Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето и закуската!  bouquet

Ани Hug
Скрит текст:
Лошо,че нямате и вода!

Лу Hug

За сериалите и снимките преди не се пишеше толкова,тъй като бяха по 80-90 минути,а сега са 120-130минути!Вчера гледах Карасевда-2ч.38мин.! Peace

Сега видях превод на озета и от Вюсал М.! Peace
Цитат
📝 Описание 88 серии #Осколки

Испытание для Харуна
Узнав, что Харун его отец и пережив большое потрясение, Озан приходит в особняк, чтобы навестить Алаза. Озан забирает Алаза из особняка и уходит с ним, а Харун, который долгое время не может связать с ним и найти Озана впадает в панику и испуг. Сколько Джихан не пытается отговорить Харуна, но принятое Харуном решение станет самым большим испытанием между ними.

Сердце Диляры останавливается
Диляра находится в закрытой плате интенсивной терапии и борется за свою жизнь. Навестить ее приходит Асуман и воспользовавшись тем, что никого нет начинает мстить Диляре. И когда аппараты поддержки жизни начинают показывать, что сердце Диляры остановилось в палате оказывается только Хазал.
Джандан попадает в капкан
А на другой стороне Джандан попадет в ловушку. Асуман, же которая и понятия не имея о планах Дамира, впала в любовь. Митат, который стал свидетелем того, как Дамир познакомился с Хазал, представившись Демиром , не может ничего сделать и беспомощно наблюдает за всем со стороны..

Перевод:Вюсал Мамедов

При рускините излезе този слух.... Thinking
Цитат
СЛУХИ❗️

В 89- ой серии убьют персонажа Джандан, которую играет Аху Ягту. Её убьёт сын мужчины которого она убила.
Барыш Фалай, играющий Харуна, покинет проект по причине смерти героя, через 3-4 серии.
Эбру Озкан, которая играет Диляру, покинет проект по той же причине.

Шастлива неделя и приятна почивка! bouquet

# 91
  • Стара Загора
Ани Hugмерси за пожеланието Heart Eyes Hug

Лу Hug

Скрит текст:
Доста често ви спират парното и водата Hug
То си е за ядосване smile3512
При положение,че си плащаш;-да си лишен от най-необходимите неща Crossing Arms
Така е в България...за съжаление Sad

Злати Hugблагодаря за споделеното Heart Eyes Peace
Ако всички важни персонажи,излизат от проекта,какво ще снимат  newsm78
Джихан с децата,Рахми и Кериман ли...? newsm12

Не пишат нищо и как е Еркан със здравето? Crossing Arms
Да се надяваме,че се подобрява състоянието му Praynig

Може и да позная,че вървят към финала....

# 92
Злати  Hug Боби  Hug

Злати - от вчера, след като видях снимките си мисля, че този път ще гръмнат Джандан, но не знаех кой ще направи това  Thinking За Харун - очаквам такъв край. Ще го гръмнат неговите хора. Изненадана съм за Дилара. Както казва Боби може би вървят към финал.

# 93
Здравейте неделно, момичета!

Както говорите за Парченцата, ми изглежда , че нашия нов сериал ще заеме тяхното място....
Аз отдавна не го следя, още преди края на първи сезон, но попадах на коментарии на рускините за евентуален финал...

В това студено време да ви предложа по един грог...

# 94
Деси ако вече са решили да приключват Парченцата, това по всяка вероятност ще стане в края на февруари..Още дълго ще чакаме Булката....
Мерси за питието - много подходящо за студения ден...
Аз пък приготвих по едно кафенце и чайче...

