Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Злати  Hug Сиси  Hug

Толкова ми е студено, че сякаш мозъка ми замръзна  cold
Скрит текст:
Навън като, че не е толкова студено, защото няма вятър, но вътре и без вятър е голям студ. Климатика е целия обледен и чакам кога ще спре. Сложен е на трудно за обливане с гореща вода място и това не мога да направя. Непрекъснато издава някакви звуци и ме притеснява. И ако остана само с духалките, нощем не трябва да спя, защото не мога да ги оставя да работят без надзор...Както казваше моя мъж "сам човек е само за тоалетната"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре, че дойде поне студената вода....

Добре, че имам пред кого да споделя неволите....Ама не ми се и пише....

Ани, съчувствам ти!
Скрит текст:
За първа година през зимата съм в дома на дъщеря ми и то по летни дрехи. Тя е на парно, топла вода и котлони с газ /промишлен газ/. Но сме зависими от тока и водата. Газ имаме ако има ток и вода. До сега само за един ден спря тока и за 24 часа водата. Имаме топла вода винаги. Ако си бях в Пловдив сигурно щях да измръзна - на климатици и духалки. Днес бях на гости на моя близка в София. Тя е на парно/общото парно за града/. Радиаторите парят, а в стаите и студено. Външен апартамент, отгоре и отдолу никой няма. Просто замръзнахме. Беше пуснала в хола и радиатор, заради внука ми. Парното и работи непрекъснато. Не можах да си обясня защо е студено. Плаща около 450 лева на месец за парно. Коридори, помощни помещения - адски студено.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 20:36 от Лукреция

# 106

ДАНО ПО-БЪРЗО СВЪРШИ ТОЗИ СТУДЕН ПЕРИОД! smile3513

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 20:36 от Лукреция

# 107
Ани Hug Сиси Hug Гости Hug Лу Hug

Ани,
Скрит текст:
Нашите климатици се саморазмразяват,също са отвън на открито!Навремето ги купихме скъпи-Фуджицо!
Минах да пусна на Сиси,превода на Дръзки и красиви! Peace
https://youtu.be/7jE-vYu8piw

# 108
  • Стара Загора
Привет waveyАни HugЗлати HugГости HugСиси HugЛу HugДеси Hug

Ани 55

Скрит текст:
Дано не се разболееш пак Praynig
Не заливай тялото на климатика с топла вода
Сега ако не е замръзнал,ако го залееш със сигурност ще замръзне Naughty

Ани,нямаш ли електрическо одеало?
Ако имаш,го включвай и лягай под юргана(духалките пак да си работят)
Този вирус е много лош,преминава в пневмония ooooh!
Ние и съвети да ти даваме,не можем от далече да ти помогнем,но ти непременно гледай да се стоплиш Naughty

Злати

Скрит текст:
В двата апартамента имаме по 2 климатика Peace
Всички са ФУДЖИЦУ
Много съм доволна Peace

Две нови снимки"зад кадър" от"ИБ"...

Цитат
от Özcan Deniz в края на почивните дни...

Цитат
Из инстаграма #huseyincebe2424:
"В жизни каждого человека должен быть хороший друг"

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 21:30 от bojana maneva

# 109
Лу  Hug Злати  Hug

Скрит текст:
Лу - описала си картината у твоята приятелка все едно, че си била у дома. Според мен всичко изва от ниските температури за много продължително време. Вече 2 седмици сме така, а и следващата седмица щяло да продължи застудяването. И тук само в нашия квартал има училище и 3 детски заведения - градини и ясли. От Нова година до сега учениците са учили само 2 дни в които имаше парно. Сега отново няма да учат, а вече сме 22 януари. Отново 3 квартала сме без парно, а днес разбрах, че имало авария и на центъра, но тях ще ги оправят бързо...ние ще почакаме...докато се стопли на вън...
Злати моя климатик е стар, но тогава беше най-доброто, което имаше. Но ние го сложихме за охлаждане през горещите дни през лятото. Не сме мислили да се отопляваме с него. Но сега той ми е най-сигурният уред за отопление, че с печките ме е страх, макар, че имам 3.....
При положение, че ще се отоплявам на парно, не мога да влагам пари и за ел уреди за отопление. За временно ползване имам, но за такива дълги периоди както стана сега съм в безизходица....

Видях снимката на Нурсел К. - Кериман. Актрисата няма нищо общо с героинята. Но това е добрия актьор - да влезе в кожата на героинята, така, че да бъдат като едно цяло....
Официално информация за Парченцата...

Цитат
#diziturkHaber

Попрощаются с сериалом "Вдребезги"

Умирающие женщины становятся отличительной чертой сериала "Вдребезги", главные роли в котором исполняют Эркан Петеккая, Эбру Озкан, Барыш Фалай и Мине Тугай. После "смертельного" ухода из сериала Нургюль Ешилчай, Шюкран Овалы, Пынар Эринджин и Хюмейры, к списку присоединяются ещё два имени.

В предстоящих сериях таким же образом попрощаются с проектом исполнительница роли Сельмы -Синем Озтюрк, а также играющая героиню Джандан - Аху Ягту. В ожидающей нас на следующей неделе 89 серии Аху Ягту покинет проект в результате мести сына мафии за своего отца.

Также ожидается, что через 3-4 серии погибнет герой Харун, роль которого исполняет Барыш Фалай. Проект планирует сделать финал в конце сезона.

