Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Ани Hug,хубав обяд си пуснала! PeaceБлагодаря за новите снимки с Еркан!Много се е веселил! Laughing

Деси Hug,бързо оздравяване! Praynig На Ашка му падна рейтинга,а и 50 еп. стигат,какво имаха още да дават! Peace

Позакъснях следобедно....
Скрит текст:
Част от бургаската група имахме среща с дружка от Слънчев бряг!

# 451
  • Стара Загора
Ани Hugизтървах обяда  newsm09
Мерси за снимките Hug

Скрит текст:
Извикаха ме да гледам малчо newsm32

Деси Hugбързо да се оправяш Peace

Злати Hugи на теб благодаря за снимките Hug
Наистина много се е веселил Еркан....танци,песни...  Party Grinning

# 452
Злати  Hug Боби  Hug
Радвам се, че обяда ви е харесал  Hug Който е закъснял ще му стопля за вечеря  Grinning
На гифчето, което е направила Боби - Галип и Сабиха след това  Joy Joy Joy Joy Joy
Тази година Злати и Боби са по-активни в бабинството от мен  smile3521
Добре е, да се редуваме, за да има кой да поддържа темата...
Еркан се е забавлявал подобаващо - танцувал е, пял, бил е в оркестъра...Само се чудя Дидем как го е изтървала  Thinking
Няма превод на диалози от последния епизод при мамашите...Но пък са пуснали нова снимка...

Приятна вечер на всички  Hug

Позабавлявайте се и вие като мен.... Hug
https://youtu.be/_JmA2ClUvUY

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 19:59 от MAMA-AN

# 453
  • Плевен / София
ДесиHeart Eyes
Скрит текст:
бързо да оздравяваш...грипа е много гаден....аз се наложи да го карам на крак, че бях в годишно приключвяне ooooh! Гледаш ли ЛНД.....
Ани, утре пак да сготвиш Party
Колкото повече "порастват " стават все по харизматични Wink

няма ли, вече да се "прояви" , че да го гледаме и ние...

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 20:47 от gostenka68

# 454
  • Стара Загора
Ани waveyдвамата с малчо гледаме бебешките клипчета Grinning
И той гледа с интерес Laughing

Скрит текст:
Ние живеем с младите в един град,само сме в различни квартали...
и като знаят,че почивам веднага гледат да ми намерят работа smile3503...Но не ми тежи,защото много се забавлявам с малкия пакостник Party

Гости waveyи като Сеймен и Бахар не са зле Peace

# 455
  • Плевен / София
Боби, Сеймен ага и Саваш ага са ми легнали на сърце....знаеш ли от колко години....Сега и Кахраман...добре, че сърцето ми е голямо...има място за всички... Joy Joy Joy

гифчетата  ти са страхотни..... Party

# 456
Бризче - права си...Искаше ми се да накажат всички, които правиха гадости по-дълго или за кратко. И правилно постъпиха като гръмнаха Джандан...Ама защо следващия беше Дениз  Thinking Момчето е голям нещастник с такъв баща гадняр. Единствената светлинка в живота му беше Джансу и той много я обича, но Джансу не постъпи добре с него. Вманиачи се по бебето и забрави за любимия...
Митхат - той ще е следващият - убедена съм. Работата му е много рискова. Аз не го упреквам, че работеше като подставено лице във фирмата на Джихан. Защото Митхат само помогна на семейството и не е направил нищо с което да им навреди...Но Дамир ще го занули.
Сега след допълнението, което си написала се замислих. Нали Селма говори с Митхат за Хазал и той й изчисти името. Да разбирам ли, че Харун не знае и затова изпрати Чаатай да следи Дамир и Хазал и да направи снимки с които Харун да злепостави Хазал и да изчисти своето име. Така се надявах Чаатай да се обади на Харун, когато двамата седяха на дивана с Дилара и да му каже, че Хазал е с Дамир, пък от твоите разкази разбирам, че Харун е организирал всичко...В каква любов ще ми се кълне Харунчо към Дилара, когато той злепоставя родната й дъщеря. Ами подлец е и дано скоро да си получи заслуженото....
За Асу нямам думи - интригантка, крадла.... кучка....
Мисля, че ще убият и Хазал....
Джансу или ще умре или ще остане инвалид...
Ще останат може би Джихан /ако и него не го убият/, Озан, Алаз, Рахми, Кериман, Йозкан....прислугата, Енгин, Екрем /ако и той не умре/....Всичко ще стане на парчета......

Гости
Скрит текст:
Преди години, когато парното работеше в целия блок, не сме усещали студ, защото целия блок е затоплен. Сега трябва да се санира, но това не е в моите възможности...

Лу снимките които си сложила в последния пост са на охранителя на Ози, който на всякъде го следва.....Той беше охранител и в Съдбата....

Знам, че това е охранителят. Това са снимки зад кадър от Невестата!

