart Eyes винаги ме караш да се усмихвам Laughing в крайна сметка е важно как се чувстваме нали Wink
[/quote]

Точно така Гости  Hug. Няма значение дали сме на 20 ,2х20 ,3х20 или 4х20 ...ние сме си момиченца -свежи кат кокиченца...който не ни харесва няма добър вкус    Joy

# 317
  • Плевен / София

b]Точно така Гости  Hug. Няма значение дали сме на 20 ,2х20 ,3х20 или 4х20 ...ние сме си момиченца -свежи кат кокиченца...който не ни харесва няма добър вкус    Joy [/b]

newsm18 newsm18 newsm18

# 318
Сиси  HugГости  Flutter Злати  Hug Тио  Hug Боби  Hug

Да ни е честита годината на Петела Да ни донесе повече късмет и благополучие  Praynig

Тио хубаво стихче си ни подготвила - от тук нататък винаги ще бъдем момичета  Grinning

Гости изгледа ли филма  newsm78

Боби с малко закъснение ще се почерпя сега  Hug

Злати  Hug

Сиси мерси за преводите  Hug

Още снимки от конака на Булката...

# 319
  • Плевен / София
Сиси  HugГости  Flutter Злати  Hug Тио  Hug Боби  Hug

Да ни е честита годината на Петела Да ни донесе повече късмет и благополучие  Praynig

Тио хубаво стихче си ни подготвила - от тук нататък винаги ще бъдем момичета  Grinning

Гости изгледа ли филма  newsm78

Боби с малко закъснение ще се почерпя сега  Hug

Злати  Hug

Сиси мерси за преводите  Hug

Още снимки от конака на Булката...

smile3521
 но аз такъв мъж не бих търпяла.... Peace

# 320
Гости купил си човека апартамент точно срещу болницата  Joy Joy Joy Joy Joy
Но най-много се смях когато приятеля му се събличаше на площадката и обуваше калцуни, за да влезе в дома му... Joy Joy Joy Joy Joy Филмчето е много забавно, само края не е....

# 321
  • Стара Загора
Добро утромомичета Hug Hug Hug
Пожелавамe ви един прекрасен ден,
събрал в себе си усмивки, любов, успешни стъпки и много красиви моменти,
които си струва да бъдат запечатани в сърцето!
Бъдете щастливи!

Ани Hugмерси за новите снимки Heart Eyes Hug

Тио Hugмерси за пожеланията Heart Eyes Hug

Злати HugАни wavey

Скрит текст:
Още вчера купих билката,само,че ходенето ми на село се отложи и се наложи снощи да ходя до едни съседи ,които са с печка на дърва да си поискам жара Laughing
Направих процедурата!Носа ми не беше запушен,но текна още повече и веднага ми мина главоболието!
Днес мисля да го направя пак!
Злати Hugмного ти благодаря,мила!

Сиси Hugнеуморна пчеличка си!

Гости Hugдоколкото разбирам от поста на  Ани "Целувката на живота"е с ллош край??? Sad
Момичета waveyвчера наред с лечението,се учих да правя гифчета...и успях

Специално за Сиси Hug

# 322
Здравейте момичета  Hug
Прекрасен неделен ден ви пожелавам само с положителни емоции  lovekiss lovekiss lovekiss
Боби ме направи много щастлива с новите гифчете, които е направила сама  newsm68 Боби браво, супер мила  newsm10 smile3521 smile3501 Продължавай да ни радваш с гифчетата  Hug Hug
Мерси и за кафето и пожеланията  Hug Hug
Относно игралния филм - няма хепиенд на финала, но филмчето си заслужава да се гледа за разтоварване. А виждаме и неща, които се случват и в реала...Живота е красив и не трябва да го погубваме като ставаме хипохондрици.....Но любовта се оказва най-силното "лекарство" дори и за това заболяване.....
Нищо ново не мога да ви предложа, затова да се повеселим с нещо старо, но хубаво....

•❀•Gül Rengi இ ܓ

https://youtu.be/Kx0Oq1hu2G0

# 323

Привети, незабравени момичета! Извинения, че не съм се появявала. Причини бол!... Grinning

Добро, неделно утро и с една талантлива красавица:

# 324
Добро утро!

Боби Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!Страхотни гифчета като за начало! newsm10 smile3501
Скрит текст:
Радвам се,че съм ти помогнала! Heart EyesАз бях много зле-3мес. със запушен нос и без обоняние! ooooh!

Ани Hug,за пожеланията, поздравчето и новите снимки от вчера! bouquet

Сиси Hug,за всички преводи! bouquet

Тио HugГости Hug

Приятен почивен ден! bouquet

ПП Криси Hug,е наминала докато си пиша поста! wavey

# 325
  • Плевен / София
[/b]вчера наред с лечението,се учих да правя гифчета...и успях[/left]                              

Специално за Сиси Hug

smile3521 smile3501 smile3501 smile3501
Здравейте момичета
Ани,Боби,Злати,Криси Hug

# 326
Криси  Hug Злати  Hug Гости  Hug хубав ден момичета, макар и много студен  cold но тук в темата е приятно и уютно  Hug

# 327
  • Стара Загора
Ани waveyКриси HugЗлати HugГости Hugмерси за аплодисментите Hug

Скрит текст:
Не мога да направя гифчета от"Съдбата" Crossing Arms
Всички серии и на руски и на турски са блокирани,ако искаш да ги местиш от You Tube Crossing Arms
Както знаете имам"Съдбата" в компа,но пък не мога да намеря опция за създаване на гиф... Thinking

Нови снимки от"ИБ"

Фърат Танъш(Fırat Tanış),който ще играе ролята на Адем в "ИБ",съм го гледала в"Щастливи заедно"(на снимката е този с бялата риза)!Голяма откачалка беше GrinningПредполагам,че героят му,поне в началота ще бъде отрицателен Thinking

# 328
  • Плевен / София

Боби Grinning Сиси ще "полети" като види Галип и Сабиха.... Whistling Whistling Whistling
Ако тя ги хареса, може да и направиш аватар или подпис, че е  голичка Wink

# 329
Боби всички епизоди за Съдбата и отделни части от епизодите ги има тук
https://www.youtube.com/channel/UCjZMVjSNb24dE13BvfTyyng/videos
За съжаление има логото на автора на клиповете и картината няма да е чиста.
Ако искаш можеш да пробваш и от тук
http://www.tvyo.com/dizi/kaderimin-yazildigi-gun

За гифчетата не са съществени текстовете, защото са малки и трудно се чете текста...

Ще потърся някъде дали са качени оригиналните епизоди без лого и други знаци....

Гости и аз се радвам на Галип и Сабиха. Така и не го повториха този сериал по нито една телевизия, а много зрители го харесват....

Общи условия

Активация на акаунт