Сериал "Вдребезги", являющийся одним из самых продаваемых за рубежом турецких сериалов, по той же причине покинет и Эбру Озкан, играющая роль Дилары.

Май му се вижда края вече...А дано  Praynig

Само не разбрах защо на промото Асуман е до Джихан - заблудиха ли ни, или са имали други намерения и в процеса на работата нещата са се променили...Асуман почти няма обща сцена с Джихан....

Боби
Скрит текст:
Нямам електрическо одеяло, но имам хубава електрическа възглавничка /немска/, която ползвам...Но нали разбираш, че не мога да лежа по 4-5 дни докато няма парно. Трябва да се пазарува, да се готви, да се мие....живота продължава...Ама в този студ нищо не ми се прави....но няма как....Добре, че в двата дни в които имаше парно изпрах, сложих дрехите на сушилника близо до радиатора и изсъхнаха...

# 110
  • Стара Загора
Ани,

Скрит текст:
Естествено,че не можеш да лежиш 4,5 дни... Grinning
Имах предвид вечер поне да ти е топло...,като те е страх да оставяш духалките да работят...

Цитат
Команда встретилась на вечеринке!!!

Цитат
#İhsan Karakaya #E&P
ırak New partner
Эркан со своими деловими партнерами

Сигурно Еркан се е оправил и е изписан от болницата newsm78
Щом е бил на събирането на екипа...,а и пускат нови снимки  newsm12

# 111
Боби
Скрит текст:
Да, включвам си възглавничката да се стопли леглото, но през нощта я спирам. Като чета из нета как станали пожари, от отоплителни уреди...а аз нали съм с увредено обоняние и не усещам много миризми...През нощта не ми е студено, освен зимна завивка ползвам и одеяла...Но през деня е адски студено...Както го е описала Лу - студено е и когато радиаторите работят, а да не говорим когато толкова дни се топли на парче...Апартамента изстива и след това трябват 2 дни докато се стопли. За пръв път ни се случва през зимата такива аварии. Имало е случай, когато няма парно по няколко часа или един ден, при повреди в абонатната или има теч в някой апартамент, но такова чудо да няма отопление в голяма зима по 4-5 дни не се е случвало. Дано само да не започнат да спират тока  Praynig

И аз видях снимките за срещите на екипа на Парченцата и Еркан беше там, но не знам дали са от сега или от по-рано. Но след като чета, че сериала отива към финал предполагам, че са се срещали сега, защото скоро някои актьори няма да ги има.
Мисля си, дали няма да убият и Джихан и да останат само младежите да се грижат един за друг  Thinking
А снимката на Еркан под която пише среща с партньори, може би е във връзка с другия сериал за бежанците от Сирия  Thinking

# 112
Малко снимки на Айча - не са нови, но не съм ги слагала....

# 113
# 114
  • Стара Загора
Добро утро момичета Hug Hug Hug

Днес денят има нужда от вашите усмивки, от най-смелите ви мечти, най-дръзките ви мисли и чудесно настроение, за да се превърне в парченце прекрасен спомен, подредено в пъстрата мозайка на вашия живот...
Правете това, което ви носи удовлетворение, погледнете света с очи, пълни с надежда, отворете душите си за красотата около вас и изживейте един различен, пъстър, добър и щастлив Понеделник

Да е спорна, по-топла, по-успешна и безпроблемна за всички ни поредната Нова седмица!

Ани Hugмерси за снимките с Айча Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Дано да ви пуснат вече парното,и да не мръзнеш Praynig

Лу Hugмерси за поздрава Heart Eyes

# 115
Добро утро в понеделник

Пред нас е една нова седмица -  да имаме много поводи да се усмихваме, да вярваме в мечтите си и да се радваме на живота  smile3521

Боби  Hug Лу  Hug прекрасен ден и седмица  ви желая  Hug
Боби мерси за кафенцето и пожеланията  Hug
Да започнем новата седмица така....

# 116

Айча със сестра си Аслъ....

Айча с племенницата си - дъщерята на Аслъ....

Родителите на Айча....

# 117
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Лу HugБоби HugАни Hug

Благодаря за всичко споделено от вчера и днес! bouquetЗа снимките с Айча! bouquet

Имам да гледам  преведени сериали,но довечера съм на линия! Laughing

Приятен ден и успешна,лека седмица!

ПП Закъснях с поста,но гледах тенис-Григор победи и е 1/4 финал на Australian Open! Laughing bg
Скрит текст:
Прането чака простиране! Laughing Добре,че ММ отиде да пазарува! Peace

# 118
Злати  Hug
Довечера ако не ми мине котка път и аз ще бъда на линия...Дано епизода този път да бъде по-стегнат...

Зрителите повече харесват Алина Боз - Хазал, отколкото Лейля Танлар - Джансу.

Гледам Дила ханъм и се нервя с кучката Султан  #Cussing out Уби майката на Дила тази никаквица  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 119

Здравейте мили мои момичета, честит  понеделник. Нека тази  седмица да ни донесе  много  радости, много позитивизъм и  много късмет. Пожелавам го на  всички  вас.
Приятен ден и приятна  вечер.

Ани,

Скрит текст:
моля те пиши как си???  Какво става с  топлото при  теб???  Как изкара нощта ???
Имаш  ли  проблеми ??? Моля те, пиши ни.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 16:27 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт