Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 37 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Бризче - права си...Искаше ми се да накажат всички, които правиха гадости по-дълго или за кратко. И правилно постъпиха като гръмнаха Джандан...Ама защо следващия беше Дениз  Thinking Момчето е голям нещастник с такъв баща гадняр. Единствената светлинка в живота му беше Джансу и той много я обича, но Джансу не постъпи добре с него. Вманиачи се по бебето и забрави за любимия...
Митхат - той ще е следващият - убедена съм. Работата му е много рискова. Аз не го упреквам, че работеше като подставено лице във фирмата на Джихан. Защото Митхат само помогна на семейството и не е направил нищо с което да им навреди...Но Дамир ще го занули.
Сега след допълнението, което си написала се замислих. Нали Селма говори с Митхат за Хазал и той й изчисти името. Да разбирам ли, че Харун не знае и затова изпрати Чаатай да следи Дамир и Хазал и да направи снимки с които Харун да злепостави Хазал и да изчисти своето име. Така се надявах Чаатай да се обади на Харун, когато двамата седяха на дивана с Дилара и да му каже, че Хазал е с Дамир, пък от твоите разкази разбирам, че Харун е организирал всичко...В каква любов ще ми се кълне Харунчо към Дилара, когато той злепоставя родната й дъщеря. Ами подлец е и дано скоро да си получи заслуженото....
За Асу нямам думи - интригантка, крадла.... кучка....
Мисля, че ще убият и Хазал....
Джансу или ще умре или ще остане инвалид...
Ще останат може би Джихан /ако и него не го убият/, Озан, Алаз, Рахми, Кериман, Йозкан....прислугата, Енгин, Екрем /ако и той не умре/....Всичко ще стане на парчета......

Гости
Скрит текст:
Преди години, когато парното работеше в целия блок, не сме усещали студ, защото целия блок е затоплен. Сега трябва да се санира, но това не е в моите възможности...

Лу снимките които си сложила в последния пост са на охранителя на Ози, който на всякъде го следва.....Той беше охранител и в Съдбата....

# 436
  • Варна
Ани, може пък аз нещо да не съм доразбрала и Харун да има други намерения! newsm78

# 437
Ани, може пък аз нещо да не съм доразбрала и Харун да има други намерения! newsm78

Може...но наистина очаквах Чаатай да се обади на Харун, и Дилара да разбере и да настане някаква какафония, защото както се бяха кротнали на дивана, можеха да заспят... Grinning Grinning
Отново искам да поясня, че пиша за героя Харун.....Моята интуиция ми подсказва, че Харун е завистлив, пресметлив...но пресметливост при която е способен да удави друг, но на всяка цена той да спечели, да бъде пръв. Такъв човек не става за приятел. Той винаги може да ти подлее вода. Не можеш да разчиташ на такъв човек, защото ако му споделиш свой план, той ще го открадне, за да спечели. Не намирам подходящата дума с която да охарактеризирам такъв тип хора..може би най-близката е селски хитрец.
Той е нелоялен дори към жената, която е обичал през целия си живот по неговите думи.
И аз не вярвам, че Харун наистина обича Дилара. За него тя е трофей, който е взел от  от Джихан и се държи с нея като със собственост........
Това е моето мнение и ще ми бъде интересно да прочета и друго. Може да греша. Ако имам грешка ще се извиня на Харун.... Praynig

# 438
Добро утро
Добро утро с чаша ароматно кафе в оранжево - цвета на слънцето и топлината  Hug

"А във вторник с оранжево всичко
боядисвам. И весело Е!
И усмихнати лелички, чичковци
пеят. Играят народно хорце!"

Весел ден, изпълнен с много настроение  Hug

Цитат
Этим эпизодом Джейхун Менгироглу попращался с нами.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 09:03 от MAMA-AN

# 439
  • Плевен / София
Добро утро
Добро утро с чаша ароматно кафе в оранжево - цвета на слънцето и топлината  Hug

"А във вторник с оранжево всичко
боядисвам. И весело Е!
И усмихнати лелички, чичковци
пеят. Играят народно хорце!"