# 95
Привет следобедно! Hug

Наминавам преди да съм подкарала мачовете и сериалите! Laughing

Цитат
Ако всички важни персонажи,излизат от проекта,какво ще снимат  newsm78
Джихан с децата,Рахми и Кериман ли...? newsm12
Боби Hug,явно на Джихан не му се полага да има жена до себе си!След като убият Харун,Ди щеше да се върне при него! Laughing Ами предполагам Джихан след загиването на Селма и Харун ще продължи да търси начини за разкриване на мафията.Може да разбере и за Митат! Peace Ако снимат още 5-6 епизода,тъкмо ИБ ще са готови!Когато пуснат 1-я тъйзър ще се разбере до някъде кога ще започне-може би март месец! Peace

Ани Hug

Деси Hug,за питието! Laughing

ПП Докато пиша Ани Hug е наминала на време с чайчето! Laughing bouquet

# 96
Сиси
Цитат
В  най-лошия  ден  аз  работих 27 часа.  Беше като да се  върнеш  към  робовладелческия  строй - заяви актрисата  Елиф  Керкук.

Техническа грешка или....

Съгласна съм с написаното. Нищо не е такова, както ние го виждаме на екран. За да видим един епизод, за целия екип това е къртовски труд заедно с несгодите които преживяват. Виждали сме как се хранят на полеви условия, не може да каже боли ме главата и ме оставете на мира...Студ, жега, дъжд, буря те са на поста, облечени както ги вижда сценариста и режисьора. Прави ми впечатление, че сериала "Майка е около или по-малко от 2 часа, а останалите сериали са по 2 часа и половина. За една седмица снимат повече от времетраенето на един игрален филм.

Криси честит Бабин ден и на теб и те прегръщам

Здравей скъпа  Ани,  здравейте всички мои момичета.
За интервюто с  тази актриса -  Елиф.  Няма  грешка.   Момичето е започнало  работа на снимачната площадка в понеделник  сутринта в 9 часа. През целия понеделник,  през  цялата нощ  в понеделник също е снимала сериала, дошло е вторник  сутринта в 9 часа стават  24  часа работа без да спира. И пак  продължава - пак не я пускат и работи във  вторник  сутринта до 12 часа на обед.  Стават 27 часа.  За това актрисата пише в  пресата.

Да ме прости момичето, което писа за  митинга на актьорите, прости ми, скъпа,  Деси ли  беше, просто не си  спомням - пак  ми  прости.... за това, което пишеш е  пълна  истина. И аз  го  прочетох,  ама не го  написах, да не стане  много  дълго.  Синдиката  в  Турция  ги е  подкрепил, актьорите  са  правили  шествие  в  Истанбул в  протест  срещу  денонощния им  труд.  Имало е голям  митинг в  подкрепа  на  актьорите, ама резултата е   нулев.
А пък за тези актьори и персонал,  които  нямат  застраховка,  нямат  осигуровки, защото в  договорите им  пише,  че  работят  на  "свободна  практика".
Така, че тези  хора не  могат да  претендират  за  обезщетения  при  злополука, при  смърт  на  самата  снимачна  площадка.  Това е  нечовешки, дори е  много  жестоко.  Така е в   Турция. На Сабиха батко й работи в  Истанбул  към  НАТО -  работният  му  ден е  16  часа.  Това е.  И то при 6  дневна  седмица.
Ако искаш.....

# 97
Вчера подхванахме темата за живота на екипите при снимането на сериалите.
Ето една снимка от Парченцата - зад кадър.....

Интересно ми е как се хранят вечер, когато снимките закъсняват или се правят нощни снимки... Thinking

Скрит текст:
Както споделих от вчера ни спряха отново парното...Изпих си кафето и отидох да си измия чашата и се оказа, че нямаме и студена вода...Остава само да ни спрат и тока и "удоволствието" ще бъде пълно

Ани, скъпа, нали знаеш, че писаха, че ежедневно с този проект "Разкъсан на парчета"  работят около 1000  човека. Мисля, че  Златенцето ни го  написа. Ами  тези  хора  нали  трябва  нещо да се  хранят. Я си представи  колко са  1000  човека по 1 кифла са 1000 кифли. Там  задължително има и готвачи, имат и лавки да си купуват  закуски.  Как ще  стоят  хората  гладни ???Дават им и чайове, и кафета и още други  храни. Може би имат нещо като  шведски маси - отива, хапва и заминава. Докато снимат  друг сценарии, които не са там ще са хранят, после се сменят.  Това са живи хора.  Те си имат  семейства, имат си деца,  имат си родители и т.н.

