Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Сиси Hug
Скрит текст:
Вече ми е неудобно да ви занимавам с моите проблеми. Как изкарах нощта - имаше много голяма мъгла и беше студено и климатика се дообледи - дрънча цяла нощ и сутринта го изключих. При нас мъглата е големия проблем за климатиците, а  половината зима е с мъгла. Докато температурите не станат над нулата няма размразяване. От новините на БТВ разбрах, че утре след обяд ще ни пускат парното. Тази нощ ще оставя печката докато си легна и след това я спирам. Да става каквото ще става...
Днес обмислям каква жалба да пусна до топлофикация, че научих от изпълнителите на ремонта по аварията, че миналия път ремонта е свършил в понеделник преди обяд, а топлофикация поради тяхни причини не са напълнили инсталацията същия ден, а две денонощия по-късно. Ремонта е приключил днес, но по същите причини не зная кога ще пуснат отоплението. Тънки сметки си правят свързани с начина на плащане....Днес разбрах, че 5 училища са в дървена ваканция, не казаха колко детски градини. Това са монополистите - в тях е и хляба и ножа....А само да добавя, че аварията в центъра е била отстранена още в събота и след обяд са им пуснали парното...

# 121
Ани Hug Сиси Hug Гости Hug Лу Hug

Ани,
Скрит текст:
Нашите климатици се саморазмразяват,също са отвън на открито!Навремето ги купихме скъпи-Фуджицо!
Минах да пусна на Сиси,превода на Дръзки и красиви! Peace
https://youtu.be/7jE-vYu8piw

Слънце, много ти  благодаря.  На 3  пъти го изгледах.  Браво на нашата  Туба.

# 122
Лу  Hug Злати  Hug

Скрит текст:
Лу - описала си картината у твоята приятелка все едно, че си била у дома. Според мен всичко изва от ниските температури за много продължително време. Вече 2 седмици сме така, а и следващата седмица щяло да продължи застудяването. И тук само в нашия квартал има училище и 3 детски заведения - градини и ясли. От Нова година до сега учениците са учили само 2 дни в които имаше парно. Сега отново няма да учат, а вече сме 22 януари. Отново 3 квартала сме без парно, а днес разбрах, че имало авария и на центъра, но тях ще ги оправят бързо...ние ще почакаме...докато се стопли на вън...
Злати моя климатик е стар, но тогава беше най-доброто, което имаше. Но ние го сложихме за охлаждане през горещите дни през лятото. Не сме мислили да се отопляваме с него. Но сега той ми е най-сигурният уред за отопление, че с печките ме е страх, макар, че имам 3.....
При положение, че ще се отоплявам на парно, не мога да влагам пари и за ел уреди за отопление. За временно ползване имам, но за такива дълги периоди както стана сега съм в безизходица....

Видях снимката на Нурсел К. - Кериман. Актрисата няма нищо общо с героинята. Но това е добрия актьор - да влезе в кожата на героинята, така, че да бъдат като едно цяло....
Официално информация за Парченцата...

Цитат
#diziturkHaber

Попрощаются с сериалом "Вдребезги"

Умирающие женщины становятся отличительной чертой сериала "Вдребезги", главные роли в котором исполняют Эркан Петеккая, Эбру Озкан, Барыш Фалай и Мине Тугай. После "смертельного" ухода из сериала Нургюль Ешилчай, Шюкран Овалы, Пынар Эринджин и Хюмейры, к списку присоединяются ещё два имени.

В предстоящих сериях таким же образом попрощаются с проектом исполнительница роли Сельмы -Синем Озтюрк, а также играющая героиню Джандан - Аху Ягту. В ожидающей нас на следующей неделе 89 серии Аху Ягту покинет проект в результате мести сына мафии за своего отца.

Также ожидается, что через 3-4 серии погибнет герой Харун, роль которого исполняет Барыш Фалай. Проект планирует сделать финал в конце сезона.

Сериал "Вдребезги", являющийся одним из самых продаваемых за рубежом турецких сериалов, по той же причине покинет и Эбру Озкан, играющая роль Дилары.

Май му се вижда края вече...А дано  Praynig

Само не разбрах защо на промото Асуман е до Джихан - заблудиха ли ни, или са имали други намерения и в процеса на работата нещата са се променили...Асуман почти няма обща сцена с Джихан....

Боби
Скрит текст:
Нямам електрическо одеяло, но имам хубава електрическа възглавничка /немска/, която ползвам...Но нали разбираш, че не мога да лежа по 4-5 дни докато няма парно. Трябва да се пазарува, да се готви, да се мие....живота продължава...Ама в този студ нищо не ми се прави....но няма как....Добре, че в двата дни в които имаше парно изпрах, сложих дрехите на сушилника близо до радиатора и изсъхнаха...

