Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Гости ...кафето , шоколада и слънчевия ден /днес тук е супер/ме правят щастливи ,а и с това добро сърце как да откажа ?...  Joy Heart Eyes

Ани,може да сте баби за внуците си, но сте млади по дух и слагате в малкия си джоб много младежи Wink
Тио не мога да откажа на сладко Laughing Ани и на кафе/ ти знаеш/ Wink
от мен музика Whistling Whistling Whistling

Тио при нас има слънце , но е -10....

# 76
# 77
привет 
Тио  Hug Гости  Hug Лу  Hug

Гости Казват, че годините "Те не са въпрос на време, а на поглед към света."
А ние край внуците се подмладяваме и много често ставаме на една възраст  Grinning Grinning

Поздрав и от мен...

Kaderimin Yazıldığı Gün - Kahraman & Elif (Özcan Deniz feat Fahriye Evcen - Sen Yarim İdun)

https://youtu.be/OKj96JT-gxk

# 78

Намерих ви в списъка! Чудя се аз защо нямам известие от вас в ел. пощата за нови постове, а то нова тема имало. Че и напреднала!

Макар и превалящ, да ни е честит Бабин ден с прегръдката барабар.

Какво му е на Еркан?

# 79

Намерих ви в списъка! Чудя се аз защо нямам известие от вас в ел. пощата за нови постове, а то нова тема имало. Че и напреднала!

Макар и превалящ, да ни е честит Бабин ден с прегръдката барабар.

Какво му е на Еркан?

Слънце, здравей, добре  дошла.  Еркан  всяка  година през декември или януари  боледува от  пневмония.  Едно  време пишеха, че е болен от  дифузен  перибронхит.   Това означава  възпаление на периферните  бронхи. Този бронхит  се  превърна в   пневмония и като дойде зимата го гепи.
Тази частна  клиника, за която пишат във вестниците е в  Европейската част  на  Истанбул, ама той  все там се лекува.  Не  ходи  при  други  доктори.  Една  година  един  доктор  беше  писал във вестника, че  в  неговата  клиника имало по-добри  доктори, ама Еркан  не  ходел  при тях, а  при  другите. Че като започнаха да се  джавкат двете болници,  като  започнаха да се  хвалят и плюят - грозна  работа.
Миналата или по-миналата зима - не помня  му направиха операция  на  бъбреците -  имаше  камъни.  Между другото  тези  камъни ги откриха  през  лятото, а през  зимата го  оперираха.  ама и той  си  павка  цигарки,  а  докторите  му бяха  забранили да ги  пуши.  
Та това е то. Може би  вече е  излязъл. Не знаем.

# 80
          Момичета, все мисля да ви напиша коментарии по  2  теми.  Първата е за  многото   часове  работа на  снимачните  площадки, а   втората  да ви напиша какво представлява  един  трудов  договор  на  един  актьор с  продуцентската къща след като   актьора е  одобрен  на кастинга  за ролята.

Сега ще напиша за снимачната площадка.

Показващи  пленителни герои, еманципирани  героини,  живописни изкуствени декори,  турските  сериали  превзеха  света  и спечелиха  фенове в  много  страни.  Но животът  на  снимачните  площадки  съвсем не е блясък  и  великолепие,....изпълнен е с   тежка  работа, като  екипите  работят  обикновено  по 15-18  часа  на  ден за сметка на  семействата  си.
             В  най-лошия  ден  аз  работих 27 часа.  Беше като да се  върнеш  към  робовладелческия  строй - заяви актрисата  Елиф  Керкук.
             Тя си  спомня как   миналата година  след  24  часа  снимки  в  Централна  Турция,  целият  екип е бил натоварен  в  автобус и докаран в  Истанбул  и  вместо актьорите да ги пуснат един ден да починат сутринта автобуса  направо ги е закарал  на  снимачната  площадка  за още един  снимачен  ден,  без да имат  време за  сън  или   подготовка.  "Запитах  се  такъв ли ще  бъде  животът  ми?....Но  оставам,   защото актьорската  професия  ми  харесва. - допълни тя".

