Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Плевен / София
Боби Heart Eyes много хубави гифчета сте направили с малчо Laughing Остава момента когато полицаите я водят и тя се тръшка и казва да не я докосват....
А за колажите Ани е майсторка....както и на темите които прави... smile3501

# 466
# 467
Боби и тези гифчета са супер  newsm10 newsm10
Добре си се справила макар, че имаш "помощник"  Grinning
Днес нямам сериали за гледане и ще поработя малко, че времето напредва....

Докато пиша и са се появили

Гости и Лу
На мен днес пак ми е студено, защото още има мъгла и реших ей така празнично да се сгрея с червено вино  Party Някой ако има желание може да ми прави компания, че да не изглеждам като пиянка  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

За колажите - старая се, но не съм усвоила новите технологии....има къде, къде по-хубави колажи, за каквито мога само да си мечтая да направя...

# 468
Привет следобедно! Hug Hug Hug

При нас сутринта беше студено,но по-късно се затопли, слънчево е и аз излязох по обяд!Сега наваксвам по темите! Laughing

Ани Hug,вече пия съвсем по малко алкохол!Обикновено вечер,преди вечеря дом.ракийка! Wink

Гости Hug
Скрит текст:
И аз съм с КС онлайн и чета за Номера.Третият започна наскоро с Керем Бурсин-Този град.....(който се превежда от екипа на Лили и субт. са на Ринка)!

Боби Hug,
Скрит текст:
Оздравя ли,че си с малчо? Няма ли да се зарази!

# 469

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 19:39 от sisi55

# 470
Привет  Hug
Злати - и аз съм такава пиячка - само когато имам гости изпивам по една чаша вино и то с разредител...
Интересно, защо рускините този път не са пуснали нито един превод на сцени от Парченцата  Hug
А в темата на Ози говорят за неофициална информация, че Булката ще чака финала на Парченцата, както и ние си мислим...
Нищо ново не намерих и ви пожелавам хубава вечер  Hug

# 471
  • Плевен / София
Привет  Hug
Злати - и аз съм такава пиячка - само когато имам гости изпивам по една чаша вино и то с разредител...
Интересно, защо рускините този път не са пуснали нито един превод на сцени от Парченцата  Hug
А в темата на Ози говорят за неофициална информация, че Булката ще чака финала на Парченцата, както и ние си мислим...
Нищо ново не намерих и ви пожелавам хубава вечер  Hug

newsm78

# 472
  • Стара Загора
Ани Hug

Скрит текст:
Тази вечер ще пропусна червеното винце,че с тези лекарства не съм за алкохол no
В коя тема на Ози си прочела тази информация Thinking
Нали нашата тема е на Ози  newsm78

Цитат
Този колаж е страхотен,Ани newsm10
Един от прекрасните моменти в"Съдбата"

Злати Hug

Скрит текст:
Не съм се оправила напълно,но не съм както бях Naughty
И билката,която ми каза,ми помогна доста,а с лекарствата продължавам Close
Благодаря ти за рецептата Hug
Дано да ходим на море през лятото и да се видим,та да почерпя Grinning Peace

Сиси HugГости Hug

# 473
Боби продължавай с лекарствата, винцето след това...
Може би не съм уточнила в предишния пост, че рускините коментират, че Булката ще замести Парченцата....

Цитат
Вышли слухи, что новый сериал с участием Озджана Дениза и Аслы Энвер «Стамбульская невеста» заменит сериал "Вдребезги" на канале Star. Сериал, где главную роль исполняет Эркан Петеккая, движется к завершению. Поэтому на его место в сетке программ канала Star хотят поставить сериал «Стамбульская невеста», тем самым новый сериал будет идти по понедельникам.

Но и те пишат, че са слухове...Надявам се да са ги прочели на друго място, а не при нас  Praynig

Гифчетата са супер  newsm10 Направо се изкефих още веднъж, как Дафа тръгна да прегръща Кахраман и той я отблъсна и след това когато тя крещеше той излезе - все едно не я е чул....

Един зимен колаж....

# 474
 Здравейте сладури, много хубаво сте писали, ама аз не успях да се включа.  Исках да пиша за поведението на  Харун  Ергуван.
Поне успях да изгледам още веднъж 89-ти епизод. Нека да дойде  превода,  защото има изключително  много диалози и са  важни, не могат да се прескачат.
Обмислям стратегията си относно  поведението на Озан. Мисля си, дали на края няма да се окаже, че  Озан през  всичкото  време е бил  прав ???
Всичките му кавги с  Дилара, с Джихан в  частта за Харун, с дядо си пак в частта за Харун???
Ще го мисля и ще  напиша  какво мисля.

Скрит текст:
Имаме неприятен  случай - на съпруга ми тази вечер  почина сестра му. И тя от инфаркт на  сърцето, с 3 операции и тя в  Токуда. Също като моя  съпруг, само че той е  с 4 операции и 5 стенда. Чувам, че казват, че не трябвало да се  слагат  повече от 3 стенда - нищо не разбирам. Та, утре и в други ден ще съм  заета с погребението.
Баща им и той от инфаркт умря. Дали пък не е наследствен този инфаркт на сърцето ???
Много моля  Ани, Злати, Боби, Лу и което момиче намери превода на 89-ти епизод да ми го сложите на "лични" - мисля, че там сайта ще  бъде  защитен. благодаря ви много.
Обичам ви.