Тази рускиня, която го е написала  това  малко е сбъркала. За броя на убитите и  умрелите  женски  персонажи,  разкъсани на парчета  в  сериала.
Аз така ги  знам - първо - Нурай, второ - Гюлсерен,  трето - Айше,  четвърто - Нергиз /майката на Дениз - ходихме на погребението й/,  пето - Майде,  шесто - Селма,  седмо - Джандан,  осмо - Дилара, ами къде е  Асу ????  Тя № 9 ли ще бъде ???
Ами пък  колко  жени направо изчезнаха  от  сериала - Севинч,  Солмаз /поне казаха, че е в  затвора/, Мерве,   Лейля,  Дерия, Инджи, Шейда, за друга не се сещам.
Този сериал "Разкъсан на парчета"  е смърт  за  жените.  Тук  любов  няма.  Вероятно и на  финала няма да има.
Майната им  на  сценаристите.

# 123
Момичета, готови ли сте за гледане...
На мен ми е едно заспало, дано действията в епизода да ме събудят...

Аз ще гледам тук...

https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

приятно гледане

Сиси  Hug

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 19:06 от MAMA-AN

# 124
Момичета, готови ли сте за гледане...
На мен ми е едно заспало, дано действията в епизода да ме събудят...

Аз ще гледам тук...

https://www.youtube.com/watch?v=jWP3ntl64I4

приятно гледане

Скъпа, тук съм.  И аз  ще  гледам  там, където и ти.  Приятно  гледане.

Сиси  Hug

# 125
Миналата седмица 87-ма серия започна в 19 ч. и 47 мин.

Сега в  колко  часа ще  започне  88-ма серия ще видим.

# 126
Миналата седмица 87-ма серия започна в 19 ч. и 47 мин.

Сега в  колко  часа ще  започне  88-ма серия ще видим.

Озета свърши, започнаха рекламите. Този път може да започнат по-рано....

# 127
         Момичета, Азра уби  Селма. Значи ще  започне  новата серия  след 10-15 минути.
         Ще започне  най-малко 10-14 минути  по-рано от  обичайното.
        Друго няма от  87-ма серия.  
        Започва направо 88-ма серия.  Може би ще  бъде  много  дълга - не  знам.

# 128
Започва.

# 129
Вече съм тук!Виждам че са започнали по-рано!

Ани HugСиси Hug

Приятно гледане! Hug Hug Hug Hug

Джихан се извинява,че е ударил Озан!
Озан каза че на този етап не е готов да види Ди
Емре плаче...Севги не може да се справя и Джансу си тръгна от болницата с Кери и Дениз
-----
Изнасят Селма,шефа мисли че е Харун наредил за бомбата

# 130
Емине май каза на Озан какво е състоянието на  Дилара...Може би тя го е извикала да бъде с  Алаз  Thinking

Селма е мъртва - няма прошка....

Злати  Hug добре, че дойде  Praynig Сега и Бризка ако дойде ще бъде супер  Peace

# 131
Дамир май хареса др.картина за Хазал....
Харун,Хазал говорят на Ди да се събуди..
Озан се разхожда с Алаз,седнаха, Озан даде тел. на Алаз и детето го хвърли във водата

Харун звънна на Емине,тя му каза,че Алаз е искал батко си,звъннали и Озан го взел
Харун го търси по тел. не вдига,мислят че може батерията да е паднала..

Братята си бягат по брега Laughing

# 132
Алаз бутна телефона на Озан в морето....Ама Озан може би така искаше да стане...Сега ще луднат, когато не отговаря....

Харун се обади на Емине да пита за Алаз и Емине остана изненадана...Може би Озан е казал, че е говорил с Харун...

# 133
Цитат
Ама Озан може би така искаше да стане.
И аз мисля така..

Джансу и Дениз се карат за детето,Керито им  се скара
Дениз отиде на работа...Керито и тя се чуди на Джансу,много е изнервена

От социалните са отишли в дома на осиновителите,а детето го няма!Майката звънна на Джансу..за детето
Харун се притеснява за Алаз звъни непрекъснато...Джихан му каза да се успокои..Харун му каза,че минало много време...иска да отиде в полицията(каракол)..Джихан след него

# 134
Джансу много се промени. Държи се грубо с Дениз...Хем не разбира, хем се отяжда, когато Дениз й каже нещо....Май пак му каза да си ходи... Thinking

Фейза за какво се обади на Джансу - да не би да има проверка от социалните  newsm78

Злати  Hug

Общи условия

Активация на акаунт