Весел ден, изпълнен с много настроение  Hug

Цитат
Этим эпизодом Джейхун Менгироглу попращался с нами.
Добро утро Ани
Благодаря за кафето и настроението.... Heart Eyes
Вече знам, че не трябва да се навирам между шамарите в понеделник Joy Joy Joy така, че ви оставих с Парченцата....
хубав ден и от мен

# 440
  • Стара Загора
Добро утро,мили,момичета Hug Hug Hugв последния ден от месеца

Каквото и да решите за днешният Вторник,
направете така, че да не съжалявате утре и да бъдете изпълнени с щастие днес!
Подарявайте усмивки, правете това, което обичате,
вслушвайте се по-често в сърцето си, мислете красиво
... и не забравяйте, че днешният ден е най-важното нещо, което имаме...
Нека го направим незабравим!
Обич и прегръдка от мен за всички вас, от сърце

Ани Hugмерси за кафето и краските в оранжево Hug
Един от любимите ми цветове Peace
Снощи ви четох до последно и разбрах,че и за героя на Дениз беше последна снощната серия Crossing Arms

Гости Hugхубав ден и на теб Peace

Нови снимки от"Истанбулска булка"

Ози"зад кадър"във"Втори шанс"

И не може без Еркан Grinning Peace

# 441
Привет момичета  wavey wavey
Гости  Hug Боби  Hug
чудесни пожелания за днешния ден отново ни е направила Боби  Hug С оранжевото начало и с тези пожелания нека денят ни да бъде прекрасен  Hug
Гости може би след средата на февруари няма да се налага да се въздържаш в понеделник.
Арабките са написали следното...."Краят на катастрофата /Парченцата/. Тв сериал "Булка  Истанбул" ще замени Парченцата в средата на февруари" И следват снимки от И.Б.

И ние си го мислим това, но не знам от къде арабките и рускините черпят информация, но в повечето случай това, което пишат излиза вярно. А пък Парченцата започнаха да буксуват. Няма развитие, само факти - лошите стават още по-лоши, а добрите си отиват. За кой ли път в турски сериал се дава път на злото, а тук и на мафията, а се потъпква доброто, положителните герои....

# 442
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи трябваше да видя и друг сериал как приключва с финал,който следях! Laughing Това беше ''Научи ме как да обичам'' с Кадир Доуулу!Тъй като беше продаден предварително направиха 22еп.! PeaceТака,че имах да наваксвам сутринта! Laughing

Бризче Hug,благодаря за допълнителните разяснения! bouquet

Ани HugГости HugБоби HugЛу Hug,благодаря за всичко споделено! bouquet

Цитат
Вече знам, че не трябва да се навирам между шамарите в понеделник 35 35 35
Гости,ами то е ясно,ама....! Laughing
Цял ден имате на разположение и точно вечерта ще пускате снимки от ИБ.Изчакайте 3ч.! Laughing За редуването е достатъчно едно-две изречение или реплика!А така аз пускам пост,изскача един,пак презареждам да го пусна-изскача снимка и се чудя каква е! LaughingА репликите вървят и трябва да навързвам нещата за да пиша нещо!Ако съм сигурна,че Бризчето,ще пусне превод изобщо няма да пиша!Но понякога има проблеми с нета и се старая да помогна на другите!Аз за себе си го разбирам донякъде и останалото на превода! Peace Ами то не останаха епизоди,а и следващите два понеделника съм при дъщерята,така че да сте спокойни! Wink

Фрагманът нямаше реплики! Peace

Рейтингът! Peace
TOTAL-14 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:38 3,66 8,18
AB- 14 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:38 2,82 6,85
20+ABC1- 10 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:38 4,11 9,38

Приятен и спорен ден! bouquet

ПП Ани Hug е пуснала нов пост! Peace

Цитат
И ние си го мислим това, но не знам от къде арабките и рускините черпят информация, но в повечето случай това, което пишат излиза вярно.
Ами защото няма друг ден,в който да го пуснат! Wink В петък Стар тв пуснаха нов на мястото на Ашка,в събота нямаше-но от 11.02 започва др. нов!В неделя също има сериал!За др. дни си ги знаем,вече съм писала! Peace

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 10:41 от Zlatina3

# 443
  • Плевен / София

Цитат
Вече знам, че не трябва да се навирам между шамарите в понеделник 35 35 35
Гости,ами то е ясно,ама....! Laughing
Цял ден имате на разположение и точно вечерта ще пускате снимки от ИБ.Изчакайте 3ч.! Laughing За редуването е достатъчно едно-две изречение или реплика!А така аз пускам пост,изскача един,пак презареждам да го пусна-изскача снимка и се чудя каква е! LaughingА репликите вървят и трябва да навързвам нещата за да пиша нещо!Ако съм сигурна,че Бризчето,ще пусне превод изобщо няма да пиша!Но понякога има проблеми с нета и се старая да помогна на другите!Аз за себе си го разбирам донякъде и останалото на превода! Peace Ами то не останаха епизоди,а и следващите два понеделника съм при дъщерята,така че да сте спокойни! Wink

Фрагманът нямаше реплики! Peace

Рейтингът! Peace
TOTAL-14 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:38 3,66 8,18
AB- 14 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:38 2,82 6,85
20+ABC1- 10 PARAMPARCA STAR TV 20:30 23:38 4,11 9,38