# 475
Сиси Hug
Скрит текст:
Моите съболезнования за зълва ти  Praynig Нямам представа дали тези болести са наследствени, но съм чувала и за други такива случаи.

Не разбрах какво имаш предвид....

Цитат
дали на края няма да се окаже, че  Озан през  всичкото  време е бил  прав ???

Прав за какво  Thinking

# 476
Здравейте сладури, много хубаво сте писали, ама аз не успях да се включа.  Исках да пиша за поведението на  Харун  Ергуван.
Поне успях да изгледам още веднъж 89-ти епизод. Нека да дойде  превода,  защото има изключително  много диалози и са  важни, не могат да се прескачат.
Обмислям стратегията си относно  поведението на Озан. Мисля си, дали на края няма да се окаже, че  Озан през  всичкото  време е бил  прав ???
Всичките му кавги с  Дилара, с Джихан в  частта за Харун, с дядо си пак в частта за Харун???
Ще го мисля и ще  напиша  какво мисля.

Скрит текст:
Имаме неприятен  случай - на съпруга ми тази вечер  почина сестра му. И тя от инфаркт на  сърцето, с 3 операции и тя в  Токуда. Също като моя  съпруг, само че той е  с 4 операции и 5 стенда. Чувам, че казват, че не трябвало да се  слагат  повече от 3 стенда - нищо не разбирам. Та, утре и в други ден ще съм  заета с погребението.
Баща им и той от инфаркт умря. Дали пък не е наследствен този инфаркт на сърцето ???
Много моля  Ани, Злати, Боби, Лу и което момиче намери превода на 89-ти епизод да ми го сложите на "лични" - мисля, че там сайта ще  бъде  защитен. благодаря ви много.
Обичам ви.
Сиси,
Скрит текст:
Моите съболезнования! Да почива в мир!

# 477
Сиси Hug
Скрит текст:
Моите съболезнования за зълва ти  Praynig Нямам представа дали тези болести са наследствени, но съм чувала и за други такива случаи.

Не разбрах какво имаш предвид....

Цитат
дали на края няма да се окаже, че  Озан през  всичкото  време е бил  прав ???

Прав за какво  Thinking

Здравейте мили момичета, благодаря ви за съпричасността - Ани, Лу... да почива в  мир  зълва ми. Беше  много  църковна и изключително добра християнка.
Ани, имам в  предвид  дали държанието на  Озан през всичкото време много  мрази  Харун и просто ненавижда майка си, че живее с  него. За мен  факта, че Дилара не се отказва от  Харун, въпреки  настояванията на  Озан и  Джихан...мисля си дали това  Озан не го  смята за предателство срещу него.
Предателство и то от  собствената му майка.
Нека да излезе превода, за да видим  Харун какво пак е  направил с Озан и Хазал за мафията ??
Нали  Селма изчисти старите работи. Да не би Харун да е направил  текущи преводи???
Аз тръгвам по  задачите. Ще дойдат  роднините ни от  София и аз ще ги посрещам и настанявам.
Приятен ден. Хиляди целувки.

# 478
  • Стара Загора
Добро утро food010момичета Hug Hug Hug

Вземете максимума от днешният Четвъртък
и бъдете безкрайно щастливи с мъничките неща от живота!
Пожелавам ви красив, добротворен и много, много щастлив ден!

Сиси Hug

Скрит текст:
Моите съболезнования за зълва ти!
Да почива в мир!

Ани HugЛу Hug

Цитат
Аслъ Енвер, която вече от месец се снима заедно с Йозджан Дениз в продукцията "Истанбулска булка", ще покаже своите певчески умения... От 10 дни красавицата се готви в студио, като неин наставник е половинката ѝ в живота - Мурат Боз.
Аслъ скоро ще запише сцената, в която пее, а зрителите ще имат възможност да я видят след няколко седмици, когато стартира сериалът в Турция.

Част от мен /Kaderimin Yazıldığı Gün

Цитат
Еркан Петеккая, който гледаме всяка вечер като Джихан в "Твоят мой живот", тези дни се забавлява на сватбата на своите приятели Джагдеш Челик и Тууче Карайоз.
Актьорът спечели всички гости на тържеството с таланта си. Той пя, свири на пиано, на барабани, а накрая и изтанцува известен турски танц. Някои от гостите на сватбата не пропуснаха да снимат как се весели Еркан.

Твоят мой живот /Paramparça/

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 08:52 от bojana maneva

# 479
Добро утро  Hug
Нека днес бъде един вълшебен, късметлийски и радостен ден - ден за сбъдване на мечти  Hug

Днес имам повод да почерпя - снаха ми има рожден ден

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug

Лу  Hug Сиси  Hug Боби  Hug

Вюсал - преводача на Парченцата е информирал, че превода на епизода ще излезе в петък....

Общи условия

Активация на акаунт