Селин  Ерден,  26  годишна   видео асистентка в  хитов  сериал загина  трагично  когато  неспалият  шофьор на екипа я  смаза докато  почиваше.
           През  септември  миналата година  сценичен  работник  почина от  инфаркт, след  като е  работил  45  часа в  рамките на  3 дни.
          "Така се работи  в  страните  от  третия  свят, но това е  "турският  начин"  на  работа..  Беше  решено  на  снимачната  площадка  да има  експерти  по  безопасност  на  труда   и  лекари, които да  следят за здравето  на  актьорите, но това не се спазва".

Освен това  всички  снимачни  работници  се  назначават  на  "свободна  практика",  което значи, че те нямат  застраховка и  продуцентските  къщи  не носят  отговорност  при  злополука или  смърт  на  снимачната  площадка.

Редица   телевизионни актьори, включително  и Кенан Имирзалъоглу  бяха  задържани  по  обвинения  в  употреба на наркотици.
            Много от  задържаните актьори си признаха, че са употребявали  наркотици заявявайки, че изтощителния  им  график ги  тласкал  към  дрогата.
            Режисьорът  Алтан Донмез  признава, че за да заснемат  140 минутен  сериал  трябва да работят 6 дена непрекъснато по 16 часа на ден
            Някой актьори като не  успяват да се справят с  напрежението  посягат  към  алкохола.

Ако на някой от  основните  актьори му умре  близък  роднина, той не  може да отиде на  погребение,  ако някой се разболее, не може да остане в  болница.
             Когато   снимаха  сериала  "Son  bahar"   при едно  преместване на снимачния  екип  от  една снимачна  площадка да друга  шофьора прави  катастрофа  и 2 дами умират.....  Освен това  при  сцената,  когато  Сабиха и  Галип  скачат  едновременно  в  Босфора,  Сабиха си удря  крака долу и не може да изплува.
            Добре, че  Галип е  професионален  плувец - той изплува на повърхността, огледа се, видя, че  Сабиха я  няма и  веднага  скочи  долу в  морето да я  търси.
           Тогава успя да я извади,  ами ако  Еркан не  беше  професионален  плувец , а  любител, нали   Айча  щеше да се  удави.
            Наистина на тези  хора им е  много  трудно.  Ние  тук  си  пишем  каквото си искаме, но те си  знаят истината.
            При  това нечовешко  напрежение е абсолютно  нормално да са  нервни,   ядосани,  болни, неразположени,  жените да са в   цикъл.  И ето ти  кавгите  готови.
            За това на  всеки  сериал има инциденти между актьорите и персонала.

Стана много  дълго.  Благодаря ви.

# 81
Сиси
Цитат
В  най-лошия  ден  аз  работих 27 часа.  Беше като да се  върнеш  към  робовладелческия  строй - заяви актрисата  Елиф  Керкук.

Техническа грешка или....

Съгласна съм с написаното. Нищо не е такова, както ние го виждаме на екран. За да видим един епизод, за целия екип това е къртовски труд заедно с несгодите които преживяват. Виждали сме как се хранят на полеви условия, не може да каже боли ме главата и ме оставете на мира...Студ, жега, дъжд, буря те са на поста, облечени както ги вижда сценариста и режисьора. Прави ми впечатление, че сериала "Майка е около или по-малко от 2 часа, а останалите сериали са по 2 часа и половина. За една седмица снимат повече от времетраенето на един игрален филм.

Криси честит Бабин ден и на теб и те прегръщам

# 82
  • Варна
Здравейте, сладуранки! Hug Hug Hug Hug Hug
Минутки преди да изтече днешният прекрасен ден искам и аз да ви поздравя с този хубав празник Бабинден! bouquet

Нека всички да сме здрави и децата ни да ни зарадват със сладички и умнички внучета! Praynig Praynig Praynig
А на нашите вече станали бабчета, пожелавам да са много здрави, силни и търпеливи за да се радват на своите прекрасни палавничета, та да дочакат и правнучета от тях! newsm51

И на Ози, а и на другите наши любимци пожелавам да зарадват майките си с такава вест, каквато до скоро таеше Хатидже, а сега всички чакаме да роди едно прекрасно бебе.