За  Джандан  -  моето мнение е такова - Харун е по петите на  Джандан, след като Чагатай  му  показа  таблета, на който  двете с Асу  бяха  в  "Истанбулски  нощи".
Тогава  Харун  разбра,  че  Асу  и  Джандан  може би кроят  нещо  на  Дилара,  а  то е и  така.  След като  Джандан, заедно с Екрем  подадоха иск за дело  срещу Дилара за бащинството на  Екрем.  Мигът, в  който  Харун  разбере, че  Джандан е на дело  срещу Дилара - на  Джандан й е спукана работата. Две мнения  няма.

За  Митат и   Хазал  -  Митат е хакер и  служител на полицията.  Митат си  работи в  полицията  де  факто.  Винаги там е  работил.  И оня момент,  когато  Джихан  го  попита  защо  не работи в  полицията като  хакер - ще  взема  10  пъти по-голяма  заплата, тогава  Митат му  разказа  куп  лъжи  за  майка му и баща му.
И Джихан се върза на тези лъжи, ама и аз се  вързах.  Митат  скрои  киляф  на  Джихан и си  мисля, че  няма да помогне на  Хазал,  въпреки, че  Хазал  ще хлътне с  двата  крака.  Тук  не се  знае  каква  роля  ще играе  Джихан,  ама  той  като е  зает с  лечението на  Дилара няма и да  ходи  в   холдинга. Така си мисля.

На Ани за поста № 85 - абсолютно така е.  Не само преди, както пишеше Кралицата, дори и сега в  този  сериал "Разкъсан на парчета"  Еркан  плаща  всяка  седмица, щом като си получи  хонорара за седмицата  по  2000 т. лири на  двамата  си  шофьори  - Азми и Бахтияр.  Те го возят с  колата до в къщи и  сутрин го  вземат  от  вкъщи - плаща им  отделно,  въпреки че те  служебно го  возят, плаща им, защото заплатите им  са  мизерни.  Даже един  път  една  журналистка  го  пита - той отговаря така: " Аз не работя  с  мениджър. Мога сам да си контролирам работата, да я администрирам, управлявам,да сключвам  договори, да си уреждам  хонорарите и финансовите  въпроси, както и битовите. Така пестя много  пари,  които мога да дам  на хората, които ми помагат, а получават  мизерни  заплати.  И е така - след  това голямо натоварване по цял ден и вечер, дори и нощем,  докато го  закарат до вкъщи, през  това време той  спи в  колата.
Не може   без  да има колегиалност.  Искаш ли хората около теб да ти помагат, трябва да се  погрижиш  за  тях.
Да, ама пък един път  се изказа тоя актьор, който играе  Енгин.  Той  беше се изказъл, че не работи  с  Еркан и  няма  връзка с  него,  макар, че и той  е   на  снимачната площадка.  Имаше някакво  такова  недоволство от Енгин.  Забравих му името  -  той не е актьор - той е  писател - пише  романи.
                           Имаше  много  интересно  развитие на сериала - сега ще го  намеря и ще го  коментирам, дано не ви объркам.
                           Значи, задава се краят  на  трети  сезон.  Това е добре.  От  кога го  чакаме.

# 98
Злати  Hug Сиси  Hug

Толкова ми е студено, че сякаш мозъка ми замръзна  cold
Скрит текст:
Навън като, че не е толкова студено, защото няма вятър, но вътре и без вятър е голям студ. Климатика е целия обледен и чакам кога ще спре. Сложен е на трудно за обливане с гореща вода място и това не мога да направя. Непрекъснато издава някакви звуци и ме притеснява. И ако остана само с духалките, нощем не трябва да спя, защото не мога да ги оставя да работят без надзор...Както казваше моя мъж "сам човек е само за тоалетната"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре, че дойде поне студената вода....

