Митхат - той ще е следващият - убедена съм. Работата му е много рискова. Аз не го упреквам, че работеше като подставено лице във фирмата на Джихан. Защото Митхат само помогна на семейството и не е направил нищо с което да им навреди...Но Дамир ще го занули.
Сега след допълнението, което си написала се замислих. Нали Селма говори с Митхат за Хазал и той й изчисти името. Да разбирам ли, че Харун не знае и затова изпрати Чаатай да следи Дамир и Хазал и да направи снимки с които Харун да злепостави Хазал и да изчисти своето име. Така се надявах Чаатай да се обади на Харун, когато двамата седяха на дивана с Дилара и да му каже, че Хазал е с Дамир, пък от твоите разкази разбирам, че Харун е организирал всичко...В каква любов ще ми се кълне Харунчо към Дилара, когато той злепоставя родната й дъщеря. Ами подлец е и дано скоро да си получи заслуженото....
За Асу нямам думи - интригантка, крадла.... кучка....
Мисля, че ще убият и Хазал....
Джансу или ще умре или ще остане инвалид...
Ще останат може би Джихан /ако и него не го убият/, Озан, Алаз, Рахми, Кериман, Йозкан....прислугата, Енгин, Екрем /ако и той не умре/....Всичко ще стане на парчета......
Гости
Лу снимките които си сложила в последния пост са на охранителя на Ози, който на всякъде го следва.....Той беше охранител и в Съдбата....