Приятен и спорен ден! bouquet

ПП Ани Hug е пуснала нов пост! Peace

Цитат
И ние си го мислим това, но не знам от къде арабките и рускините черпят информация, но в повечето случай това, което пишат излиза вярно.
Ами защото няма друг ден,в който да го пуснат! Wink В петък Стар тв пуснаха нов на мястото на Ашка,в събота нямаше-но от 11.02 започва др. нов!В неделя също има сериал!За др. дни си ги знаем,вече съм писала! Peace

Злати нямаше нужда да пишеш, това което подчертах.....снощи ви пожелах приятно гледане и не съм слагала нищо в темата....повече няма да коментирам Laughing
хубав ден....

# 444
  • Стара Загора
Ани waveyоткъдето и да черпят информация,за нас е добре,че ние пък се информираме от тях и сме в крак със събитията Grinning Peace
Направо го досъсипаха"Парчетата" ooooh!
Както са писали и Ани и Бризка Hug защо трябва лошите да победят Crossing Arms
Като са решили  да го финализират,не значи,че трябва да уморят всички положителни герои Crossing Arms

Злати Hugусмихнат да е и твоят ден Hug
Помогни на дъщерята и като се завърнеш,ще започне"ИБ" Peace
Ще разчитаме на теб и на Бризче да ни разяснявате и превеждате Heart Eyes Peace

Няколко изпълнения на Еркан...
На коя ли сватба е бил newsm78

# 445
  • Плевен / София
by=paramparcaa_[/b][/left]                                         

smile3501 love001 smile3501

# 446
Цитат
Злати нямаше нужда да пишеш, това което подчертах.....снощи ви пожелах приятно гледане и не съм слагала нищо в темата....повече няма да коментирам Laughing
Гости Hug,аз пожеланието от снощи го видях,но нямаше нужда сутринта да го напомниш,затова те цитирах и отговорих! Laughing

Боби Hug,страхотни гифчета! newsm10  smile3501

Не ги цитирам,защото се натоварва страницата и понякога трудно се отваря,ако компа е стар!Това и Цвети Hug го беше писала,когато беше в темата!Ани Hug,предполагам,че си го спомня! Peace

Благодаря и за изпълненията на Еркан от ИГ!Отстрани пише,че е бил на сватба на приятел! PeaceАко беше от актьорите щях да ги позная! Wink

# 447
Момичета, приготвила съм ви обяд в оранжеви разцветки

Скрит текст:

Да ви е сладко  Hug

Злати  Hug Боби  Hug Гости  Hug

Еркан е бил на сватбата на някакъв адвокат, но не разбрах приятел ли му е, или имат и други взаимоотношения  Thinking Хората казват, че в живота си трябва да имаш адвокат и счетоводител винаги под ръка  Grinning Еркан ако си няма счети тук при нас има много  Grinning

Пак при арабките прочетох, че накрая Джихан ще остане само с децата... Thinking Дали ще стане така се надявам скоро да видим....

# 448
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за всички новини, които споделяте за ИБ. Тези дни не мога да гледам при рускините какво се пише,
Скрит текст:
болна съм от събота и съм се тръшнала от този гаден грип. пада ми кръвното от лекарствата и перпиля през по-голямата част на деня. Заформих си един маратон с Киралъка, който свърши наскоро незнайно защо, въпреки че беше много гледан и коментиран.  Така ми минава по-бързо времето из къщи....

Чудя се на комшиите как могат да си съсипват хубавите сериали, т.е. сценаристите по поръчка или от некадърност да съсипват всичко.
Дано този нов ИБ да е приятен и лесно "смилаем".
Щом рускините са писали, че започва средата на февруари, значи след две семдици... какво пък, понеделник е чудесен ден за сериал... Аз съм изгубила конците на Парченцата, но ще успеят ли за две седмици да го приключат?

Нещо за превода на Втори шанс има ли?

# 449
Деси скорошно оздравяване  Hug
Гледам Парченцата, но не мога да кажа дали за два епизода ще го свършат - започнаха да излизат някои герои, но има още, освен ако не изкарат добрите - те са по-малко, а мафията да остане.
А и нищо никъде не пише официално - поне аз не съм видяла. Рейтинга пада и трябва да отиват вече към финал....

Относно съсипването на сериалите от сценаристите - определено тук го направиха с интригата, че Озан е сон на Харун. Зрителите се почувстваха като измамените камилчета.

Интересно  Thinking Дидем не е била на сватбата, но това не пречи на Еркан да танцува и да е в добро настроение.....

Общи условия

Активация на акаунт