Добре, че имам пред кого да споделя неволите....Ама не ми се и пише....

# 99
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за кафенцето и закуската!  bouquet

Ани Hug
Скрит текст:
Лошо,че нямате и вода!

Лу Hug

За сериалите и снимките преди не се пишеше толкова,тъй като бяха по 80-90 минути,а сега са 120-130минути!Вчера гледах Карасевда-2ч.38мин.! Peace

Сега видях превод на озета и от Вюсал М.! Peace
Цитат
📝 Описание 88 серии #Осколки

Испытание для Харуна
Узнав, что Харун его отец и пережив большое потрясение, Озан приходит в особняк, чтобы навестить Алаза. Озан забирает Алаза из особняка и уходит с ним, а Харун, который долгое время не может связать с ним и найти Озана впадает в панику и испуг. Сколько Джихан не пытается отговорить Харуна, но принятое Харуном решение станет самым большим испытанием между ними.

Сердце Диляры останавливается
Диляра находится в закрытой плате интенсивной терапии и борется за свою жизнь. Навестить ее приходит Асуман и воспользовавшись тем, что никого нет начинает мстить Диляре. И когда аппараты поддержки жизни начинают показывать, что сердце Диляры остановилось в палате оказывается только Хазал.
Джандан попадает в капкан
А на другой стороне Джандан попадет в ловушку. Асуман, же которая и понятия не имея о планах Дамира, впала в любовь. Митат, который стал свидетелем того, как Дамир познакомился с Хазал, представившись Демиром , не может ничего сделать и беспомощно наблюдает за всем со стороны..

Перевод:Вюсал Мамедов

При рускините излезе този слух.... Thinking
Цитат
СЛУХИ❗️

В 89- ой серии убьют персонажа Джандан, которую играет Аху Ягту. Её убьёт сын мужчины которого она убила.
Барыш Фалай, играющий Харуна, покинет проект по причине смерти героя, через 3-4 серии.
Эбру Озкан, которая играет Диляру, покинет проект по той же причине.

Шастлива неделя и приятна почивка! bouquet

Ето го - намерих го от  нашата  виртуозна  Златинчето,  Златинченце,   здравей.

Ще започна с  КЛЮКИТЕ.
Рускините от  някъде  черпят какво ни  чака. И  много  пъти  познават.
Първо да го  преведа.

Утре ще бъде  88-ма  оригинална  серия.

Момичетата пишат -  В  89-та  серия  убиват  Джандан.  Значи, утре вечер няма.  Можем да предположим, че утре вечер  ще  бъде  първото дело на  Джандан, т.е
на  Екрем  за  бащинство  на Дилара.   Трябва или  Дилара да я  изкарат от  болницата, или да няма дело.  Но  пък ще има известие  от  съда, че е насрочено  такова  дело  срещу  Дилара. И още по-вече, че  в 87-ма серия Рахми  каза на  Илдъръм да намери това дело в  съда.
За мен - ако са верни  клюките на рускините нормално е в 89-та серия Джандан да я блъсне  кола и да умре.

Момичетата пишат :  Баръш  Фалай, играещ Харун  ще напусне  проекта - причината е  смъртта на героя  след  3-4  серии.
Тук - Мафията  няма интерес да убива Харун,  защото ако  убие  Харун, то  Интерпол  ще се  насочи  към  Дамир  Янков.
Тогава ако  мафията не убие  Харун  кой  ще го убие ??  Не  знаем.  Тука има едно  друго  име  -   мафиота  Зоран  Гарибич -  той  командва  черните  пари  на  Западна  Европа. В 87-ма серия  Дамир  Янков  пак  го  спомена, даже и каза на  Азра, че  Зоран  Гарибич  може да  убие  Харун  Ергуван.  Каза, че е много  нахъсан  срещу  него.  Може тоя да инсценира катастрофата му, но  Рефик и  него  го  познава, значи, че и  Интерпол  го  познава.