# 457
# 458
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug Hug
Добре дошъл, Февруари!
Днес, посрещайки утрото, да си пожелаем чудно-хубав и вълшебен Февруари!
Нека той премине под знака на любовта и щастието!
Да бъде изпълнен с магията на нашите усмивки, с безброй вълшебни мигове и много, много обич!
Не бързайте да прелиствате страниците на живота си - мечтайте, вкусвайте, обичайте, пътувайте, наслаждавайте се и ценете всеки миг... и помнете, че през какво да преминем избира Съдбата, но как да преминем избираме ние..
Красива, вдъхновена и прекрасна Сряда за всички вас,момичета
Ани Hug                                                                                                                                
Лу Hugмерси за пожеланията Hug

Скрит текст:

# 459
Добро утро и да ни е честито началото на новия месец - малък сечко  Hug
Да си пожелаем повече успехи и повече усмивки през най-краткия месец в годината  Peace
Боби ни е приготвила ароматно кафе, а аз ви предлагам чай

Наслада за сетивата, еликсир на живота. Разхлаждащ и сгряващ. Уникално лекарство,
но преди всичко в приятелска компания е истинско удоволствие Това е чая....

Боби чудесни гифчета от един много приятен момент  Hug

Гости  Hug Лу  Hug

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 09:30 от MAMA-AN

# 460
  • Плевен / София
Добро утро и да ни е честито началото на новия месец - малък сечко  Hug
Да си пожелаем повече успехи и повече усмивки през най-краткия месец в годината  Peace
Боби ни е приготвила ароматно кафе, а аз ви предлагам чай

Наслада за сетивата, еликсир на живота. Разхлаждащ и сгряващ. Уникално лекарство,
но преди всичко в приятелска компания е истинско удоволствие Това е чая....

Боби чудесни гифчета от един много приятен момент  Hug

Гости  Hug Лу  Hug

Здравейте момичета
Ани,Боби,Лу Hug Hug Hug
Благодаря за пожелания и споделено.....ще си взема от кафето, че чая за мен наистина е "лекарство"....пия го само когато положението е много сериозно Peace виж за кафе съм винаги готова... Joy Joy Joy днес съм на кино Wink
Боби, що не направиш гифче с момента , когато отвеждат Дафа след като Кахраман и пусна записа...Ани може да го сложи на първа страница...и никой няма да може да ни урочаса...

# 461
Добро късно утро! Laughing Hug

Боби HugАни Hug,вече сте заредили кафенцето и чая! Wink

Лу HugГости Hug

От мен избирам това пожелание за вас.....

Сряда вечер имам онлайн 3 сериала! JoyНяма как гледам един,а др. после чета какво е станало! Laughing

Честит нов месец! HugЧестит Трифон Зарезан! Hug

Приятен ден,макар отново да е студен! Hug Hug Hug

# 462
Гости  Hug

Цитат
Боби, що не направиш гифче с момента , когато отвеждат Дафа след като Кахраман и пусна записа...Ани може да го сложи на първа страница...и никой няма да може да ни урочаса...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес пак ми е потиснато, защото отново има мъгла, но това ми върна доброто настроение
Много дълго го чакахме този момент, мечтаехме си  Praynig да се случи и той се случи... newsm10 smile3521

Да си спомним как Елиф изпращаше Кахраман на работа...

Злати  Hug днес ти е сериално натоварена вечерта.  Вече имаш опит и ще се справиш успешно  Peace

честито на именниците  newsm51, и на всички, които празнуват днес Трифон зарезан -лозари и винари  Wine Glass

# 463
  • Плевен / София
Гости  Hug

Цитат
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес пак ми е потиснато, защото отново има мъгла, но това ми върна доброто настроение
Много дълго го чакахме този момент, мечтаехме си  Praynig да се случи и той се случи... newsm10 smile3521

Да си спомним как Елиф изпращаше Кахраман на работа...

Злати  Hug днес ти е сериално натоварена вечерта.  Вече имаш опит и ще се справиш успешно  Peace

честито на именниците  newsm51, и на всички, които празнуват днес Трифон зарезан -лозари и винари  Wine Glass
Ани, жалкото е, че при гифчето няма звук ooooh! бих се насладила на "....Кахраман, не ме оставяй...."
Злати Hug
Скрит текст:
аз гледам КС и Номера...а ти....

# 464
  • Стара Загора
Ани HugГости Hugза в момента това мога да направя,че малчо "много ми помага" newsm32
Когато имам време,ще потърся още откъси от този момент... Peace

Ани waveyколажа ти е супер newsm10 smile3501 но ти си майстор...  Naughty

Злати Hugи на теб хубав ден Hug а със сериалния маратон ще се справиш Peace
При нас е топло и слънчево Nature Sun With Face

Общи условия

Активация на акаунт