# 83
Който гледа тенис,футбол и сериали наминава по това време! Laughing

Ани HugТио HugГости HugСиси HugКриси HugБризче Hug

Да пусна преведен озета,че утре не знам кога ще мина! Wink

Боби Hug,благодаря! Hug

Цитат
ВДРЕБЕЗГИ / PARAMPARCA 88 СЕРИЯ ОПИСАНИЕ
Озан, узнавший, что Харун его настоящий отец, находится в большой растерянности. Он приходит в особняк, чтобы увидеть Алаза. Харун впадет в панику, когда не сможет получить вести от Озана, который уходит из особняка забрав с собой Алаза. Сколько бы ни старался Джихан помешать этому, но принятое решение Харуна насчет Озана, заставих их пройти через большое испытание.
Сердце Диляры останавливается
Диляра в бессознательном состоянии лежит в реанимации, пока она борется за жизнь, Асуман решила с ней расквитаться, пользуясь моментом, когда никого не было рядом. К ней в руки попал шанс отомстить ей за все эти годы. Когда аппараты показали, что у Диляры остановилось сердце, рядом с ней находилась лишь Хазал.
Джандан попадает в ловушку
С другой стороны, Джандан попадает в большую западню. А Асуман не в курсе планов Дамира, она влюбилась в него. Митхан беспомощно наблюдает за сближением Хазал и Демира...

Лека нощ! Hug

# 84

Благодаря на Сиси за отговора, който получих. Аз бях чела за честите пневмонии на Еркан, но не знаех, че е пак това.

За продължителността на снимачния "ден"  много се е коментирало из форума. Но такива гъсти краски и с такива конкретни, черни примери за пръв път чувам. Протестираше гилдията там, но явно без успех. И високи хонорари взимат малко хора. Но останалите от екипа - не! А всички са на снимачната площадка. Не става въпрос за уравниловка в заплащането, но на другите е много ниско.

Лека ви, сладурки!

# 85
Бризче прегръщам те

Злати мерси за преведения озет  Hug Както предполагах Асуман ще стори нещо на Дилара и поради това ще възникне проблема, който видяхме на фрагмана....

Криси - много от актьорите не издържат на това напрежение....и понякога си дават почивки....
А относно хонорарите - много се говореше преди за хонорарите на техническия състав. Дори Кралицата ни е превеждала, че част от актьорите с високи хонорари отделят от своите доходи и дават на техническите сътрудници. Това го е правил и Еркан. Много от актьорите в т.ч. Йозджан и Еркан вкарват в сериалите с незначителни роли - шофьори, охранители и други подобни своите шофьори и охранители....Защото тези хора трябва да стоят на снимачната площадка докато свършат снимките, а понякога снимачния процес е много дълъг....

Нимет - охранителя на Ози, който игра в Съдбата....

# 86
  • Стара Загора
Добро утроАни HugЗлати HugСиси HugГости HugБризче HugЛу HugТио HugКриси Hug
и на всички,които ще се отбият Hug

Днес бъдете най-щастливите, най-радостните, най-усмихнатите,
имайте най-емоционалния ден!
Прекрасна Неделя пожелавам на всички!

Изчетох всичко споделено от вас и ми беше интересно да науча неща,които не съм знаела до сега
Благодаря ви Heart Eyes Hug

И закуска...Все пак е неделя Party

Скрит текст:

Цитат
GÜNAYDIN İYİ PAZARLAR
Добро утро! Хубав неделен ден

ERKANPETEKKAYA

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 08:36 от bojana maneva

# 87
Добро утро,

И закуска...Все пак е неделя Party

Скрит текст:

Днес ги направих по тази рецепта:
http://recepti.gotvach.bg/r-9718-%D0%9F%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%87% … D1%8F%D0%BA%D0%BE

Благодаря на Божи за кафето и закуската!

# 88
Добро утро
Напук на лютата зима, ви пожелавам много топлина в душата

Нека в сърцата ни има място само за любов и радост

Боби мерси за кафенцето и палачинките  Hug Hug

Еркан много рано е станал за ни пожелаех хубав неделен ден  Thinking Добър знак е, значи здравето му е по-добро... Thinking

# 89
Вчера подхванахме темата за живота на екипите при снимането на сериалите.
Ето една снимка от Парченцата - зад кадър.....

Интересно ми е как се хранят вечер, когато снимките закъсняват или се правят нощни снимки... Thinking

Скрит текст:
Както споделих от вчера ни спряха отново парното...Изпих си кафето и отидох да си измия чашата и се оказа, че нямаме и студена вода...Остава само да ни спрат и тока и "удоволствието" ще бъде пълно

Общи условия

Активация на акаунт