Момичетата пишат - Ебру  Йозкан,  която играе  Дилара   ще  напусне  проекта  по  същата  причина.  Значи и тя  ще  бъде  убита.
Но от  кого ???  Дамир  Янков  няма да я убива,  защото  той  си  отмъщава на  Харун  Ергуван,  а  Харун  тогава ще бъде  мъртъв. Само ако Дамир  убие  първо  Дилара, а  после Харун, наистина това вече е отмъщение.
Дамир  Янков  може  да  убие  Дилара  само да си отмъсти  на  Харун и  той  точно  това иска. За това е  дошъл в  Истанбул.  Друга  работа тук си няма.

Според  мен  -  Ако убият  Дилара, това означава, че сериала го  финализират.  Може би само още една  финална  серия  ще  има -  Джихан  самотен с  двете си  дъщери,  Озан и  Алаз.  Вероятно ако е  така, ще ни покажат  какво  значи  отмъщение на  мафията. Съдбата му е отредила да живее без  любов, за да  може  любовта си   да я  насочи  към  децата,  трите  от  които  не са  негови. Да отгледа  чуждите  деца.
Дилара е  ключовата женска  фигура  в  сериала.  Точно с  нея  и   Джихан  започна  първи сезон,  първа  серия,  първа  минута.
Спомнете си-  спалнята на  Дилара и  Джихан - Дилара облечена,  Джихан до нея със  синия  панталон,  отгоре съвсем  гол,  облича си  бялата  Ерканова  риза  от
конфекция  по  голо  и си закопчава  копчетата за ръкавелите и закуската.
Да сте  сигурни, точно както  Ани  писа - февруари са  4 понеделника - вероятно това ще  бъде финала.  Урааааааааааааа.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 18:56 от sisi55

# 100
              Ани,

Скрит текст:
[spoileБоже,  помогни й.  Любима моя,  недей гледа красива да си - облечи си  дебели  дрехи - топли,  пуловери, ако имаш  на  Жорето,  дебели  вълнени  чорапи,  намери анцунг, обличай  каквото имаш. Я  провери из  гардеробите някъде - нямаш  ли  електрическа  възглавница???  Сложи си на главата вълнен   шал, не гледай  прическата си.  Краката ти  до коленете  трябва непременно да са топли. Като  легнеш да спиш сложи си на  главата шапка или вълнен шал. Аз имам много  топла и много  мека  хавлийка  от  индийски  памук - направо е  удоволствие да си я  сложа на  главата, челото. Така  ми  ухае  на  ариел  и  ленор - приспива ме  идеално. Нямаш ли някоя  съседка с някаква печка да ти  даде ???  Боже, как искам да ти  помогна. Аз тук сега не гледам  красивото. Нанесох  си  дърва , сложих ги  в  щайги  по  стъпалата на  двата  етажа, напълних си още по топлото в  найлонови  торбички  брикети по 10 броя. Сега при мен е 26 гр. топло. Не мога да стоя на студено.   Можеш ли да си отопляваш  само една  стая и там да стоиш.  поне  малко да се стопли.  Пак  пиши,  моля те,  пиши как си ?
[/spoiler]

# 101
             Искам нещо още да напиша  за  Селма.  Моля за един  пост.  Благодаря ви.

# 102
  • Плевен / София
             Искам нещо още да напиша  за  Селма.  Моля за един  пост.  Благодаря ви.

Ани,
Скрит текст:
дано дойде топлото, че да не настинеш пак...
Здравейте момичета...

# 103
  В   87-ма серия   Азра уби Селма.

Така  неспокосано  го направиха -  направо  за  дечицата от  детската градина.
 Освен ако в 88-ма серия направят  обяснение и  върнат  лентата назад във  времето за  смъртта на  Селма.
 Каква е тая  полиция,  какъв е  тоя  директор - г-н   Рефик бей - какъв полицай си ти???
Може ли да имаш подставени  лица  да ти  вършат  всичката  черна  работа и да не ги подсигуриш ???
Да не снимаш  детското  филмче  за  костенурката Нинджа ???  Къде ти е ума в  главата ??
Как така  няма да има  камери около  жилището  на  Селма ??  Не  само на улицата, тротоара, ами и пред вратата на жилището, дори и в  самото  жилище???
Това го няма във нито  един  гангстерски  филм.
Пак  пиша  -ако  в  серията  утре  вечер  не  дадат заснемането  на  входната  врата,  улицата,  жилището  на  Селма.
И  Селма през  нощта отива в  полицията и  обяснява какво иска от  Руфик  бей и  вратата му е  отворена  цялата.  Ами нали някой  ще  подслушва ???
Каква е тая  полиция ????   Това значи, че мафията е на  светлинни  години  напред  от  полицията.  Срам и позор.
Ето -  Дамир  Янков  купи дискотеката,  първо  направи  ремонт и най-първо  направи  камери, за да   заснемат  всяко кътче  от  дискотеката.
Така се  прави.  Ами  тая  скапана полиция да се понаучи  нещо  от  мафията в  Турция.
Мафията им  подслушва телефоните,  разговорите, следи им  хората и ги  убива.
А  полицията  спи,  сладък  сън.
Ами   по такъв  начин  ще  убият  и  Митат.  Направо ще го убият.  Никакъв  проблем  за  мафията.
Друго -  Тя, мафията  влиза в  централата на  Дерк Блю и  никаква охрана,  никакви  хора,  нямаше  никой от  охраната,  който да  ги  заведе при Хазал в  администрацията ???   Какво е  това  безобразие ????
Какво да правя,  когато  цял  живот се занимавам  само с  книги - пиша, чета, чета, пиша....половин  век и  отгоре над  него. Колко  романи съм  прочела  криминалета??, Колко филми и сериали съм  изгледала - нямат  брой и чет.  Още от  Баскервилското  куче. Тия работи  сме ги изучили, ама дословно.
Хайде  вече  да го  спират   този  сериал.
Когато  гледахме  Съдбата  Ани  все се нервеше, аз - не,  сега аз  пък се  нервя.
Стига вече.  Най-хубавото е, че нашето  момиче ще си има бебенце.  Всичко  друго е майната му.
Аз ще слагам вечерята, защото от 20 ще  гледам  Тутанкамон.
Приятна  вечер.  До  после.

# 104
Сиси  Hug Гости  Hug
Благодаря ви за разбирането  Hug
Скрит текст:
Над 30 години живея в този апартамент, но така студено никога не ми е било. Може би тази зима е много студена..Може би защото под нас в апартамента не живее никой, а над нас в апартамента топлели с някаква газова плочка. Апартамента е външен и никога толкова продължително не е било студено и замръзнало. Казва си думата и тръбите на парното които минават през стаите - сега са ледено студени. Нямам представа ако бях със старата дограма в двете стаи  #Crazy...Облечена  съм, но пък ставам неманеврена...Абе старост-нерадост.....

Сиси във всички турски сериали полицията им е за посмешище. Чак се чудя как местните не се дразнят от това. А мафията си е мафия - те са неуловими. Избиват се един друг....
За Селма - оказа, се че тя играе тройна игра - Харун, Джихан и полицията. Малко ми е непонятно, защо си беше направила кът със снимки и разни бележки за Харун и Джихан. Бяха сложени на показ...Тя след като е агент, трябва да е наясно, че в нейно отсъствие жилището й може да бъде посетено от недоброжелатели...Много елементарно го направиха....

Да видим в какви каши пак ще се забърка Джандан.....

Общи условия

Активация на акаунт